Kosmetiikka

JaSie edustaa ruotsalaisen Cosmopharman luonnollista Aloe vera -pohjaista kosmetiikkaa sekä brittiläisen BareFaced Beautyn 100 % luonnollisia mineraalimeikkejä.

Cosmopharma on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen pieni perheyritys, jolta löytyy luonnonkosmetiikkaa ja  luonnollista kosmetiikkaa. Ravintolisiä on vain yksi eli Aloe vera -juoma. Pääpaikka ja varasto ovat Tukholman lähikaupungissa, Kungsängenissa. Cosmopharmalla on yksinmyyntioikeus BareFaced Beauty -mineraalimeikkeihin Pohjoismaissa.

Suurin osa tuotteista valmistetaan Israelissa Kuolleenmeren läheisyydessä, sillä kaikissa tuotteissa (pl. mineraalimeikit) on sekä Aloe Veraa - joka kasvatetaan Jordanjoen laaksoissa sekä Kuolleenmeren mineraaleja. Kaikissa tuotteissa  - paitsi luomusarjamme Organic - pohjana on SkinSupplement Complex Care©, joka on hyvin voimakas ja ravitseva yhdistelmä erilaisia eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita.

SkinSupplement Complex Care©

 • Aloe Vera

 • Kuolleenmeren mineraalit ja suola

 • Moringa

 • Kamomilla

 • Humala

 • Sheavoi

 • Avocadoöljy

 • Tyrnin siemenöljy

 • Macadamiaöljy

 • Viinirypäleen siemenöljy

 • Vihreätee -uute

 • Merileväuute

 • A -vitamiini

 • C -vitamiini

 • E -vitamiini

 • Omega 3

 • Omega 6 

 

Kaikki ovat siis Aloe vera -pohjaisia ja luomusarja Organic on täysin vedetön  eli tämä sarja on 100 % luonnollinen Aloe veraan tehty sarja. Sarjalla itsellään ei ole sertifikaattia, mutta kaikilla tiloilla, joista raaka-aineet tulevat, on. 

 

Cosmopharman tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää (sulfaatteja), formaldehydin vapauttajia eikä synteettisiä hajusteita. "Säilöntäaineena" käytetään paljon E-vitamiinia ja muita luonnollisia aineita. Tuotteissa ei ole myöskään teollista saippuaa vaan luonnon omaa saponinaa eikä lisättyjä teollisia tuoksuja. Tuotteet siis käyvät hyvin myös tuoksuyliherkille. Tuotteita, eikä yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä.

x3 -sarja

X3 -sarja on Cosmopharman ylellisin ja edistyksellisin sarja, joka on täynnä hyödyllisiä luonnollisia kosteuttavia aineosia sekä luonnollisia antioksidantteja, jotka pitävät kasvosi ja kaulasi ihon nuorekkaana ja raikkaana. Sisältää erityisen aktiivisia aineosia, kuten hyaluronihappoa, Q10, aktiivista C-vitamiinia ja aitoja kultamineraaleja sekä SkinSupplement Complex Care©n.  Sarjan päivä- ja yövoiteeseen on laitettu myös HEV -valosuoja tietokoneiden. tablettien ja puhelimien sinistä valoa vastaan. 
 

Cosmopharma -sarja​

Cosmopharma -sarja perustuu luonnollisiin ainesosiin. Sisältää SkinSupplement Complex Caren, jonka perusta on kylmäpuristettu Aloe Vera Barbadensis ja Kuolleenmeren hyödylliset mineraalit. SkinSupplement Complex Care on yhdistelmä luonnollisia ainesosia, jotka ovat synergiassa keskenään, pitävät ihosi pehmeänä, kosteutettuna ja kimmoisana ja hiuksesi kiiltävinä ja elinvoimaisena.

 

Sarja sopii kaikille ihotyypeille, koska se sisältää erikoistuotteita esimerkiksi erityisen kuivalle iholle ja erilaisille hiustyypeille jne.

 

Laadukkaita tuotteita ja ripaus ylellisyyttä!

Organic -sarja

Organic -sarjan tuotteet on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista ja koko sarja on myös 100% vegaanista kahta tuotetta lukuunottamatta (huulirasvassa ja vauvojen vaippavoiteessa on mehiläisvahaa).

 

Organic -sarja ei sisällä lainkaan vettä, vaan se on valmistettu ekologiseen kylmäpuristettuun Aloe Vera Barbadensikseen. Aloe Vera on ainoa neste, jota valmistuksessa käytetään. Aloe Vera säilyy hyvin, joten tuotteisiin ei ole lisätty minkäänlaisia säilöntäaineita.

 

Tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille, mutta ovat parhaimmillaan kuivalle ja erittäin kuivalle iholle 

Sisältää runsaasti eri eteerisiä öljyjä ekologisesti viljellyistä kasveista. Ei geenimuunneltuja ainesosia, ei mineraaliöljyjä, synteettisiä hajusteita, synteettistä saippuaa, synteettisiä säilöntäaineita, alumiinia, alkoholia, eläinrasvoja, Sodium Laureth/Lauryl sulfaatteja, parabeeneja tai muita ainesosia, jotka voivat aiheuttaa ihoärsytystä, ihottumaa, ihon kuivumista tai muita terveysongelmia.

 

Tuotteissa käytetään kierrätysmuovipakkauksia, biologisesti hajoavia raaka-aineita sekä mahdollisimman vähän pakkausmateriaalia, jotta tuotteet olisivat myös mahdollisimman ympäristöystävällisiä. Ei käytetä eläinkokeita. kuten ei muissakaan Cosmopharman tuotteissa. 

Rakastut näihin ihaniin tuotteisiin ensimmäisestä hetkestä alkaen!

Cosmopharma for men

Cosmopharma  for Men sisältää useita aktiivisia ainesosia, kuten Aloe Veraa, Moringaa, vihreää teetä ja humalaa, jotka hoitavat miehen hiukan karkeampaa ihoa. Sisältää  myös SkinSupplement Complex Caren. Tuotteet ravitsevat miehistä ihoa ja hiuksia erityisesti valituilla luonnollisilla aineosilla, jotka pitävät ihon pehmeänä, kosteutettuna ja joustavana. Tuotteet tekevät hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset viettelevän maskuliinisen tuoksun kera.                    

 

Sarjalla on kautta linjan mahtava maskuliininen tuoksu, jonka tarkan valinnan teki ryhmä naisia. Näin löydettiin miesten tuoksu, joka viehätti naisia eniten.      

Cosmopharma Sweden

Uudesta Cosmopharma Sweden -sarjasta löydät Ruotsissa valmistettuja tuotteita. Sarjasta löydät hoitavia ihonhoitotuotteita, jotka pitävät hyvää huolta ihostasi ja tuoksuvat ihanalle. Sarja perustuu aktiivisiin, mutta mietoihin aineosiin ja sopii siten kaikille ihotyypeille ja hiustyypeille täydellisesti. Tuotteiden valmistus Ruotsissa tarkoittaa ympäristöystävällisempiä kuljetuksia. Suurin osa tuotteista on vegaanisia ja osa on luonnonmukaisia.

                                                                                                                                     

MITÄ ORGANIC TARKOITTAA? 

 

Englanninkielinen sana ”Organic” tarkoittaa orgaanista, eloperäistä tai biologisesti viljeltyä. Joissakin tapauksissa kuitenkin käytetään enemmän sanoja "luonnonmukainen" tai ”luomu” kuten esimerkiksi "Organic Products", joka voidaan kääntää sekä ”luomutuotteet" ja ”orgaaniset tuotteet" Muita esimerkkejä: Orgaaninen ihonhoito = Ekologinen ihonhoito = luomuihonhoito. Orgaaninen viljely = Ekologinen viljely = luomuviljely. Ei ole siis eroa, käytetäänkö sanoja ekologinen, orgaaninen, biologisesti viljelty, luonnonmukainen vai luomu. Kaikki tarkoittaa samaa asiaa. Luomu = eli siis lyhennys sanasta luonnonmukainen.

 

Luomutuotannossa periaatteena on tuottaa tuotteita, joiden valmistusmenetelmät eivät ole haitallisia ympäristölle eivätkä ihmisten, kasvien tai eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille. Luomuviljely eli luonnonmukainen viljely on omavaraista ja tasapainoista ilman torjunta-aineita tehtävää maanviljelyä, joka perustuu mahdollisimman pitkälle paikallisiin luonnonvaroihin ja jossa viljelytoimet sopeutetaan vallitseviin luonnonoloihin. Luonnonkosmetiikalla ei ole lainsäädännöllistä erityisasemaa, vaan EU:ssa se kuuluu kosmetiikkadirektiivin piiriin. Lainsäädäntö koskee vain elintarvikkeita ja maataloutta, eli tässä vaiheessa ei vielä kosmetiikkaa! 

 

SERTIFIOINTI 

 

Sertifiointeja on monia erilaisia ja ekomerkkejä on paljon. Jokaisella ekomerkillä on eri kriteerit, millä ne tuotteen luonnollisuudesta päättävät. Joku vaatii, että tuotteesta on 10% luomulaatuista, joku toinen taas 95% luonnollisuuta. Sertifioitu luonnonkosmetiikka tai luomukosmetiikka täyttää siis vain tietyn sertifikaatin asettamat ehdot ja niissä voi olla suuria eroja. Sertifikaatti ei siis takaa, että raaka-aineet ovat puhtaasti luonnosta. Tai että tuotteen sisältämät raaka-aineet olisivat turvallisia.

 

Hyvänä esimerkkinä löytämäni hammastahna, jossa oli Ecosertin merkki, mutta sisälsi kuitenkin alumiinia! Kaikki kosmetiikkayritykset eivät ole sertifioineet tuotteitaan, vaikka niissä olisi käytetty runsaasti luonnon raaka-aineita. Syynä voi olla esimerkiksi sertifioinnin hinta tai etteivät ne täytä kaikkia sertifiointiehtoja. Sertifiointi ja logon käyttö ovat yleensä maksullisia. Ne ovat valitettavasti kalliita ostaa ja kalliita käyttää. 

 

Organic -sarjalla itsessään ei ole sertifikaattia, mutta jokaisella luomutilalla, joista sarjan ainesosia tulee, on hyväksytyt sertifikaatit.

LUONNONKOSMETIIKKA

Luonnonkosmetiikkaa ei ole lailla määritelty ja täysin synteettisiä tuotteita voidaan kutsua luonnolliseksi ilman seuraamuksia.
 

Synteettisten hajusteiden, öljyjen, rasvojen ja väriaineiden käyttö on kielletty. Kiellettyjä ovat myös silikonit sekä mineraaliöljyt, esim. parafiini ja vaseliini. Eläinrasvat ja proteiinit, esim. ihra, tali ja eläinkollageenit eivät ole sallittuja. Mehiläisvaha ja lanoliini (villarasva) ovat sallittuja. Eläinperäisiä raaka-aineita ei saa käyttää, jos raaka-aineiden hankkiminen aiheuttaa eläimelle haittaa.

Luonnonkosmetiikkaa ei testata eläinkokeilla. Kaikkien tuotteiden tulee olla turvallisia käyttää ja tämä varmistetaan testaamalla tuotteet vapaaehtoisilla.

 

Lähde:

Pro Luonnonkosmetiikka 

https://www.luonnonkosmetiikka.fi/luonnonkosmetiikka/mita-on-luonnonkosmetiikka/

jasie-cosmopharma-aloe-vera

jasie-cosmopharma-aloe-vera

jasie-cosmopharma-kuolleenmeren-suola

jasie-cosmopharma-kuolleenmeren-suola

jasie-cosmopharma-merileva

jasie-cosmopharma-merileva

jasie-cosmopharma-kuolleenmeren-muta

jasie-cosmopharma-kuolleenmeren-muta

jasie-cosmopharma-moringa

jasie-cosmopharma-moringa

jasie-cosmopharma-tyrnioljy

jasie-cosmopharma-tyrnioljy

jasie-cosmopharma-ainesosat

jasie-cosmopharma-ainesosat

jasie-cosmopharma-kamomilla-uute

jasie-cosmopharma-kamomilla-uute

jasie-cosmopharma-macadamia-oljy

jasie-cosmopharma-macadamia-oljy

jasie-cosmopharma-avocadooljy

jasie-cosmopharma-avocadooljy

jasie-cosmopharma-humala

jasie-cosmopharma-humala

jasie-cosmopharma-sheavoi

jasie-cosmopharma-sheavoi

jasie-cosmopharma-hev-valo

jasie-cosmopharma-hev-valo

Tilaa uutiskirjeemme

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään