Meikkaus
Applying Makeup
jasie-barefaced-beauty-meikkaus.jpg

Valikoimastamme löytyvät Barefaced Beautyn mineraalimeikit ovat 100% luonnollista jauhettua mineraalia ja näin ollen puhdasta luonnonkosmetiikkaa. 

Barefaced Beauty mineraalimeikit koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia. Näitä mineraaleja on louhittu eri puolilta maailmaa, jonka jälkeen ne ovat puhdistettu ja jauhettu hienoiksi jauheiksi. Niissä on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka levitettäessä antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen. 

barefaced_beauty_shimmers.jpg

100 % puhtaat mineraalimeikit ovat tulleet jatkuvasti suositummiksi, koska ne ovat markkinoiden luonnollisin muoto meikeistä. Irtopuuterimaiset kuivat mineraalimeikit eivät tarvitse mitään säilöntä- tai lisäaineita, jotka usein voivat ärsyttää ihoa. Siksi mineraalimeikit ovatkin täydellinen vaihtoehto allergisille ja herkkäihoisille. 

Tietysti mikään meikkimerkki ei voi taata, että mitään reaktiota ei koskaan voi tulla, mutta sen mahdollisuus on äärimmäisen pieni aidoilla mineraalimeikeillä.

 

Cosmopharmalla on yksinmyyntioikeus BareFaced Beauty mineraalimeikkehin Pohjoismaissa.

barefaced_beauty_eye_shadows_blue.jpg

Mineraalimeikeillä on hiukan erilainen meikata kuin ns. perinteisillä meikeillä, mutta niillä saa hyvin luonnollisen näköisen meikin. Meikit tekee Cosmopharman koulutettu meikkaaja JaSie.

Mikäli haluat opetella meikkaamaan mineraalimeikeillä, varaa itsellesi meikkiopastus.

Chloe-Jasmin.jpg

Voit ostaa JaSieShopista arkimeikkauksen, juhlameikkauksen, meikkiopastuksen tai meikkikoulutuksen.

Applying Lipstick
Varaa aika arkimeikkiin
jasie-meikkaus.jpg
Varaa aika juhlameikkiin
Pink Glow
Varaa aika meikkausopastukseen