BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

jasie-viikon-27-tarjous.png

Cosmopharma - x3- Triple Action Peeling

Tuotenro: 20/2022
39.90€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ainutlaatuinen kasvojen kuorinta-aine, joka kuorii ja irrottaa nopeasti kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja täyttäen kasvojen juonteita.


Erittäin tehokas rakeeton entsyymikuorinta, joka pitää ihon sileänä, pehmeänä ja puhtaana. Tuote perustuu luonnollisiin antioksidantteihin kuten Merilevään, Moringaan ja Vihreään Teehen sekä kosteuttaviin ainesosiin kuten Aloe Veraan, Kamomillaan ja Avocadoon. Kuorivana aineena x3 Triple Action Peelingissä on luonnolliset AHA-hapot, kuten maitohappo (Lactid Acid) ja glykolihappo (Glycolic Acid).


Glykolihappo on tehokkain ja se, jolla on pienin molekyylikoko kaikista AHA-hapoista, mikä tarkoittaa, että se kuorii ihon parhaiten. Glykolihappo voi tunkeutua ihon läpi ja stimuloida kollageenia ja elastaania, mikä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta.


Maitohappo on myös yksi AHA -hapon tyyppi ja se on valmistettu hapanmaitotuotteista, hedelmistä ja vihanneksista. Myös sitä käytetään kuorivana aineena vanhojen, kuivien ihosolujen poistamiseen, uusien solujen stimulointiin, ihon tasoittamiseen ja kosteuden lisäämiseen. Tuloksena on, että ihon ylin kerros ohenee, se tulee pehmeämmäksi, näyttää raikkaammalta ja pystyy ottamaan vastaan muita aineita helpommin. Happamuus on sinänsä hyödyllistä, koska terve iho on lievästi hapan. Sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

Tuloksena on, että saat terveellisen hehkun kasvoillesi ja pääset eroon liasta ja ylimääräisestä ihokerroksesta helposti ja tehokkaasti


KÄYTTÖ

Puhdista kasvot perusteellisesti. Varmista, että kasvot ja kaula ovat täysin kuivat ennen kuin otat pienen määrän x3 - Triple Action Peelinkiä sormenpäihisi ja hiero se pyörivin liikkein kasvoihisi. Anna aineen vaikuttaa muutaman, jotta entsyymit aktivoituvat ihollasi. Vältä silmiä lähinnä olevaa aluetta. Älä koskaan kuori juuri ennen auringossa oleskelua. Pyyhi kuollut ihosolukko pois kuivalla vanulapulla tai x3 Micellar veteen kostutetulla vanulapulla.

Kostuta ja suojaa äskettäin kuorittu iho seerumilla ja / tai päivä- tai yövoiteella.

Rasvaiselle tai ikääntyneelle iholle sitä voidaan käyttää 4-6 kertaa kuukaudessa. Normaalille iholle 2-4 kertaa / kk.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!