Male model with glasses

JaSie Shopista löydät Madame Chicin ja Cosmopharman luonnollista kosmetiikkaa ja pesuaineita, BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä, väri- ja tyylianalyysejä, koulutuksia ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

 

Nyt kaikki BareFaced Beauty -mineraalimeikit

-20 %

tammikuun loppuun saakka!

Luomutuotteet

Molemmat ekologiset sarjat ovat nimeltään ORGANIC.


Olemme täysin avoimia ja kerromme, kuinka suuri osa raaka-aineista on orgaanisia ja tämä on mainittu tuotteiden sivuilla prosentteina.

Orgaaniset raaka-aineet ovat peräisin yksinomaan luomutiloilta ja loput niin Cosmopharman kuin Madame Chicin ORGANIC-sarjan raaka-aineista ovat biologista alkuperää kasvikunnasta. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, mutta niillä on kasvikunnasta peräisin oleva itsesäilyttävä järjestelmä, joka perustuu muun muassa basilikaan ja tähtianikseen.

Tilaa uutiskirjeemme

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään