BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

jasie-joulutarjous-2022.jpg

MADAME CHIC - Shower Creme & Body Lotion FIFTY

39/2022
45.80€
Varastossa
1
Tuotetiedot


JUHLAVUODEN UUTUUKSINA nyt ihanat ihoa pehmentävät suihkutuotteet uudessa tuoksussa

- FIFTY - 50 vuotta luonnonkosmetiikkaa!


FIFTY on juhlavuoden aistillinen tuoksu, joka tuo esiin naisellisuuden sinussa. Pohjassa on myskiä, vaniljaa ja santelipuuta, sydäntuoksussa meripihkaa sekä appelsiinia, korianteria ja kanelia. Se on aivan maaginen!


SHOWER CREME FIFTY

Ainutlaatuinen suihkuvoide sinulle, jolla on kuiva iho suihkun tai kylvyn jälkeen. Tuotteella on sama PH-arvo kuin iholla, mikä tarkoittaa, että iho voi keskittyä oman tasapainonsa ja hyvinvoinnin löytämiseen sen sijaan, että löytää ensin oikean PH-tasapainon. Oikea pH-arvo yhdessä erittäin korkean kosteuspitoisuuden kanssa tekee tästä tuotteesta koukuttavan niille, jotka ovat aina kärsineet kutinasta ja kuivasta ihosta ja tarvinneet laittaa vartalovoidetta nopeasti suihkun jälkeen.


BODY LOTION FIFTY on pehmentävä voide, joka ravitsee ja suojaa ihoa. Se ehkäisee kuivumista ja samalla kosteuttaa ja rasvaa, jolloin ihosta tulee sileä ja pehmeä.

Sitruunauute on aktiivinen ainesosa, joka on antiseptinen ja anti-inflammatorinen. Se myös lisää verenkiertoa ihossa ja sillä on supistava vaikutus. Tässä sen ominaisuuksia tehostavat yhdistelmä oliiviöljyn kanssa, joka toimii ennaltaehkäisevästi huonoa verenkiertoa vastaan ja joka myös vahvistaa kapillaarin seinämiä, mikä voi olla hyödyllistä helposti mustelmia tulevalle iholle.

Avokadoöljy lisää ominaisuuksia, jotka suojaavat ihoa ja tekevät siitä joustavan. Lisäksi se virkistää kuivaa, väsynyttä ja sameaa ihoa ja luo kiiltoa.

BODY LOTION FIFTY imeytyy nopeasti ihoon ja tekee ihosta silkinpehmeän ja kiiltävän.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!