top of page
  • Writer's pictureJaSie

8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!


Huom. Sisältää kaupallisia linkkejä JaSie Shopiin


Jeeee, kesä on vihdoin jopa täällä pohjoisessa! Se taas tarkoittaa sitä, että alamme paljastamaan monien kuukausien ajan sukissa ja kengissä pitämämme talvijalat! Huh heijaa, näky voi olla karmiva, mikäli et ole talvikuukausien aikana huolehtinut jaloistasi!


On siis aika hemmotella jalkojasi!8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!
Ihana jalkakylpy!

Ennen, kun menet ulos ostamaan tuotteita talvivaurioiden poistamiseksi, muista, että ihosi on kehosi suurin elin ja se on huokoista. Tämä tarkoittaa, että se imee kaikki kemikaalit, joiden kanssa se joutuu kosketuksiin (ja useimmat kaupalliset tuotteet ovat täynnä kemikaaleja). Tästä postauksesta löydät luonnollisia vinkkejä jalkojesi hoitoon.


Aurinko taivaalla - jalat ulos kengistä!


Kesäaika tarkoittaa paljon ulkoilua ja avoimia kenkiä. Ja tunnustetaan - laiminlyödyt jalat ja epäsiistit varpaat eivät ole kaunis näky. Kun olet koko pitkän talven ajan käyttänyt sukkia ja saappaita, voisi myös ihana kauneussalongissa tehtävä hoito kuulostaa luxukselta.


"Sinun ei kuitenkaan tarvitse puhaltaa tonnia rahaa salonkihoitoihin!"

Hemmottele itseäsi kotikylpylässä ja pidä jalkasi sandaalivalmiina helpolla kotona tehtävällä pedikyyrillä.


1. Pehmennä jalkojesi ihoLiota ensin jalkojasi pehmentämään kynsiäsi, kynsinauhojasi sekä jalkapohjiesi kovettumia. Tähän riittää pelkästään haalea tai lämmin vesi, mutta mikäli tahdot auttaa jalkoja pehmentymään nopeammin ja virkistävämmin, käytä vedessä Cosmopharman Organic -Bath Saltsia - kuolleenmeren suolaa, joka pehmittää kovimmatkin kantapäät.


Tai valitse Madame Chicin Foot Bath pehmentämään kovettumia ja vanhoja kynsinauhoja, sillä tiiviste on erittäin tehokasta. Tämä on helppoa, sillä kaadat vain 2 dl lämmintä vettä pakastepussiin, jonka koko on 5-6 litraa. Lisää 1 tl Foot Bathia pussiin ja sekoitat. Laita molemmat jalkasi pussiin, kääri pyyhe jalkojesi ympärille ja avot - sitten vain nautit. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja tämän jälkeen pyyhit vain jalkasi kuivaksi huuhtelematta niitä.2. Poista kaikki lika


Kaiva kaikki lika kynsiesi alta appelsiinitikulla tai muulla vastaavalla. Itse käytän pienen teräksisen kynsiviilan kärkeä, jolla putsaan niin kynnen aluset kuin kynsinauhat. Pikkuviila on jäännös jostakin joskus lahjaksi saamastani pedikyyrisetistä.
8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!
Pidä jalkasi puhtaina!


3. Älä unohda kynsinauhojasi


Kynsinauhojen hoito on yhtä tärkeää jalkojesi kynsivalleille kuin sormien kynsivalleillekin. Ja älä koskaan, ikinä leikkaa kynsinauhojasi! Ne auttavat pitämään bakteereja poissa ihostasi ja kynsistäsi. Työnnä kynsinauhojasi taaksepäin joko appelsiinitikulla tai muulla siihen tarkoitetulla työvälineellä, älä leikkaa niitä.


Tämän jälkeen ja muulloinkin iltaisin, käytä Madame Chicin ekologista Nail Oil kynsiöljyä, joka lisää kynsien ja kynsinauhojen kestävyyttä.4. Leikkaa varpaankynnet oikein


Varpaiden kynsien leikkaaminen oikein auttaa välttämään ikäviä asioita, kuten sisään kasvaneet kynnet ja infektiot. Ohjaa leikkurit suoraan kynnen poikki - älä leikkaa kynsiä kaarevaksi. Leikkaa ne, kun ne ovat kuivat, jotta saisit puhtaan, sileän leikkauksen. Älä yritä leikata varpaan kynsiäsi yhdellä otoksella, vaan jokainen kynsi monella eri leikkauksella. Leikkaa kynnet tasaisen suoraksi ennen viilaamista. Älä leikkaa kynsien kulmia äläkä leikkaa niitä liian lyhyiksi - se voi vaikeuttaa kynsiesi infektioita. Viilaa kynnet tasaisiksi.8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!
Täydelliset kesäjalat!5. Käsittele kovat ja karheat pisteet


Kun jalkasi ovat viettäneet pitkän talven umpikengissä ja sukissa, sinulla on varmasti kuivaa ja karheaa ihoa jalkapohjissasi. Usein eniten karheita paikkoja on kantapäissä, jalkojen sivuissa sekä isovarpaassa.


Helpoin tapa pehmentää näitä karkeita kohtia, on liottaa jalkasi lämpimällä vedellä - jonka olet jo tehnyt kohdassa 1. - tai Madame Chicin Foot Bathilla. Pehmentämisen jälkeen voi kaikki karheudet kuoria ihanan tuoksuisella Cosmopharman Organic - Peeling Scrub Melon/Kiwillä, joka Kuolleenmeren suolan ansiosta kuorii jalkasi hellävaroen. Tätä kuorinta-ainetta voi käyttää myös koko kehosi ja käsiesi kuorimiseen.Vaihtoehtoisesti parhaan tuloksen saamiseksi voit voidella jalkasi Madame Chicin AHA Rough Skin Removerilla, joka kuorii / poistaa kuolleen, kovettuneen ihon ihan itsekseen. Voit käyttää myös hohkakiveä, mutta jos jalkasi ovat erityisen kuivat, sinun on ehkä toistettava tämä prosessi muutaman päivän ajan, jotta se todella toimii.


Kuorimalla kesäjalkasi kerran viikossa, pidät jalkojesi kauniin ulkonäön. Lisäksi kosteusvoiteellesi on paljon helpompaa kosteuttaa jalkojasi ilman kuollutta ihosolumassaa.


6. Kosteuta, kosteuta ja kosteuta


Kuivat, hilseilevät jalat ovat yleinen ongelma, joten ehdotankin jalkavoiteen käyttöä sukkien alla yön yli, jotta ainesosilla on enemmän aikaa tunkeutua ihoon. Koska jalkamme joutuvat koville kesäaikaan, varmista, että kosteutat niitä päivittäin. Luonnolliset tuotteet jalkojesi kosteuttamiseen löydät kätevästi JaSie Shopista - Cosmopharma Organic Foot Butter tai MADAME CHIC - FOOT CREME7. Kulje "au naturale" eli luonnollisena


Kun käytät kynsilakkaa kynsissäsi liian kauan, kynsilakan pigmentti voi imeytyä kynsiisi ja kuivattaa ne. Kynsien hengittäminen auttaa pitämään ne terveinä. Yritä siis mennä edes yksi kuukausi ilman kynsilakkaa ja hiero tänä aikana joka päivä E -vitamiinipitoista Madame Chicin Nail Oil kynsiöljyä kynsiisi.8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!
Käytä räväkkää kynsilakkaa!


Kun olet valmis kynsiesi lakkaamiseen, älä unohda käyttää pohjalakkaa kellastumisen estämiseksi ja värillinen lakkaus vasta sen jälkeen, jotta lakkauksesi kestää kauemmin. Itse suosin esimerkiksi AVRILin ORGANIC 7-FREE kynsilakkoja, jotka eivät sisällä haitallisimpia formaldehydiä, ksyleeniä, hartseja, kamferia, ftalaatteja ( DBP = dibutyl phthalate), parabeeneja tai tolueenia.


Varma, punainen tai vaaleanpunainen laukkaus varpaillasi näyttää ihanalta, mutta miksi et pidä hauskaa ja vaihda rohkeampaan väriin? Valitse vaikka koralli, turkoosi tai jopa violetti ja sinulla on varmasti trendikkäimmät varpaat uima-altaan reunalla.
8 vinkkiä- Kesäjalat kuntoon!
Kävele paljain jaloin!


8. Kävele paljain jaloin


Kävele paljain jaloin niin nurmikolla, hiekalla, asvaltilla kuin metsässäkin ja maadoitu luonnon kanssa. Paljain jaloin kävely luonnollisilla alustoilla on terveellistä ja tekee hyvää jaloillesi.


Emme voi välttää kaikkia kemikaaleja tässä maailmassa, mutta voimme tehdä pieniä muutoksia, jotka vaikuttavat meidän ja perheidemme terveyteen. Valitse siis luonnolliset aineet, joilla hoidat jalkojasi." Sillä kesä on paljon hauskempaa onnellisilla jaloilla!"Aurinkoisin terveisin


Tyylilyyli Jaana

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page