• JaSie

Mikä ihmeen incilista?


Aikuisen naisen iho vaatii hyviä anti-aging aineita.
Aikuinen nainen

Olen hoitanut ja rasvannut kasvojani aina samoilla voiteilla, nuoresta lähtien. Ja tiedätkö mitä? Iho tottuu, mikäli käytät vuosikymmeniä samaa "Niveaa". Itse elin 55 -vuotiaaksi asti ennen, kuin ymmärsin tämän.


Ihoni kuivui, vaikka käytin ns. anti-aging tuotteita. Ryppyjä alkoi ilmaantumaan kuin sieniä sateella. Ihoon tuli kummallisia kuivia läikkiä, joten meikkivoidekaan ei enää näyttänyt hyvältä kasvoilla. Oli siis vain oltava ilman ja tällöin kaikki kuivat kohdat ja huono iho näkyi vieläkin pahemmin. Ei puhettakaan, että olisi voinut käyttää sitä meikkivoidetta.


En ollut aikaisemmin tietoinen siitä, mitä ne anti-aging aineet ovat. Tiedätkö sinä, mitä ne ovat? Purkin kyljessä lukee anti-agin suurin kirjaimin, mutta ei hajuakaan, mitä ne ovat.

Tiedätkö sinä, mitä anti-aging aineet ovat?

En ole kosmetologi, mutta olen kouluttautunut itse opiskelemalla kirjoista, netistä jne. sekä pienten, eettisen ja luonnolliseen kosmetiikkaan suuntautuneiden yritysten valmennuksissa, joissa olen saanut täysin henkilökohtaista opetusta ihon hoidosta.


Nykyisin pidän erilaisia ihonhoitokursseja ja koulutan sekä asiakkaitani että tuotteiden jälleenmyyjiä ihonhoidon ja meikkauksen saloihin.