top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mikä ihmeen incilista?


Aikuisen naisen iho vaatii hyviä anti-aging aineita.
Aikuinen nainen

Olen hoitanut ja rasvannut kasvojani aina samoilla voiteilla, nuoresta lähtien. Ja tiedätkö mitä? Iho tottuu, mikäli käytät vuosikymmeniä samaa "Niveaa". Itse elin 55 -vuotiaaksi asti ennen, kuin ymmärsin tämän.


Ihoni kuivui, vaikka käytin ns. anti-aging tuotteita. Ryppyjä alkoi ilmaantumaan kuin sieniä sateella. Ihoon tuli kummallisia kuivia läikkiä, joten meikkivoidekaan ei enää näyttänyt hyvältä kasvoilla. Oli siis vain oltava ilman ja tällöin kaikki kuivat kohdat ja huono iho näkyi vieläkin pahemmin. Ei puhettakaan, että olisi voinut käyttää sitä meikkivoidetta.


En ollut aikaisemmin tietoinen siitä, mitä ne anti-aging aineet ovat. Tiedätkö sinä, mitä ne ovat? Purkin kyljessä lukee anti-agin suurin kirjaimin, mutta ei hajuakaan, mitä ne ovat.

Tiedätkö sinä, mitä anti-aging aineet ovat?

En ole kosmetologi, mutta olen kouluttautunut itse opiskelemalla kirjoista, netistä jne. sekä pienten, eettisen ja luonnolliseen kosmetiikkaan suuntautuneiden yritysten valmennuksissa, joissa olen saanut täysin henkilökohtaista opetusta ihon hoidosta.


Nykyisin pidän erilaisia ihonhoitokursseja ja koulutan sekä asiakkaitani että tuotteiden jälleenmyyjiä ihonhoidon ja meikkauksen saloihin.Aikuisen naisen ihossa ei ole enää niin paljon kollageenia ja elastiinia.
Kollageenin ja elastiinin rakenne.

Joten, koska minäkään en aikaisemmin tiennyt, mitä nuo kummalliset anti-aging aineet ovat, opettelin lukemaan tuotteista incilistaa eli ainesosaluetteloa ja minulle selvisi monta asiaa. Tiesitkö muuten, että listan ensimmäisenä on aine, jota tuotteessa on eniten? Ja tuotteet menevät siinä järjestyksessä, kuinka paljon mitäkin ainetta tuotteessa on? Ja mikäli ainesosan pitoisuus tuotteessa on alle 1 %, voidaan se ilmoittaa ainesosaluettelossa vapaasti niiden ainesosien jälkeen, joiden pitoisuus tuotteessa on yli 1 %.


Incilistoissa on lisäksi aivan ihmeellisiä aineiden nimiä, jotka kuulostavat teollisilta, mutta ovat kuitenkin luonnollisia. Latinankieliset nimet on todella vaikeaa ymmärtää ja lisäksi pitää myös tietää, mikä ainesosa tekee mitäkin iholle.

Kun olet koko tämänastisen elämäsi laittanut kasvoihisi voiteita, joista et tosiasiassa tiedä, mitä ne sisältävät, on ihanaa, kun ei enää tarvitse edes miettiä asiaa. Ajattele, että voit ilman huolen häivää voidella kasvosi niillä kaikkein parhaimmilla ja juuri sinun ihollesi sopivilla tuotteilla. Miten helppoa?


Sinun ei tarvitse enää marketin kosmetiikkaosastolla etsiä myyjää kysyäksesi, olisiko juuri kädessäsi oleva tuote sopiva sinun rypyillesi vai olisiko joku toinen tuote parempi. Ja luultavasti tämä myyjä ei edes osaa lukea niitä incilistoja eikä tiedä, mitkä tuotteet sinulle parhaiten sopisi.

Koska kosmetiikan ainesosaluettelot on kirjoitettu latinaksi, on meidän tavallisten tallaajien aika hankalaa saada selville, mitä se sinun kasvovoideputelisi todellisuudessa sisältää. Itse olen aina aikaisemmin aivan kauhistunut, mikäli purkin kyljessä on lukenut Parfym, sillä olen kuvitellut, että siihen on lisätty teollista hajustetta.Oletko allergisoitunut jollekin aineelle?


Olen itse allergisoitunut muutamalle teolliselle kosmetiikan aineelle mm. metyyli-isotiatsolinoni ja farmaldehydin vapauttajat sekä myös hajusteyliherkkyys vaivaa minua, kuten niin montaa muutakin tänä päivänä. Oletko sinä allergisoitunut jollekin kosmetiikan aineelle?


Esimerkiksi parfyymi ainesosaluettelossa ei välttämättä tarkoita teollista tuotteeseen lisättyä hajustetta, vaan se voi olla myös tuoksu, joka tulee itse niistä ainesosista, joita tuotteeseen on laitettu, mutta se on lain mukaan ilmoitettava parfyymin/hajusteen nimellä. Yleensä luonnollisessa kosmetiikassa tämä tuoksu tulee eteerisistä öljyistä.


Kosmetiikassa on esimerkiksi 26 ainetta, joille voi olla herkistynyt ja nämä aineet on aina ilmoitettava ainesosaluettelossa. Esimerkiksi ruusuvesi eli ruusuista uutettu tuoksu Geraniol on yksi tällainen. Osa näistä on synteettisiä ja osa luonnollisia hajusteita.Ruusuvesi kuuluu 26 kosmetiikan aineeseen, joille voi olla herkistynyt.
Geraniol eli luonnollinen ruusuvesi.

Minä olen kouluttautunut lukemaan incilistoja eli tuotteiden sisältöjä, joten olen ratkaissut tämän asian sinun puolestasi. Olen etsinyt sinua varten sellaiset luonnolliset kasvojenhoitotuotteet, joiden ainesosalistoja sinun ei tarvitse enää tutkia. Olen valinnut sinulle juuri oikeat voiteet, jotta sinun ihollasi olisi hyvä olla. Tiedän, mitkä aineet ovat niitä anti-aging aineita, jotka antavat ihollesi oikeanlaista ravintoa ja vähentävät jo syntyneitä juonteita ja ryppyjä tai jopa auringon aiheuttamia vaurioita. Minulla on jo lukemattomia tyytyväisiä asiakkaita, jotka luottavat ammattitaitooni.

Madame Chicin aikuiselle iholle tarkoitetut tuotteet on tarkoitettu +40 ikäiselle naiselle, joka haluaa pitää hyvää huolta ihostaan ja haluaa olla vielä 70 -kymppisenäkin mahdollisimman kaunisihoinen ja rypytön.


Sarjan päivittäisellä käytöllä edistät oman ihosi hyvinvointia ja saat kauniin, sileän ja rypyttömän lopputuloksen. Ryppyjen vähentämiseksi ihonhoidon päivittäinen rutiini on tärkeä, samoin kuin ikääntymistä estävän anti- aging aineiden käyttö.


Madame Chic on jo melkein 50-vuotias yritys ja heillä on oma tehdas, jossa he tekevät tuotteensa. Madame Chic on työskennellyt luonnollisten tuotteiden kanssa vuodesta 1972 lähtien ja heillä on valtava kokemus alalta. Osaamisen perusta on oikean raaka-aineen koostumuksen ja eri komponenttien oikean konsentraation löytämisessä täydellisen tuloksen saavuttamiseksi.

Madame Chicillä on oma ruotsalainen ihonhoitotuotteiden korkealaatuinen tuotanto. Tehdas sijaitsee Varassa Ruotsissa. Tuotanto tapahtuu pieninä sarjoina, erittäin huolellisesti ja äärimmäisessä reseptivalvonnassa. Varassa valmistetaan ainutlaatuisia tuotteita, joita myydään Pohjoismaissa, Sveitsissä, Isossa-Britanniassa, Uudessa-Seelannissa, Singaporessa, arabivaltioissa ja Aasiassa.Madame Chic on ruotsalainen ammattikosmetiikkaa myyvä yritys, jolla on oma kosmetiikkatehdas.
Madame Chic

Aikuisen ihon tuotteet sisältävät mm. Elastiinia, Kollageenia ja Matrixyliä, jotka ovat tärkeitä aineita ihon joustavuuden lisäämiseksi ja siten ihon vahvistamiseksi. Ne nostavat ihoasi ja iho tulee jälleen joustavammaksi. Anti-aging aineet suojaavat kantasoluja erilaisilta stressitekijöiltä ja lisäävät verenkiertoa. Lisäksi ne parantavat ihon omaa vastustuskykyä esimerkiksi tulehdusta sekä verenkiertoa sitruunan, laventeliöljyn ja oliiviöljystä peräisin olevan skvalaanin avulla. Ne suojaavat ihoa pakokaasuilta ja muilta ilmassa esiintyviltä epäpuhtauksilta, tarjoavat paremman joustavuuden ja optimoivat kosteustasapainon.


Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle, koska osa on liian aktiivista. Voiteet ovat niin täyteläisiä ja voimakkaita, että sinun on totutettava ihosi käyttämään niitä askel askeleelta.

Normaalisti maksaisit tämän tasoisista kosmetiikkatuotteista (esim. Lancomen hoitovoide 335 €) satoja, jopa pari tuhattakin euroa. Lisäksi Madame Chicin tuotteet ovat täysin luonnollisia, kasvipohjaisia tuotteita ja osa tuotteista on täysin luomua. Tuotteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja, joten saat täydellisen kasvohoidon huomattavasti edullisemmin kuin, että kävisit kosmetologilla. Tuotteet ovat hyvin riittoisia ja purkit kestävätkin lähes vuoden ajan.

Nyt saat täydellisen kasvojenhoitopaketin (kasvojen puhdistusaine 34,90, kasvovesi 28,90, seerumi 88,90, silmänympärysvoide 30,90, päivävoide 112,90, yövoide 142,90) hintaan vain 373,50 euroa. paketin ovh hinta on 439,40.


Madame Chicillä on huippuhyvät tuotteet aikuiselle iholle.
Aikuisen ihon taäydellinen kasvojenhoitopaketti.

Saat tuotteet nyt lanseeraus -hintaan marraskuun ajan, sillä tuotteet on juuri 1.11 lanseerattu Suomessa. Kaikilla Madame Chicin tuotteilla on 2 kuukauden allergiatakuu.

Kun tilaat täydellisen kasvojenhoitopaketin, on sinulla kaikki tuotteet samaa sarjaa, jolloin ne tehoavat yhdessä paremmin, sillä ne on suunniteltu tukemaan toisiaan. Saat paketissa paljon tehoavia anti-aging aineita kuten


  • PEPTIDIT

  • MATRIXYL

  • SURVICODE

  • HYALURONIHAPPO

  • RETINOL

  • C- JA E -VITAMIINIT

  • Q10


Mikäli haluat oikeat, ekologiset ja eettiset tuotteet juuri sinun ihollesi, varmuuden niiden toimimisesta ihollasi sekä rahan ja ajan säästöä, kannattaa sinun tilata nyt Madame Chicin aikuisen ihon kauneuspaketti.Väriä, tyyliä ja kauneutta päivääsi


JaanaPss. Myös herkän ihon, kuivan ihon, rasvaisen ihon, akneihon ja sekaihon täydelliset kasvojenhoitopaketit tarjouksessa

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page