top of page
Clothing Store

Väriä, tyyliä ja luonnollista kauneutta!

Haluatko pukeutua merkityksellisesti, juuri oman tyylisi mukaisesti, mutta jostain syystä et osaa tehdä sitä...

Onko vaatekaappisi täynnä vaatteita, mutta et löydä sieltä koskaan kehoasi imartelevia vaatteita? Sopivatko vaatteesi keskenään toisten vaatteiden kanssa vai onko vaatekaapissasi värien sekamelska? Miksi ihmeessä mekko näytää hyvältä kaverillasi, mutta sinun päälläsi se on aivan hirveä?

Mihin se luomiväri laitetaan? Missä järjestyksessä niitä ihonhoitotuotteita käytetään? En tiedä kyllä meikkaamisesta mitään....

Kun löydät omat luonnolliset värisi ja oman tyylisi sekä luovut täydellisyyden tavoittelusta pukeutumisessasi, siivoat vaatekaappisi , niin alat kummasti löytää itsellesi sopivia vaatteita!

Ilmainen, viikottainen sähköposti täynnä mukavia ja tarpeellisia vinkkejä, joista saat apua niin väreihisi, tyyliisi kuin kauneuteesi!

Haluatko saada ensimmäisten joukosta tietoa tarjouksistani, tuotteistani, uusista artikkeleistani?

Kun tiedät, että vaatekaapissasi on valtava määrä vaatteita ja haluaisit päästä käyttämään niitä, mutta jostakin kumman syystä käytät AINA kaapistasi samoja vaatteita. Värit eivät natsaa ja vaatteet ovat kummallisen mallisia.

Sinulla on oma tyylisi täysin hukassa ja epäröit kaikkien vaatteidesi kanssa, etkä uskalla tuoda omaa persoonaasi esiin.

Myös meikkihyllyssäsi on meikkejä pilvin pimein ja suurin osa on mennyt jo vanhaksi, koska et osaa käyttää niitä. Eikä ne meikkiväritkään näytä niin hyvältä kasvoissasi.

 

Luovu jatkuvasta pikakuluttamisesta ja uusien vaatteiden ostamisesta ja ota vastuu omasta vaatekaapistasi ja meikkihyllystäsi. Ala toteuttamaan omaa persoonallista pukeutumista rohkeasti ja löydä itsellesi luontaisempia tapoja käyttää vaatekaappisi sisältöä, jotta voit näyttää parhaalta itseltäsi vähemmällä vaate- ja meikkimäärällä.

Ota vastaan Täydellisen tyylin työkalut ilmaiseksi suoraan sähköpostiisi!

Maksuton uutiskirje täynnä tehokkaita vinkkejä ja työkaluja, jotka lisäävät persoonallista pukeutumistasi, opastaa kauneudenhoidossa sekä auttaa siivoamaan täynnä olevaa vaatekaappiasi rennoin ottein. 

 

Jos sinussa asuu persoonallista tyyliäsi kampittava täydellisyyden tavoittelija, niin hankkiudutaan siitäkin yhdessä eroon. Ei maksa mitään ja tietosi ovat turvassa.

Kirjoita alle paras sähköpostiosoitteesi, paina pinkkiä nappulaa ja aloita matkasi kohti täydellistä tyyliä!

lomake

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

Mitä saat kun liityt mukaan

01

Väriä

Saat vinkkejä väreistä, mitkä värit sopivat keskenään, mitkä värit sopivat viileille väripersoonille ja mitä lämpimille.

Pääset ensimmäisenä tutustumaan myös vuodenajan muotiväreihin.

02

Tyyliä

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

03

Luonnollista kauneutta

This is your Project description. Provide a brief summary to help visitors understand the context and background of your work. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start.

bottom of page