Tyylianalyysi

Tyylianalyysissä katsomme henkilön kasvojen ja vartalon linjoja, joiden mukaisesti toistamme pehmeää persoonallista harmoniaa. Samalla voidaan tasapainottaa tarpeellisia osa-alueita. Henkilön, jolla on kurvikas vartalonmuoto ja kaareva kasvonmuoto, pitäisi pukeutua vaatteisiin, jotka toistavat näitä samoja muotoja. 

 

Asusteisiin ja vaatteisiin tulisi valita samoja yksityiskohtia, kuten kuviot, korut tai kampaukset, jotka toistavat näitä kasvojen ja vartalon linjoja. 

Käytämme tyylin rakentamisessa myös optista illuusiota. Jos henkilö haluaa jalkojensa näyttävän pidemmiltä, ne voidaan saada näyttämään pidemmiltä korostamalla tiettyjä linjoja tai käyttämällä väriä. Tällöin on myös tärkeää ottaa huomioon vartalon muut mittasuhteet. 

 

Tarkoituksena on tuoda esiin vartalon hyvät puolet ja piilottaa vähemmän hyvät.

 

Kasvojen ja vartalon linjojen lisäksi etsimme henkilön oikean tyylin

 

Voit olla tyyliltäsi

 

Dramaattinen, joka heijastelee glamouria, ylellisyyttä, kontrastisuutta ja hienostuneisuutta. 

 

Rento/Sporttinen, joka on sekoitus monesta erilaisesta tyylistä. Avainsana on mukavuus ja vaatteiden helppohoitoisuus. 

 

Klassinen, joka heijastelee eleganssia, laatua ja ajattomuutta.

 

Modernin tyylikäs / Citychicin tyyli on moderni ja hänet koetaan tyylitietoiseksi ja upeaksi. Tyyli on ajatonta. 

 

Luonnollinen haluaa yksinkertaisuutta ja mukavuutta ja hän valitsee mieluiten arkisia vaatteita, jotka soveltuvat hyvin käyttötarkoitukseensa. 

Trendikäs/Urbaani säteilee nuorekkuutta ja hänet koetaan trendikkääksi, vaikkei hän seuraisikaan muotia. Trendikäs tietää aina, mikä on IN ja mikä OUT. Pukeutuminen saa inspiraationsa musiikkivideoista riippumatta siitä, ovatko ne hard rockia, hiphopia vai R&B -musiikkia. 

Romanttinen/Naisellinen valitsee useimmin naisellisia, pehmeitä ja romanttisia vaatteita. Myös vaatteiden leikkaukset ovat naisellisia.

Luova/BohemChic ei etsi valmista tyyliä kuten kaikki muut, vaan antaa persoonallisuutensa todella näkyä pukeutumisessaan. Hän sekoittaa erilaisia tyylejä ja yhdistää kirpputorilöytöjä design-vaatteisiin. Hänen vaatteensa ovat sekoitus hippiä, etnistä, kukkaistyttöä, mustalaistyyliä, folklorea ja vintagea 

Yleensä vähintään kaksi eri tyyliä sekoittuvat yhteen ja joku kolmaskin tyyli voi hiukan vaikuttaa. 

 

Tyylianalyysin tarkoitus on tehdä sinut siis tietoiseksi omasta vartalomuodostasi sekä siitä, miten puet vartalosi parhaimmalla tavalla. 

 

Tyylianalyysissa perehdytään kokonaisvaltaisesti muotoihin, mittasuhteisiin sekä omaan persoonaasi. Kun olet tietoinen mittasuhteistasi, pystyt luomaan illuusiota vaatteiden avulla ja tiedät minkälaiset pituudet, kankaat ja yksityiskohdat sinulle sopivat. 

 

Tyylianalyysin avulla opit myös kokoamaan itsellesi toimivan peruspuvuston. Tyylianalyysin jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä minkälaiset, korut ,silmälasit tai millainen hiusmalli Sinulle sopii parhaiten.

 

Mukaasi saat STYLE ME -kirjan, joka on täynnä vinkkejä ja ohjeita juuri sinun vartalomuodollesi. 

 

 

Varaa aikaa analyysiin noin 1-1½ tuntia.

Miehille oma tyylianalyysi

Tilaa uutiskirjeemme

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään