Värianalyysi

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi.jpg

Värianalyysin pohjana on, että ihmiset jaetaan neljään ryhmään ihon, silmien ja hiusten värin perusteella. Ryhmät on nimetty vuodenaikojen mukaan. Viileitä ovat kesä ja talvi, lämpimiä taas syksy ja kevät. Talvi ja kevät ovat väreiltään hyvin kirkkaita ja puhtaita aivan, kuten ko. vuodenajatkin. Kesällä luonto on jo hiukan "auringon polttamaa" ja syksy tuo mukanaan ihanat ruskan värit. Kesällä ja syksyllä on siis murretut värisävyt. 

jasie-varianalyysi-kevat

Kevät

jasie-varianalyysi-talvi

Talvi

Jokaisella vuodenajalla on omat parhaat värinsä, jotka tuovat henkilön oman kauneuden parhaiten esille ja vastaavasti myös huonot värit, jotka eivät saa meitä kukoistamaan - olemaan parhaimmillamme. Värianalyysin avulla löytyvät juuri Sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt. 

 

jasie-varianalyysi-kesa

Värianalyysissä värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt. Konsulttisi katsoo myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi. Voit olla tummuusasteeltasi joko vaalea, medium tai kontrastinen. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöllisempi lopputulos, kuin pelkällä värivuodenajan määrittelyllä. 

 

Värikonsultti kertoo, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi, meikissäsi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

 

 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-syksy1.

Syksy

Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi.
 Ostosten teosta tulee helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun. 

Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös ihonhoitoneuvonta ja meikkausopastus, hiusväri- ja mallisuunnittelu sekä tyylianalyysi.

 Myös miehet ovat tervetulleita värianalyysiin! 

 

Varaa aikaa värianalyysin tekemiseen noin 1 tunti.  Värianalyysin hinta on 162 € ja se sisältää väripaletin.

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-kesa1.j

Kesä

Analyysin tuloksena saat 30 värin värikartan pukeutumisneuvoineen. Käsilaukkuun mahtuva värikarttaliuska on jatkossa korvaamaton apusi vaate-, asuste- ja meikkivärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen. 

 

Lisäksi saat oman värianalyysikansion, joka sisältää tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa sekä bisnespukeutumisesta. 

 

jasie-cosmopharma-varianalyysi.png

Miehille oma värianalyysi!

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!