top of page
  • Writer's pictureJaSie

10 upeata kevään / kesän 2021 väriä

No niin, nyt täällä ollaan taas täydessä iskussa jatkamaan kirjoituksia - tai ei aivan täydessä, mutta elävien kirjoissa kumminkin. Pitkäaikainen istuminen ei onnistu vielä kovin hyvin, mutta kävely sujuu jo aika mallikkaasti yhden kyynärsauvan kanssa. Anyway, hyvään suuntaan ollaan menossa. Aurinko on jo pilkahtanut pohjoisen taivaalla ja kevättä kohti mennään vauhdilla.


Pantonen värit


Pantone julkaisee joka kevät uudet vuoden värit ja niin nytkin. Pantonen Color Instituten väriasiantuntijoiden mukaan 2021 värit korostavat maailmaa, jotka heijastavat toivoa ja optimismia.


Yhdistämällä keveyden toimivuuteen ja joustavuuteen kevään / kesän 2021 värit korostavat sitä, mitä värit ja ilo voivat tuoda elämäämme.


Ihanat keväiset kukkaissävyt herättävät meidät henkiin ja vahvistavat mielenkiintoamme väreihin. Värit, jotka ovat energisia, joustavia ja voivat toimia ympäri vuoden, antavat meille luvan rentoutua.Pantone on julkaissut kevään ja kesän 2021 värit
Kevään ja kesän 2021 värejä vaatteissa


10 upeata kevään / kesän 2021 väriä


Heleitä kukkaissävyjä, jotka heijastavat kevään puutarhoja sekä kirkkaita puhtaita auringon, taivaan ja meren sävyjä. Nämä värit yhdistetään uusiin ydinklassikoihin, jotka antavat pukeutumiseen kevyiden sävyjen mahdollisuuden ja joustavuuden.


Kesälle sopivat pastellivärit, keväälle kirkkaammat, puhtaat värit ja syksylle murretummat sävyt. Nämä kaikki sävyt ovat liian hempeitä talvityypeille.Pantone julkaisemat kevään ja kesän 2021 hempeät värit.
Kevään ja kesän 2021 hempeät kukkaissävyt.

Kirkkaat puhtaat värit sopivat talvityypeille, joten tästä paletista löytyy värejä heille. Tuo oranssi voi olla hiukan liian kirkas syksylle, mutta omiin vaatteisiinsa voi valitakin vähän murretumman sävyn. Auringonkeltainen on aivan ehdoton väri kevättyypeille ja ihanan merellinen turkoosi sopii hyvin talville, hiukan murretumpana myös kesätyypeille.


Pantone julkaisemat kevään ja kesän 2021 kirkkaat värit.
Kevään ja kesän 2021 kirkkaat värit.


5 perusväriä käytettäväksi muiden värien kanssa


Perusvärit ovat pohja niille arvokkaimmille vaatteillesi eli perusvaatteillesi, housuille, hameille, jakuille jne. Perusvaatteiden ei tarvitse aina olla talvella mustia ja kesällä valkoisia, vaan muitakin ihania perusvärejä on olemassa.


Laita vaikka syvän oliivinväriset housut ja jakku ja yhdistä siihen hiukan poltettu oranssi paita tai ainakin huivi. Kesätyypeille tuo upea keskiharmaa on aivan mahtava kesäväri, johon kaikki hempeät kukkaisvärit sopivat mainiosti. Kevättyypit voivat valita hieman lämpimämmän harmaan ja yhdistää siihen vaikkapa kirkkaan oranssin. Talvityypeille sopii musta, mutta se voi toki tuntua liian raskaalta kesäaikaan. Jos välitset mustan perusväriksi, muista valita kaveriksi vaikka kirkkaan taivaansininen paita tai vaikkapa jakku.


Pantone julkaisemat kevään ja kesän 2021 perusvärit.
Kevään ja kesän 2021 perus- eli ydinvärit.

Näitä värejä yhdistelemällä saat kevääksi ja kesäksi upeita väriyhdistelmiä omaan vaatekaappiisi. Ole rohkea ja kokeile pelottomasti uusia yhdistelmiä ja värejä, sillä se piristää myös mieltä ja saa sinut loistamaan kilpaa kevään auringon kanssa.


Mikäli et jaksa, halua tai osaa itse yhdistellä värejä, ota yhteyttä minuun ja tehdään se yhdessä. Voit myös varata ajan myös pukeutumisneuvontaan tai vaikkapa täydelliseen vaatekaapin kaappaukseen.Lumoudu väreistä


Jaana


Kuvat


618 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page