top of page

Lumoudu väreistäsi -värianalyysi

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi.jpg

Värillä on väliä

Oletko koskaan miettinyt, miksi joku tietty väri saa sinut näyttämään väsyneeltä ja sairaalta, kun taas joku toinen väri saa sinut hehkumaan ja näyttämään upealta? 

Oikeilla väreillä tuot itsesi upeasti esille ja korostat parhaita puoliasi. Väärät värit saavat ihosi näyttämään samealta, kirjavalta ja väsyneeltä.

Värianalyysi ei  ole mitään hömppää, vaikka niin usein ajatellaankin. Jos et ole varma omista väreistäsi, kannattaa varata aika värianalyysiin. Yhtä ja oikeaa värianalyysia ei varmasti ole, mutta minä suosin kehittämääni LUMOUDU VÄREISTÄSI -värianalyysia, sillä se perustuu ihon, silmien ja hiusten omaan väriin. Ne eivät muutu elämän aikana, vaikka hiuksia värjäisikin tai ihosi ruskettuisi.

 

Värillä on väliä ja se kyllä pitää paikkansa. Musta on aina muodissa ja luullaan, että se sopii kaikille. Totaalisen väärin! Musta sopii kasvoja vasten vain 12% suomalaisista eli niille, jotka ovat niin sanottuja talvi-ihmisiä.  Varsinkin syksyllä ja talvella suurin osa ihmisistä käyttää paljon mustaa. Kun iho on kalpea ja olo jo vähän väsynyt ja siihen yhdistetään musta suoraan kasvoja vasten, se vain korostaa entisestään väsynyttä ja kalpeaa ilmettä.

 

Itse asiassa kaikille ihmisille käyvät kaikki värit, mutta sävyillä on eroa. Sinistä kuviteellan aina viileäksi väriksi ja keltaista lämpimäksi, mutta itse asiassa molemmat värit voivat olla sekä viileitä että lämpimiä.

 

Oikeissa väreissä näytät aina kauniilta, upealta, hehkeältä, fressiltä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta. Kun pukeudut oikeisiin väreihin, et tarvitset niin paljoa meikkiä ja hiustesi oikea väri saa kasvosi loistamaan.

LUMOUDU VÄREISTÄSI - värianalyysin pohjana on, että ihmiset jaetaan neljään ryhmään ihon, silmien ja hiusten värin perusteella. Ryhmät on nimetty vuodenaikojen mukaan. Viileitä ovat kesä ja talvi, lämpimiä taas syksy ja kevät. Talvi ja kevät ovat väreiltään hyvin kirkkaita ja puhtaita aivan, kuten ko. vuodenajatkin. Kesällä luonto on jo hiukan "auringon polttamaa" ja syksy tuo mukanaan ihanat ruskan värit. Kesällä ja syksyllä on siis murretut värisävyt. 

jasie-varianalyysi-kevat

Kevät

jasie-varianalyysi-talvi

Talvi

Jokaisella vuodenajalla on omat parhaat värinsä, jotka tuovat henkilön oman kauneuden parhaiten esille ja vastaavasti myös huonoimmat värit, jotka eivät saa meitä kukoistamaan - olemaan parhaimmillamme. Lumoudu väreistäsi - värianalyysin avulla löytyvät juuri Sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt. 

 

jasie-varianalyysi-kesa

LUMOUDU VÄREISTÄSIi - värianalyysissä värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt. Konsulttisi katsoo myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi. Voit olla tummuusasteeltasi joko vaalea, medium tai kontrastinen. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöllisempi lopputulos, kuin pelkällä värivuodenajan määrittelyllä. 

 

Värikonsultti kertoo, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi, meikissäsi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

 

 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-syksy1.

Syksy

Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi.
 Ostosten teosta tulee helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun. 

LUMOUDU VÄREISTÄSI- värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös ihonhoitoneuvonta ja meikkausopastus, hiusväri- ja mallisuunnittelu sekä tyylianalyysi. 

Myös miehet ovat tervetulleita värianalyysiin! 

 

Varaa aikaa värianalyysin tekemiseen noin 1 tunti.  Värianalyysin hinta on 205 € ja se sisältää väripaletin.

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-kesa1.j

Kesä

Analyysin tuloksena saat 35 värin värikartan pukeutumisneuvoineen. Käsilaukkuun mahtuva värikarttaliuska on jatkossa korvaamaton apusi vaate-, asuste- ja meikkivärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen. 

 

Lisäksi saat oman värianalyysikansion, joka sisältää tietoa pukeutumisen perussäännöistä sekä värien käytöstä eri tilanteissa. 

 

jasie-kontrastinen-talvi.png

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page