Väri- ja tyylianalyysi miehelle

JaSie 500x500.png

Miehille

Male Fashion

Henkilökohtainen vaateväripaletti ja tyylikirja on myös jokaisen miehen perustyökalu pukeutumisessa!

Värianalyysi

Värianalyysin pohjana on, että ihmiset jaetaan neljään ryhmään ihon, silmien ja hiusten värin perusteella. Ryhmät on nimetty vuodenaikojen mukaan. Viileitä ovat kesä ja talvi, lämpimiä taas syksy ja kevät. Talvi ja kevät ovat väreiltään hyvin kirkkaita ja puhtaita aivan, kuten ko. vuodenajatkin. Kesällä luonto on jo hiukan "auringon polttamaa" ja syksy tuo mukanaan ihanat ruskan värit. Kesällä ja syksyllä on siis murretut värisävyt. 

Smiling Man
Male model with glasses

Jokaisella vuodenajalla on omat parhaat värinsä, jotka tuovat henkilön oman komeuden parhaiten esille ja vastaavasti myös huonot värit, jotka eivät saa meitä kukoistamaan - olemaan parhaimmillamme. Värianalyysin avulla löytyvät juuri Sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt. 

 

Värianalyysissä värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt. Konsulttisi katsoo myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi. Voit olla tummuusasteeltasi joko vaalea, medium tai kontrastinen. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöllisempi lopputulos, kuin pelkällä värivuodenajan määrittelyllä. 

 

Värikonsultti kertoo, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

 

Analyysin tuloksena saat 30 värin värikartan pukeutumisneuvoineen.  Värikarttaliuska on jatkossa korvaamaton apusi vaate- ja asustevärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen. 

 

Lisäksi saat oman värianalyysikansion, joka sisältää tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa sekä bisnespukeutumisesta. 

 

Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös hiusväri- ja mallisuunnittelu sekä tyylianalyysi.

 

 

Varaa aikaa värianalyysin tekemiseen noin 1 tunti.  Värianalyysin hinta on 162 € ja se sisältää väripaletin.

jasie-cosmopharma-varianalyysi.png

Tyylianalyysi

Hyvä pukeutuminen vaatii tietoa, taitoa, uskallusta ja hyvää makua !

Man in a Tuxedo

Kun kokoat vaatekaappiisi tietyt klassikkovaatteet oikean sävyisenä, on pukeutuminen töihin ja vapaa-ajalle huomattavasti mutkattomampaa. Miehillä ei usein ole yhtä paljon vaihtoehtoja pukeutumiseen ja omaa persoonallista tyyliä joutuu metsästämään hiukan eri tavalla kuin naisten vaatetuksessa.

In Fashion
Men in Suits

Tyylikonsultti määrittelee kasvojesi muodon sekä vartalotyyppisi ja neuvoo, miten ne vaikuttaa vaatevalintoihisi

Saat ohjeita peruspuvuston kokoamiseen ja puvuston asustamiseen oman värimäärittelyn perusteella. Näin sinulla on aina toinen toisiinsa sopivat ja oikean sävyiset paidat, solmiot, puvut, irtotakit, irtohousut, jalkineet, päällystakit, neuleet, vapaa-ajan vaatteet ja juhlavaatteet.

 Saat ohjeita myös bisnespukeutumiseen, vaikkakin sitä käsitellään vielä ihan omanaan.

Male Fashion Model

Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi.
 Ostosten teosta tulee helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun.Hyvännäköisenä  ja itsevarmana olet aina askeleen pidemmällä!

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!