top of page

Lumoudu -
väri- ja tyylianalyysi miehelle

Male Fashion

Henkilökohtainen vaateväripaletti ja tyylikirja on myös jokaisen miehen perustyökalu pukeutumisessa!

Lumoudu väreistäsi -värianalyysi

Hyvä aloitus on löytää värit, jotka sopivat parhaiten ihonväriisi ja tekevät sinusta näkyvimmän - näkyvyys on tärkeää nyt, kun meidät nähdään usein ruudulla. Värianalyysin avulla löydämme noin kolmekymmentä väriä, jotka saavat piirteesi näyttämään kirkkaammilta ja ihosi tasaisemmalta, mikä antaa terveemmän ja energisemmän ilmeen.

Käsittelemme myös värejä, jotka sopivat työtehtäviisi ja värejä, joita kannattaa käyttää sosiaalisessa kanssakäymisessä, varmistaen, että näytät aina hyvältä ja sopivalta jokaiseen tilanteeseen.

Oikeiden värien löytäminen helpottaa ostosten tekemistä ja pukeutumista huomattavasti, varsinkin, kun saat halutessasi valokuvan väreistäsi (voit tallentaa puhelimeesi) ja lompakkoon väripaletin, joihin voit viitata ostoksia tehdessäsi.

Värianalyysin pohjana on, että ihmiset jaetaan neljään ryhmään ihon, silmien ja hiusten värin perusteella. Ryhmät on nimetty vuodenaikojen mukaan. Viileitä ovat kesä ja talvi, lämpimiä taas syksy ja kevät. Talvi ja kevät ovat väreiltään hyvin kirkkaita ja puhtaita aivan, kuten ko. vuodenajatkin. Kesällä luonto on jo hiukan "auringon polttamaa" ja syksy tuo mukanaan ihanat ruskan värit. Kesällä ja syksyllä on siis murretut värisävyt. 

Smiling Man
Male model with glasses

Jokaisella vuodenajalla on omat parhaat värinsä, jotka tuovat henkilön oman komeuden parhaiten esille ja vastaavasti myös huonot värit, jotka eivät saa meitä kukoistamaan - olemaan parhaimmillamme. Värianalyysin avulla löytyvät juuri Sinulle parhaiten sopivat värit ja värisävyt. 

 

Värianalyysissä värikonsultti määrittelee yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt. Konsulttisi katsoo myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi. Voit olla tummuusasteeltasi joko vaalea, medium tai kontrastinen. Väriperheen ja väripersoonan määrittelyllä saadaan huomattavasti tarkempi ja yksilöllisempi lopputulos, kuin pelkällä värivuodenajan määrittelyllä. 

 

Värikonsultti kertoo, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi. 

 

Analyysin tuloksena saat noin 30 värin Lumoudu väreistäsi - värikartan pukeutumisneuvoineen.  Värikarttaliuska on jatkossa korvaamaton apusi vaate- ja asustevärien valinnassa. Värikartta tekee puvustosi kokoamisesta helppoa, sillä värikartan avulla saat asut ja värit sopimaan onnistuneesti yhteen. 

 

Lisäksi saat oman värianalyysikansion, joka sisältää tietoa pukeutumisen perussäännöistä, värien käytöstä eri tilanteissa sekä bisnespukeutumisesta. 

 

Värinanalyysiin on mahdollisuus sisällyttää myös hiusväri- ja mallisuunnittelu sekä tyylianalyysi.

 

 

Varaa aikaa värianalyysin tekemiseen noin 1 tunti.  Värianalyysin hinta on 205 € ja se sisältää väripaletin.

jasie-medium-talvi.png

Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysi

Hyvä pukeutuminen vaatii tietoa, taitoa, uskallusta ja hyvää makua !

Usein miehet kertovat minulle, että he haluavat näyttää hyvältä, mutta eivät tiedä, mistä aloittaa. Heillä on vähän aikaa eivätkä he tiedä, mitä ostaa, kun he tekevät ostoksia tai etsivät internetistä. 

Jos sinusta tuntuu samalta, älä masennu vaan lue eteenpäin....

Man in a Tuxedo

Kun kokoat vaatekaappiisi tietyt klassikkovaatteet oikean sävyisenä, on pukeutuminen töihin ja vapaa-ajalle huomattavasti mutkattomampaa. Miehillä ei usein ole yhtä paljon vaihtoehtoja pukeutumiseen ja omaa persoonallista tyyliä joutuu metsästämään hiukan eri tavalla kuin naisten vaatetuksessa.

Tyylikonsultti määrittelee kasvojesi muodon sekä vartalotyyppisi ja neuvoo, miten ne vaikuttaa vaatevalintoihisi.

Saat ohjeita peruspuvuston kokoamiseen ja puvuston asustamiseen oman värimäärittelyn perusteella. Näin sinulla on aina toinen toisiinsa sopivat ja oikean sävyiset paidat, solmiot, puvut, irtotakit, irtohousut, jalkineet, päällystakit, neuleet, vapaa-ajan vaatteet ja juhlavaatteet. 

Saat ohjeita myös bisnespukeutumiseen, vaikkakin sitä käsitellään vielä ihan omanaan.

Tyylianalyysin hinta on 205 €.

Men in Suits
In Fashion
Male Fashion Model

Saat ohjeet myös toimivan peruspuvuston kokoamiseksi.
 Ostosten teosta tulee helppoa ja vaivatonta. Tarvitset vähemmän vaatekappaleita, säästät aikaa ja rahaa ja määrän sijasta voit sijoittaa laatuun.Hyvännäköisenä  ja itsevarmana olet aina askeleen pidemmällä!

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page