top of page
jasie-lumoudu-koulutukset.png
Colorful Tees

Kiehtooko sinua värien voima?

Jos rakastat värejä ja huomaat, kuinka paljon eroa on sillä, kun ihmiset käyttävät parhaita värejään tai ovat ns. "väärissä" väreissä, värikonsultiksi eli Väritaituriksi
 ryhtyminen voi olla jotain,
mihin olet suorastaan syntynyt!

Kouluttaudu
Lumoudu väreistäsi
-väritaituriksi

TM

EDISTÄ TULEVAISUUTTASI TYYLILLÄ
ja
MUUTA RAKKAUTESI VÄREIHIN
MENESTYVÄKSI YRITYKSEKSI. 

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg

Rakastatko värejä ja haluat auttaa myös muita löytämään värit, jotka saavat heidät tuntemaan olonsa upeaksi ja hehkeäksi?

 

Värit, jotka kerta kaikkiaan

saavat heidät loistamaan?

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-klassinen.jpg
jasie-varianalyysi-koulutus.jpg

Mikäli pidät muiden auttamisesta, jotta he saavat kohennettua omaa itseluottamustaan ja itsetuntoaan ja haluat oppia henkilökohtaisen värianalyysin tekemisen, varaa paikkasi tähän kokemukselliseen koulutukseen, jossa tutustut koko värimaailmaan ja opit käyttämään värihuiveja löytääksesi asiakkaallesi ihanteellisimmat värit.

Värianalyysikoulutus sopii myös vaatemyyjille, sisustusmyyjille ja vaatesuunnittelijoille,

kauneuden alalla työskenteleville jne.

Sen päivän muistan ikuisesti...

Oli huhtikuun 8. päivä vuonna 2017 ja kouluttajamme oli tullut Tukholmasta pitämään värikoulutuksen meille innokkaille. Koulutus pidettiin englanniksi ja se oli ensimmäinen moduuli kolmesta stylistin koulutukseen kuuluvista koulutuksista eli värianalyysi.

 

Istuimme kaikki neljä koulutettavaa kuin tatit rivissä ja aivan innoissamme, mutta jännässä, että mitähän tulee tapahtumaan. Muistan hyvin sen tunteen – kuin olisi ekoille treffeille menossa. Aamupäivän kävimme läpi väriteoriaa ja jännitys vain kasvoi, sillä tiesimme, että lounaan jälkeen alkaisimme harjoittelemaan värianalyysin tekemistä koulutuskavereillemme.

 

No, lounas oli ja meni ja niin päästiin viimein teorian jälkeen tekemään värianalyysiä.

 

Otin kolme ihonvärihuivia käteeni – pinkin, punaisen ja poltetun oranssin – ja aloin laittamaan niitä kaverilleni vuorotellen kasvojen eteen. Voi miten jännää! Mutta en nähnyt mitään eroa eri huivien kesken, pitäisikö nähdä jotain???

 

Onneksi kouluttajamme tuli apuun ja selitti jokaisen kohdan, missä hän näki huivien tekemiä muutoksia ja niin aloin pikkuhiljaa itsekin näkemään. Mutta tämähän se vasta jännää oli, kun oppi, mitä eri huivit tekivät kavereideni kasvoille.

 

Viimeinen koitti minun vuoroni istua tuoliin ja saisin tietää, mikä värivuodenaika olen. Toki olin täysin varma, että olen Talvi, sillä olin värjännyt hiukseni mustiksi – olen alun perin täysin blondi – ja pidin aina päälläni vain ja ainoastaan mustia vaatteita. Ja mielestäni ne sopivat minulle todella hyvin.

Kaverini laittoi vuoron perään eri ihonvärihuivit kasvoilleni ja totesimme, että olen viileä vuodenaika. Jeee, tiesinhän minä, että olen Talvi. Ihonvärini selvittyä jatkoimme sekä Kesän että Talven huivien kokeilemista ja näimme molemmat sen eron, mitä ne tekivät kasvoilleni.

 

Toiset huivit saivat ihoni kirkkaaksi ja silmäni loistamaan ja toiset taas saivat kasvoni näyttämään täysin rupsahtaneilta – vuosia tuli lisää ainakin 10. En uskonut näkemääni ja niinpä testasimme lisää ja laitoimme huivit siten, että toinen puoli oli Kesän värejä ja toinen Talven värejä. Ja todellakin – toinen puoli kasvoistani oli aivan alas valahtanut ja toinen puoli niin kauniin ja raikkaan näköinen.

En siis ollutkaan talvi, vaan Kesä ja Talven huivit saivat minut todella rupsahtaneen näköiseksi. Kun aloin pikkuhiljaa ymmärtämään, mistä on kyse, niin aloin huomaamaan, että itseasiassa Kesän värit pukivat minua huomattavasti kauniimmin ja saivat minut loistamaan.

 

Oli kyllä niin jännä päivä, että ei edes naimisiinmeno olet jänskättänyt niin paljoa. Mutta niin vain minustakin tuli värikonsultti eli Väritaituri™.
 

Liity kasvavaan joukkoon innostuneita Väritaitureita, jotka ovat oppineet hyödyntämään intohimonsa väreihin auttamalla muita.

Et tarvitse edes aikaisempaa kokemusta!

Opetan sinua menestymään värien maailmassa ja annan sinulle itseluottamusta aloittaa oma urasi väritaiturina.

Kyllä, haluan Väritaituriksi™

100 % tyytyväisyystakuu

Turvalliset maksut

Koulutuksen hinta 823 €

HUOM! Paikkoja on joka koulutukseen rajattu määrä, joten kannattaa toimia NYT, jos haluat mukaan!

Koulutuspaikkakunnat ja päivät

LA 24.2.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu :

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 16.2. mennessä

LA 20.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä

maksettuna 12.4. mennessä

SU 21.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 12.4. mennessä

LA 27.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 19.4 mennessä

SU 28.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu :

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 19.4. mennessä

PE 24.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä

maksettuna 17.5.. mennessä

LA 25.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 17.5 mennessä

SU 26.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 17.5. mennessä

Miksi sinun kannattaa liittyä juuri
Väritaituri-koulutukseen?

 • Emme ole kaikki malleja, emme ole täydellisen kokoisia tai muotoisia, eivätkä kaikki vaatteet sovi jokaiselle. Väritaituri -koulutuksessa opit auttamaan asiakkaitasi, – ei vain näyttämään hyvältä, vaan myös tuntemaan olonsa hyväksi - sillä asiakkaasi saavat avullasi tiedon itselleen sopivista oikean värisistä vaatteista heidän ainutlaatuiseen kehoonsa sekä elämäntapaansa sopivan vaatekaapin.

 

 • Sertifioidun Väritaiturin koulutukset opettavat sinulle tiedot ja taidot, joita tarvitset tullaksesi aloittelijasta asiantuntijaksi tällä jännittävällä ja kasvavalla alalla.

 • Jokainen oppitunti on suunniteltu antamaan sinulle syvällinen ymmärrys sekä käsitteistä että teoriasta, joten tyylin tai muodin muuttuessa sinulla on tiedot, joita tarvitset soveltaaksesi periaatteita jokaiseen asiakkaaseesi ja hänen ainutlaatuiseen väritykseensä ja persoonallisuuteensa.

 • Olen kehittänyt Lumoudu™ koulutukset vuosien saatossa ja saat parhaat vinkkini, tietotaitoni ja oppini samassa paketissa

 

 • Tämä EI OLE KOULUTUS, jossa tietokone tekee työn puolestasi, vaan Sinä opit oikeat menetelmät.​

 • JaSie on 100 % kotimainen yritys ja myös Lumoudu™ -koulutukset ja työvälineet ovat kaikki täysin kotimaisia, joten sinun ei tarvitse tilata työkalujasi ulkomailta kalliilla postimaksuilla.

 

 • En veloita sinulta vuosi- tai lisenssimaksuja työkalujeni käyttämisestä. Voit ostaa juuri tarvitsemasi, joten maksat asiakkaidesi kanssa vain siitä, mitä käytät. Näin pystyn pitämään kustannukset sinulle alhaisina, jotta aloittaminen on mahdollisimman helppoa.​

Mikä tekee Lumoudu väreistäsi™ Väritaituri™ -koulutuksesta erilaista?

Tässä on 7 syytä, miksi se on ainutlaatuinen.

Hylkään säännöt

Koska jokainen meistä on ainutlaatuinen, ei ole järkevää soveltaa yleisiä värisääntöjä "yksi koko sopii kaikille" -tavalla.

 

Sen sijaan annan sinulle ohjeita, joita voit sitten soveltaa omiin asiakkaisiisi.

En jätä ainoatakaan värikiveä kääntämättä

Väripersoonallisuuden mukaisten oikeiden vaatevärien, meikkivärien tai hiusvärien valitsemisesta silmälasien valitsemiseen – koulutukseni kattaa kaikki värin elementit.

Luon aikaa

HENKILÖKOHTAISEEN kouluttamiseen!

En opeta sinulle uusimpia väritrendejä.

 

Sen sijaan autan sinua luomaan oman värikarttasi sekä itsellesi että asiakkaillesi.

Minä välitän sinun

ITSE-

LUOTTAMUKSESTASI

Tavoitteenani on, että saat koulutuksesta niin paljon tietoa, taitoa ja itseluottamusta, että sinusta tuntuu hyvältä työskennellä asiakkaidesi kanssa joka ainoa päivä.

Autan sinua oppimaan TEKEMÄLLÄ

Saat tehdä 20 harjoitustyötä, jotta saat itsevarmuutta värianalyysien tekemiseen. Kouluttajana ohjaan sinut läpi jokaisen harjoituksen, joten et jää yksin.

Huolehdin sinusta

Kannustan sinua mestaruuteen

Annan sinulle kaiken mahdollisen tuen myös koulutuksen jälkeen, 

 

Mestaruus tulee toistoilla. Teen sen helpoksi tarjoamalla sinulle täydennyskoulutuksia.

 

Aikanaan myös täydennyskoulutukset lisäävät mestaruuttasi.

Lumoudu väreistäsi™ Väritaituri™ -koulutuksen kulmakivi on poikkeuksellinen asiakaspalveluni.

Kumarran eteenpäin varmistaakseni, että sinulla on ehdottomasti PARAS koulutuskokemus ja että sinulla ei ole ongelmia esimerkiksi harjoitustöiden tekemisessä, saat tähän siis henkilökohtaista palvelua.

 

Minun tehtäväni on antaa sinulle työkalut, joiden avulla saat säännöllisesti uusia asiakkaita.

 

En jätä sinua pulaan, vaan autan sinua luomaan toimivan uuden ammatin/yrityksen.

Mutta voinko minä, kun....

Olen aivan liian vanha!

 

Haaveiletpa stylistin urasta tai jostain muusta, olen täällä kertomassa sinulle, että et ole koskaan liian vanha seuraamaan unelmiasi!

 

Olin itse 57 -vuotias, kun kävin koulutuksen ja aloitin väritaiturina.

 

Jos sinulla on unelma,

ikä ei ole muuta kuin numero!

Minulla ei ole varaa lopettaa päivätyötäni!

 

Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse!

 

Hienoa väritaiturina olemisessa ja omassa yrityksessä on se, että voit valita, milloin työskentelet ja milloin et.

 

Tämä tarkoittaa sitä, että yrityksesi alkuaikoina, kun olet vasta rakentamassa asiakasmäärääsi, voit jatkaa päivätyötäsi.

 

Kun olet vakiinnuttanut asemasi ja sinulla on loistava asiakasmäärä, voit harkita keskittymistä kokopäiväiseen liiketoimintaan. 

Minulla ei ole aikaa tehdä harjoituksia?

 

Elämästä voi tulla hyvin kiireistä ja voi olla vaikea löytää aikaa sekä töihin että koulutukseen ja siksi sinulla onkin peräti 6 kuukautta aikaa tehdä harjoitukset.

 

Aika, jonka käytät harjoitteluun ja nopeus, jolla haluat saada sertifioinnin, on täysin sinun päätettävissäsi.

Asun pienellä paikkakunnalla!

 

Ellet ole ainoa paikkakuntasi asukas, maantiede ei ole syy seurata unelmiasi.

 

Vaikka värianalyysien tekeminen oli aiemmin vain suurissa kaupungeissa asuville rikkaille ja kuuluisille, alan kasvu on tehnyt siitä paljon helpomman kaikkien ulottuville ja kysyntä kasvaa kovaa vauhtia.

 

Pienellä paikkakunnalla asuminen tarkoittaa luonnollisesti sitä, että sinun on mietittävä tarkkaan omaa markkinarakoasi, mutta asiakkaita on kaikkialla ja sinun tarvitsee vain selvittää, kuinka tavoittaa heidät.

 

 Jos tämä on syy, joka pidättelee sinua, voit myös miettiä minua - itse asun Rovaniemellä -, että on mahdollista olla menestyvä stylisti myös pikkukaupungissa.

Nyt ei ole oikea aika!

 

Olen liian kiireinen juuri nyt, odotan vain, kunnes saan XYZ:n valmiiksi, sitten teen sen!

 

Kuulostaako tutulta?

 

Olen syyllistynyt tähän niin monta kertaa elämässäni, odottaen täydellistä aikaa aloittaa jotain uutta.

 

Mutta, mitä olen oppinut kantapään kautta, on se, että ei todellakaan ole sellaista asiaa kuin täydellinen aika.

 

Elämässä tulee aina olemaan asioita, jotka tarvitsevat huomiotasi ja jos odotat hetkeä, jolloin voit keskittää huomiosi siihen 100 %, et koskaan tee sitä.

 

Joten sen sijaan, että odotat sitä "täydellistä" aikaa, tee juuri nyt täydellinen aika ja ota pieni askel kohti tavoitettasi tulla väritaituriksi.

”Olen huolissani kustannuksista. Onko minulla todella varaa sijoittaa koulutukseen juuri nyt?”

Tiedätkö, näin minäkin kuvittelin silloin, kun haaveilin pääseväni ensimmäiseen koulutukseeni, jotta saisin oikeuden tehdä värianalyysejä. Ensin surin asiaa muutaman päivän ja sitten päätin, että minähän menen tuohon koulutukseen ja aloin säästämään. Ilmoittauduin mukaan ja säästin sieltä täältä aina muutaman kympin ja loppujen lopuksi sain kuin sainkin rahat melkein kasaan ensimmäiseen koulutukseeni. 

 

Joten todellakin tiedän, mitä käyt juuri nyt läpi. Silloin ei ollut edes mahdollisuutta maksaa koulutusta erissä, kuten sinulla nyt on – ja vielä ilman mitään korkoa – jos valitset tarjoamani maksusuunnitelman.

 

Periaatteessa sain rahat koulutuksesta hetkessä takaisin, sillä hoksasin, että saan rahaa harjoitustöistä. Itse asiassa laitoin jo paljon ennen värikoulutuksen alkamista Facebookiin kavereilleni ilmoituksen, että olen menossa koulutukseen ja teen 20 harjoitustyötä puoleen hintaan.

 

Minua melkein nauratti, kun kaverit alkoivat heti kauheasti kysellä, milloin he pääsisivät harjoituskappaleeksi. Joten, tein aikataulun ja laitoin Facebookiin niin sanotun ”ajanvarauslistan”. Lista täyttyi ensimmäisen päivän aikana, joten olin siis jo tavallaan saanut rahat kasaan koulutuksestani.

 

Kun sitten sain rahat oikeasti, maksoin aikaisemman velkani pois ja laitoin loput jemmaan ja niillä rahoilla maksoin seuraavan koulutuksen.

Kenelle Väritaiturin koulutus sopii?

punapää.jpg
pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
 • sinulle, joka haluat uuden ammatin tai lisätuloa nykyisen työsi lisäksi

 • sinulle, jolla on halu opetella väritaidot.

 

 • sinulle, jolla on kyky suorittaa värikonsultaatioita

 

 • sinulle, jonka standardit ovat korkeat – joten et päädy tyytymättömiin asiakkaisiin etkä negatiivisiin arvosteluihin

 

 • sinulle, jolla on samat arvot kuin JaSiella – ekologisuus, ihminen ja asiakaslähtöisyys, rehellisyys, avoimuus ja oikeudenmukaisuus, luovuus ja rohkeus​ sekä avoin yhteistyö.

Kenelle Väritaiturin koulutus ei sovi?

pexels-karolina-grabowska-4207892.jpg
 • sinulle, jolla on värisokeutta tai muuta silmien sairautta, joka vaikuttaa värien näkemiseen.

 

 • sinulle, joka ET välitä siitä, kuinka pukeudut tai treenivaatteissa eläminen tekee sinut täydellisen onnelliseksi.

 

 • sinulle, joka haluat keijukummitädin tulevan asiakkaidesi vaatekaappiin, heilauttavan taikasauvaansa ja saavan kaiken täydelliseksi ilman, että sinun tarvitsee tehdä mitään.

 

 • sinulle, joka ajattelet, että sillä, miltä näytät, ei ole väliä.

Fit Women

Kouluttajanasi toimii... 

kesäkuva.jpg

 

Moi, olen Jaana Sierilä Rovaniemeltä, aikuinen nainen, kahden pojan äiti ja mummo. 

Olen aikaisemmalta ammatiltani matkailualan opettaja, mutta veri veti värien ja tyylin pariin.

Olen kouluttautunut keväällä 2017 ruotsalaisen Cosmopharman STYLISTIKSI eli kävin värianalyysikoulutuksen, meikkikoulutuksen sekä tyylianalyysikoulutuksen ja tein muodonmuutoksen näyttötyön. 

Muutaman kuukauden kuluttua valmistumisestani kävin kouluttajakoulutuksen ja sain oikeuden kouluttaa uusia stylisteja. Olenkin kouluttanut jo aikamoisen määrän uusia Väritaitureita.

Olen tehnyt asiakkaiden kanssa väri- ja tyylikonsultaatioita siis jo vuosia.

Cosmopharma lopetti koko toimintansa vuonna 2019, joten en saanut enää työkaluja mistään. Jotta olisin saanut vuodenaikahuiveja ja väripaletteja, olisi minun pitänyt käydä uudestaan useita tonneja maksava koulutus. 

 

Joten, aloin kehittelemään omaa merkkiä ja vuoden 2020 aikana sain sen viimein valmiiksi. Nykyisin koulutan siis Väritaitureita Lumoudu väreistäsi -värianalyysissä sekä Tyylitaitureita Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysissä. Meikkikoulutukseni ja ihonhoito-opastukseni käyttävät nimeä Lumoudu kauneudestasi™ ja koulutuksen käynyt saa arvonimen Meikkitaituri.

Missioni on saada oman värinsä tuntevia naisia ja miehiä joka niemeen ja notkelmaan Suomessa. Ja siihen työhön tarvitaan paljon uusia Väritaitureita.

Mitä opiskelijat ovat mieltä minusta…

Kävin Jaanan Värianalyysi koulutukseen 5 vuotta sitten. Kurssin aikona sain niin paljon tietoja että tuntuisi ihan uskomatonta.

 

Ensiksi tutkinut oma vaatevarasto ja todennut että pitää poista jonkin verran vaatteita väärän värivalinnan vuoksi. Kun olen aloittanut tehdä värianalyysit asiakkaille kysymyksiä syntyneet valtavasti.

 

Olen todella iloinen, että Jaana oli minun opettajaana, koska joka kysymyksen sain nopea ja selkeä vastaus ja selitys. Jaanalle helppo ottaa yhteyttä, hän on aina valmis auttamaan. Sen takia varmuus kasvuu ja harjoutuksien jälkeen minusta tuli oikein hyvä värianalyysin tekijä.

 

Olga Klemetti

Koulutus oli loistavasti räätälöity just meille.

 

Päivässä oli avoin ja mutkaton tunnelma. Selkeä ja johdonmukainen kokonaisuus.

 

Kouluttajana helposti lähestyttävä ja avoin.

 

Harjoitustöissä yhteydenpito on ollut välimatkasta huolimatta mutkatonta.

 

Asiantunteva, kannustava ja luotettava.

 

Niina Koramo

Jaana on osaava ammattilainen.

 

Hänen vahvuutensa kouluttajana on valtavan tietomäärän lisäksi kyky kertoa asioista niin, että ne ovat käytännönläheisiä.

 

Hän huomioi myös oppilaan yksilönä ja osaa muuntaa opetusta yksilölliseen muotoon tarvittaessa.

 

Jaanan kanssa on ollut turvallista opiskella, hän jaksaa vastata kysymyksiin väsymättä ja on aina ollut tukena jos olen epäröinyt omia kykyjäni.

 

Janna Björkqvist

Jaana osaa selittää asiat maalaisjärjellä, joten asiat oli helppo oppia.

 

Rauhallinen ja selkeä kouluttaja.

 

Jälkikäteen on avun saanut aina nopeasti.

 

Asioita saa myös epäillä ja kyseenalaistaa, myös niihin Jaana suhtautuu ammattimaisesti.

 

Kaisa Niemelä

Tässä koulutuksessa tulet oppimaan....

VÄRITEORIAN

 • Värianalyysin historian

 • Värien tärkeyden

 • Miten näemme värit

 • Väriteorian perusteet

 • Mikä on väripyörä

 • Mitä ovat primäärivärit

 • Mitä ovat sekundääriset värit

 • Mitä ovat tertiääriset värit

 • Mitä ovat vastavärit

 • Erilaiset väritermit

Väriteorian oppimisen jälkeen osaat suhteuttaa värit käytäntöön, sillä värianalyysin tekeminen perustuu täysin tieteeseen.

1280px-Munsell_1943_color_solid_cylindrical_coordinates_gray.png

VÄRIT KÄYTÄNNÖSSÄ

 • Itten/Munsell –väriominaisuudet

  • Värin pohjavärin tunnistaminen

  • Kylmien ja lämpimien värien tunnistaminen

  • Intensiteetti eli värikylläisyys eli kroma

  • Tummuusasteet

  • Mitkä ovat perusvärit?

  • Mitkä ovat neutraalit värit?

  • Mikä on aksenttiväri?

  • Mitkä ovat henkilökohtaiset värit

  • Vasta- eli korostusvärien etsiminen

 • Eri värivuodenaikojen tyypilliset piirteet

 • Miten väritys muuttuu iän myötä

 • Hiusten värin valinnan

 • Meikkivärien valinnan

 • Silmälasien ja korujen värivalinnan

 • Puvuston suunnittelu - ensimmäisen askeleen järjestykseen ja selkeyteen

 • 12 paletin värijärjestelmän, joka on täydellinen työkalusarja

 • Väripaletin käyttöopastuksen

Tämän osion jälkeen osaat kertoa asiakkaillesi kaiken väreistä ja miten ne vaikuttavat hänen pukeutumiseensa.

Osaat kertoa asiakkaallesi hänen omat henkilökohtaiset värit, niiden vastavärit ja osaat opastaa asiakastasi, miten hänen kannattaa käyttää väripalettiaan.

HENKILÖKOHTAISEN VÄRIANALYYSIN TEKEMISEN

 • Opiskelijan oma värianalyysi ja henkilökohtaisten värien valinta

  • Henkilökohtainen värianalyysi 3 ihonvärihuivin ja 24 vuodenaikahuivin avulla

  • Väripersoonallisuutesi ja sen vaikutus värivalintoihin

  • Omat henkilökohtaiset värisi sekä niiden käyttö

  • Omat henkilökohtaiset vastavärisi sekä niiden käyttö

  • Hius- ja meikkivärien valinta

  • Väri- ja tummuusastekontrastisi 

Tämän osion jälkeen tiedät, miten Lumoudu väreistäsi -värianalyysi tehdään ja osaat itsekin tehdä sen ainakin auttavasti.

Mitä saat, kun tulet koulutukseen...

Koulutusmateriaali sisältää
työvälineitä 776
 euron arvosta

Täydellinen Lumoudu väreistäsi -työkalupakettisi sisältää Manuaalin sekä valmiit kaavakkeet konsultin omaan käyttöön, asiakaskansion asiakkaalle annettavaksi sekä Lumoudu väreistäsi – väripaletin käyttöohjeet.

jasie-varianalyysikoulutus-manuaali.png
jasie-varianalyysikoulutus-vuodenaikahuivit.png

Jotta voit tehdä työsi kunnolla, saat myös saat valkoisen kapan ja hiuspannan sekä 3 ihonvärihuivia ja 4 vuodenaikahuivisettiä (talvi, kevät, kesä, syksy), joista jokainen sisältää 8 eriväristä huivia.

 

Pakettisi sisältää myös kylmä/lämmin hiusväriskaalan ja silmien väriskaalan sekä tummuusasteskaalan.

 

Lisäksi saat Talven, Kevään, Kesän ja Syksyn väripaletit.

Pakettiin kuuluu vielä Harjoitustyökirja sekä ohje harjoitustöiden lähettämiseen ja Diplomin osallistumisesta koulutukseen.

 

Sertifikaatti lähetetään, kun olet suorittanut kaikki harjoitustyöt hyväksyttävästi läpi.

jasie-varianalyysikoulutus-varipaletit.png
jasie-varipyora-rotato.png

Käytännöllinen Väripyörä,

jolla on helppo tehdä eri värikombinaatioita.

Koulutuksen päätyttyä sinulla on pääsy JaSien tukkukauppaan, josta voit ostaa lisää väripaletteja asiakkaillesi tai uusia työkaluja itsellesi

25 % alennuksella.

Harjoitustyöt

Koulutukseen sisältyy 20 harjoitustyötä paletteineen.

 

Harjoitustyöt on suoritettava hyväksytysti ja paletteja oltava tilattuna 20 kpl,

jotta on oikeutettu sertifikaattiin.

Harjoitustöistäsi voit ottaa maksun, mikäli haluat.

Harjoitustöihin sisältyy 6 kuukauden mentorointi

Mikäli et ehdi tekemään harjoitustöitäsi hyväksytysti 6 kuukauden aikana, voit ostaa uusia harjoitustyön paketteja hintaan á 25 €.

 

Esimerkiksi sinulta puuttuu vielä kaksi harjoitustyötä, mutta 6 kk on jo mennyt umpeen. Tällöin ostat uuden 2 harjoitustyön paketin, saat tehtyä harjoitustyösi loppuun ja pätevöidyt Väritaituriksi

Väritaituri -koulutuksen jälkeen...

Sinulla on tiedot taskussa ja hallitset Lumoudu väreistä -värianalyysin konseptin, joten 

olet täysin valmis tapaamaan värianalyysiasiakkaitasi.

 

Voit tehdä töitä omissa tiloissasi tai omassa kodissasi, yhteistyökumppanisi tiloissa (esim. kampaamo) tai

asiakkaittesi omissa kodeissaan.

 

 Koska olet sitoutunut JaSien arvoihin, on sinulle asiakastyytyväisyys ja luotettavan tuloksen saaminen asiakkaille ensiarvoisen tärkeää.

Tuloksiin, joihin asiakkaasi on tyytyväinen koko loppuelämänsä. 

JaSien Lumoudu väreistä -värikoulutuksen jälkeen ET OLE sidoksissa yritykseeni (ei ole franchising), vaan voit tehdä kaikki työhösi liittyvät päätökset itsenäisesti.

Päätät siis täysin itse omat aikataulusi, hintasi, milloin teet töitä ja missä teet töitä.

Saat kuitenkin aina tukea minulta niin ammatillisesti kuin yrityksesi perustamiseen tai asiakashankintaasi.

 • saat elinikäisen mentoriohjelman, jolloin saat apua kysymyksiisi, mikäli et saa yksin ratkaistua ongelmaasi

 • pääsyn JaSien väri- ja tyylikonsulttien Facebook –ryhmään

 • pääsyn JaSien nettisivuille stylistien ryhmään

 • saat pääsyn JaSien tukkukauppaan, josta voit ostaa lisää väripaletteja asiakkaillesi tai uusia työkaluja itsellesi 25 % alennuksella.

 • saat nimesi, kuvasi ja yhteystietosi JaSien nettisivuille, joka on ilmaista mainosta sinulle

Oletko valmis tekemään päätöksen...

osto

Ymmärrän, että koulutukseen sitoutuminen ja ehkä koko uran vaihtaminen on iso taloudellinen päätös - joten tarjoan sinulle maksusuunnitelman, jossa kustannukset jaetaan tarvittaessa 2-4 kuukaudelle.

Koulutuksen hinta on 823 euroa.

Voit maksaa koulutusmaksun JaSielle myös kahdessa, kolmessa tai neljässä erässä.

Mikäli tarvitset vielä enemmän maksuaikaa,

ota yhteyttä Jaana 040 754 4961 tai jaana@jasie.fi

KAHDESSA ERÄSSÄ

411,50

Voit maksaa koulutuksen

myös

kahdessa 411,50

euron erässä.

 

Laskuihin lisätään

5 € laskutuslisä.

KOLMESSA ERÄSSÄ

274,35 €

Voit maksaa koulutuksen

myös

kolmessa 274,35

euron erässä.

 

Laskuihin lisätään 5 € laskutuslisä.

NELJÄSSÄ ERÄSSÄ

205,75 €

Voit maksaa koulutuksen

myös

neljässä 274,35

euron erässä.

 

Laskuihin lisätään 5 € laskutuslisä.

Vähintään ensimmäisen erän maksu on suoritettava ilmoittautumispäivään mennessä ennen koulutuksen alkamista tai yhdessä erässä maksaessa koko koulutusmaksu.

Voit halutessasi maksaa jopa 12 kk korottomalla maksuajalla, kun valitset kaupassa koulutuksen ostaessasi

Alisa Yrityslaskun, Walleyn, OP Laskun tai OP Tililuoton.

Annan Väritaituri -koulutukselleni
100 % TAKUUN

Jos olet epävarma, onko sinusta Väritaituriksi ja opitko varmasti tekemään LUMOUDU väreistä™ -värianalyysejä, haluan antaa sinulle 100 % rahat takaisin tyytyväisyystakuun!

 

Haluan auttaa sinua päätöksenteossa ja siksi otan taloudellisen riskin kokonaan itselleni.

JaSien 100 % tyytyväisyystakuu:

 

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen koulutukseni antiin

- ihan mistä syystä tahansa,

kunhan kerrot sen minulle -

voit pyytää rahasi takaisin

14 päivän sisällä koulutuksesta ja

maksan rahasi takaisin 14 päivän kuluessa.

Voit siis kokeilla koulutusta

ilman minkäänlaista riskiä.

HUOM!

 

Tyytyväisyystakuun palautus on tehtävä kirjallisesti.

Mikäli lopetat koulutuksen 14 päivän sisällä tyytyväisyystakuun piirissä, palautat kaikki saamasi materiaalit JaSielle omalla kustannuksellasi. Kaikkien materiaalien tulee olla täydellisessä myyntikunnossa.

HUOM! Paikkoja on joka koulutukseen rajattu määrä, joten kannattaa toimia NYT, jos haluat mukaan!

Koulutuspaikkakunnat ja päivät

LA 24.2.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu :

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 16.2. mennessä

LA 20.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä

maksettuna 12.4. mennessä

SU 21.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 12.4. mennessä

LA 27.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 19.4 mennessä

SU 28.4.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu :

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 19.4. mennessä

PE 24.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä

maksettuna 15.5.. mennessä

LA 25.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 15.5 mennessä

SU 26.5.2024

Klo 9 - 18

Osallistumismaksu:

 

koko yhden erän maksu tai osamaksun ensimmäinen erä maksettuna 15.5. mennessä

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi mukaan koulutukseen!

Katso koulutuksen kysytyimmät kysymykset