top of page
Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysi
jasie-vartalonmuodot.png

Tyylikokemus juuri Sinulle!

 

Kaipaako vaatekaappisi vaihtelua? Joudutko joskus aamuisin tyhjentämään koko vaatekaapin löytääksesi sopivan asun, mutta et kuitenkaan löydä juuri sitä oikeaa? Onko vaatekaappisi täynnä, mutta käytät kuitenkin jatkuvasti samoja vaatteita? 

Sinulla on vaatteita, jotka ovat vanhempia kuin lapsesi ja autosi. Olet juuttunut paikoillesi, suunnittelet, että pääsisit ylenemään töissäsi tai haluat muutoin muuttaa asioita ja elää ansaitsemaasi elämää.

 

Kuvittele, että sinulla on vaatekaappi täynnä vaatteita, jotka mahtuvat ja sopivat sinulle ja saavat sinut näyttämään ja tuntemaan itsesi parhaalta versiolta - ihmiseltä, jonka unelmat ja tavoitteet ovat saavutettavissa.

 

On aika parantaa peliäsi ja minä voin auttaa sinua. Vihdoinkin voit selvittää, kuka olet ja mitä voit pukea päällesi tuodaksesi esiin aidon itsesi. Luon sinulle lookit, jotka sopivat sinulle ja niille persoonallisuuden piirteille ja fyysisille ominaisuuksille, jotka haluat maksimoida. Vaatekaappisi kertoo paljon siitä, kuka olet, joten varmista, että pukeutumisesi kertovat sinusta oikeat asiat. 

 

Tyyli on suurin ja tärkein osa itsevarmaa ja hyvin pukeutunutta, kun yhteen laitetaan laatu, linjat ja muotoratkaisut. Oman tyylinsä tunteva nainen on itsevarma, tietää, mitä vaatteita kaupasta ostaa ja löytää aina vaatekaapistansa päälle pantavaa.

Mikäli haluat tietää lisää väreistä ja tyylistä, voit kurkata blogiini ja ehkäpä löydät jo sieltä pientä vinkkiä pukeutumiseesi.

Tyylianalyysin hinta on 205 €

Tyylianalyysissä katsomme henkilön kasvojen ja vartalon linjoja, joiden mukaisesti toistamme pehmeää persoonallista harmoniaa. Samalla voidaan tasapainottaa tarpeellisia osa-alueita. Henkilön, jolla on kurvikas vartalonmuoto ja kaareva kasvonmuoto, pitäisi pukeutua vaatteisiin, jotka toistavat näitä samoja muotoja. 

 

Asusteisiin ja vaatteisiin tulisi valita samoja yksityiskohtia, kuten kuviot, korut tai kampaukset, jotka toistavat näitä kasvojen ja vartalon linjoja. 

Bare Beauty
Slim Leg Jeans

Käytämme tyylin rakentamisessa myös optista illuusiota. Jos henkilö haluaa jalkojensa näyttävän pidemmiltä, ne voidaan saada näyttämään pidemmiltä korostamalla tiettyjä linjoja tai käyttämällä väriä. Tällöin on myös tärkeää ottaa huomioon vartalon muut mittasuhteet. 

 

Tarkoituksena on tuoda esiin vartalon hyvät puolet ja piilottaa vähemmän hyvät.

 

Kasvojen ja vartalon linjojen lisäksi etsimme henkilön oikean tyylin

 

Voit olla tyyliltäsi

 

Dramaattinen, joka heijastelee glamouria, ylellisyyttä, kontrastisuutta ja hienostuneisuutta. 

 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-luonnol

Rento/Sporttinen, joka on sekoitus monesta erilaisesta tyylistä. Avainsana on mukavuus ja vaatteiden helppohoitoisuus. 

 

Fashion Model

Klassinen, joka heijastelee eleganssia, laatua ja ajattomuutta.

 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-citychi

Modernin tyylikäs / Citychicin tyyli on moderni ja hänet koetaan tyylitietoiseksi ja upeaksi. Tyyli on ajatonta. 

 

Luonnollinen haluaa yksinkertaisuutta ja mukavuutta ja hän valitsee mieluiten arkisia vaatteita, jotka soveltuvat hyvin käyttötarkoitukseensa. 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-sportti
jasie-urban

Trendikäs/Urbaani säteilee nuorekkuutta ja hänet koetaan trendikkääksi, vaikkei hän seuraisikaan muotia. Trendikäs tietää aina, mikä on IN ja mikä OUT. Pukeutuminen saa inspiraationsa musiikkivideoista riippumatta siitä, ovatko ne hard rockia, hiphopia vai R&B -musiikkia. 

Romanttinen/Naisellinen valitsee useimmin naisellisia, pehmeitä ja romanttisia vaatteita. Myös vaatteiden leikkaukset ovat naisellisia.

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-romantt
jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-boheemi

Luova/BohemChic ei etsi valmista tyyliä kuten kaikki muut, vaan antaa persoonallisuutensa todella näkyä pukeutumisessaan. Hän sekoittaa erilaisia tyylejä ja yhdistää kirpputorilöytöjä design-vaatteisiin. Hänen vaatteensa ovat sekoitus hippiä, etnistä, kukkaistyttöä, mustalaistyyliä, folklorea ja vintagea 

Elegant woman

Yleensä vähintään kaksi eri tyyliä sekoittuvat yhteen ja joku kolmaskin tyyli voi hiukan vaikuttaa. 

 

Tyylianalyysin tarkoitus on tehdä sinut siis tietoiseksi omasta vartalomuodostasi sekä siitä, miten puet vartalosi parhaimmalla tavalla. 

 

Tyylianalyysissa perehdytään kokonaisvaltaisesti muotoihin, mittasuhteisiin sekä omaan persoonaasi. Kun olet tietoinen mittasuhteistasi, pystyt luomaan illuusiota vaatteiden avulla ja tiedät minkälaiset pituudet, kankaat ja yksityiskohdat sinulle sopivat. 

 

Tyylianalyysin avulla opit myös kokoamaan itsellesi toimivan peruspuvuston. Tyylianalyysin jälkeen sinun ei tarvitse enää miettiä minkälaiset, korut, silmälasit tai millainen hiusmalli Sinulle sopii parhaiten.

 

jasie-varianalyysi-tyylianalyysi-dramaat

Saat tiedot analyysistä kätevästi sähköpostiisi.

Mukana on paljon vinkkejä ja ohjeita juuri sinun vartalomuodollesi ja tyylillesi. 

Varaa aikaa analyysiin noin 1-1½ tuntia.

Tyylianalyysin hinta on 205 €.

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page