top of page
Lumoudu tyylistäsi -pukeutumisneuvonta
jasie-pukeutumisneuvonta.jpg

Kaipaatko varmuutta oikeanlaisten asujen valinnassa?

 

Oletko ehkä hakemassa piristystä pukeutumiseesi?

 

Oletko kenties aloittamassa uuden työn?

 

Oletko saanut kutsun juhliin, jossa on pukukoodi?

 

Useimmiten vaatekaappi pursuaa yli äyräidensä, mutta silti ei ole mitään päälle pantavaa. Hyvin tyypillistä useimmille meistä. Usein on myös niin, että et ole kotonasi jossakin vaatteessa, vaatteet ovat omien väriesi kannalta väärän sävyisiä tai niiden mittasuhteet eivät vastaa oman vartalosi mittalinjoja.

 

Jos vaatekaappisi sisältö kaipaa päivitystä etkä löydä sopivaa päälle pantavaa johonkin määrättyyn tarpeeseesi, autan sinua valitsemaan vaatteita, jotka pukevat vartaloasi parhaiten.

 

Näin saat lisää varmuutta ja itseluottamusta omaan pukeutumiseesi ja saatat tämän jälkeen jopa nauttia vaateostoksilla käymisestä.

 

Pukeutumisneuvonnassa keskustelemme siitä, mitä sinä haluat: etsitkö vaatteita työelämään, arkeen, juhlaan vai kenties apua asustamiseen?

Pukeutumisneuvonnassa käydään läpi vartalon mittasuhteita ja opetellaan tuomaan vartalon parhaat puolet esiin tasapainottamalla vartalo oikeanlaisella pukeutumisella. Tämä tapaaminen kestää noin tunnin verran.

 

Toisella käyntikerralla käymme valitsemassani liikkeessä sovittamassa/ostamassa etukäteen Sinulle katsotut, juuri Sinun pukeutumistarpeeseesi sopivat vaatteet

 

TAI

 

vaihtoehtoisesti käytämme toisen kerran siihen, että valitsemme Sinulle sopivat vaatemallit digitaalisesti (kuvat, Pinterest yms.)

 

Kaksi käyntikertaa kattaa kaiken hyvin istuvista alusvaatteista asusteisiin asti! Mukaan katsotaan niin tyyliin sopivat kengät, laukut kuin korut.

 

Miehillä tapaamisen aikana pureudutaan sekä pukujen ja paitojen istuvuuteen että etsitään asuihin sopivat kengät, solmiot, vyöt ja kalvosinnapit.

 

Henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet sähköpostiisi auttavat sinua muistamaan vinkit jälkeenkin päin.

Varaa siis aika käyntiin kotiputiikissani (2 x 1 h), jotta minulla on koko aika käytettävissä juuri Sinulle!

Ajan pukeutumisneuvontaan saat parhaiten soittamalla 040 754 4961/Jaana

 

HUOM! Voit varata ajan Rovaniemelle ja lähiympäristöön. Mikäli haluat tehdä varauksen johonkin muulle paikkakunnalle, ota yhteyttä jaana@jasie.fi tai soita.

bottom of page