top of page

Toimitusehdot

Haluan Sinun olevan tyytyväinen meillä asiointiin. Mikäli tuotteen tai tilauksen kanssa ilmenee ongelmia, ota ystävällisesti yhteyttä asiakaspalveluuni jaana@jasie.fi. Pyrin parhaani mukaan ratkomaan kaikki mahdolliset ongelmat molemmille osapuolille sopivalla tavalla, toimitusehtojen mahdollisista rajoituksista huolimatta.

 

Yleiset ehdot

 

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 1.8.2020 alkaen.

 

JaSie pidättää oikeuden muuttaa näitä sopimusehtojaan yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta. Tilauksiin sovelletaan tilaushetkellä voimassa olevia sopimusehtoja, jotka ilmenevät jasie.fi kotisivuilla. Laissa tapahtuvat muutokset astuvat voimaan heti sellaisenaan ellei laissa ole toisin määrätty.

 

JaSie ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä. Ylivoimaisena esteenä pidetään sellaista ennalta arvaamatonta olosuhteiden muutosta tai seikkaa, joka on JaSien vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella ja jota JaSie ei kohtuudella voi voittaa.

 

Toimittajan yhteystiedot 

 

JaSie

Sähköposti: jaana@jasie.fi 

Puhelin: 040 754 4961

Postiosoite: Töyrästie 5, 96500 ROVANIEMI 

Y -tunnus 2464161-1

 

Asiakas

 

JaSie myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen.

Verkkokaupassa näkyvät toimitushinnat koskevat vain Manner-Suomea. Mikäli tilaat esimerkiksi Ahvenanmaalle, ota ensin yhteyttä asiakaspalveluun.

  

Asiakas on velvoitettu luovuttamaan tilausta tehdessään täydelliset yhteystietonsa, jotka sisältävät kuluttaja-asiakkaalta vähintään nimen, osoitteen ja puhelinnumeron sekä mahdollisesti sähköpostiosoitteen. 

 

Tuotteet, hinnasto ja maksutavat

 

Voimassa oleva hinta on ilmoitettu verkkokaupassani. Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä euroissa. Hinnat eivät kuitenkaan sisällä kuljetusta tai mahdollista maksutapakulua. Tuotteisiin sisältyy arvonlisävero 24 %. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa. JaSieShop verkkokauppa pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.

 

Jos hinnastossa on selviä hintavirheitä, tuotetta ei myydä selvästi alempaan hintaan, jos voidaan olettaa asiakkaan ymmärtäneen virheen olemassaolo.

 

Mikäli tuotteen hinta nousee ennen lähetyksen käsittelyä, tilatut tuotteet toimitetaan alkuperäisellä hinnalla. Jos tilaukseen tehdään muutoksia, määräytyy tuotteen hinta muutoshetken hinnan mukaisesti. Mikäli hinnat laskevat, toimitan tuotteen automaattisesti uudella edullisemmalla hinnalla.

 

Mahdolliset alennuskoodit on rajattu yhteen per asiakas ellei erikseen ole muuta mainittu. Alennuskoodeja ei voi käyttää aletuotteisiin eikä yhdistää muihin alennuskoodeihin ellei erikseen ole muuta mainittu.

 

Verkkopankit ja korttimaksut

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Maksutavat

Maksutavoista löydät lisätietoa Maksutavat -sivulta

 

 

Toimitustavat

 

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen ja Ahvenanmaalle (Ota yhteyttä sähköpostilla).

Lähetän tilaamasi tuotteet mahdollisimman pian, useimmiten jo vuorokauden kuluessa tilauksen saapumisesta, kuitenkin viimeistään kahden arkipäivän kuluessa tilauksesta. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olen sinuun yhteydessä.

 

Tilauksia postitetaan arkipäivisin. Varastosta toimitettavien tuotteiden toimitusaika on yleensä 1-3 arkipäivää automaattisen tilausvahvistuksen lähettämisestä. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimituskulut näet kassalla maksun yhteydessä. Yksittäisiä meikkipohjien näytteitä ja väripyöriä voit tilata kirjepostina, mutta mikäli tilaat muita tuotteita samalla, valitse paketti. Kotiputiikista haetuista tuotteista ei mene toimitusmaksua.

Tilauksen kuljetuksen hoitaa asiakkaan valinnan mukaan joko Posti Oy (Y: 0109357-9), Ärrä  tai Matkahuolto Oy (Y: 0111393-9). Kuljetusaika on yleensä 1-3 arkipäivää. En vastaa Postin, Ärrän tai Matkahuollon toimitusviivästyksistä emmekä toimituksen aikana kadonneista lähetyksistä.

 

Tuotteet voi myös noutaa Kotiputiikistani, joka sijaitsee Rovaniemellä. Sovi noudosta erikseen sähköpostitse: jaana@jasie.fi tai puhelimitse: 040 754 4961.

 

JaSie ei ole velvollinen varaamaan muita saman tilauksen tuotteita asiakkaalle, jos yhden tuotteen saatavuus on huono tai sen toimitus viivästyy JaSiesta riippumattomista syistä. Asiakas voi vaihtoehtoisesti hyväksyä joko viivästyneen tuotteen jälkitoimituksen tai tilauksen/tuotteen perumisen. Jälkitoimituksen postikulut veloitetaan normaalisti, jos jälkitoimituksen arvo on alle 30€. Tilauksessa olevia tuotteita varataan enintään 14 päivää, minkä jälkeen tilaus perutaan ellei asiakas ole suostunut jälkitoimitukseen JaSien ehtojen mukaisesti.

 

Asiakas on velvollinen tarkastamaan lähetyksen 14 vuorokauden kuluessa.

 

Asiakas on vastuussa ilmoittamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta toimituksen ja laskutuksen kannalta. Huom! Paketin noutamatta jättäminen ei ole sama asia kuin tuotteen palautus/kaupan peruuttaminen. Noutamattomasta paketista veloitan 20 € käsittelykuluna. Maksu kattaa osan edestakaisista todellisista postikuluista sekä käsittelyn ja pakkaamisen kustannuksista.

 

(Löydät lisätietoja toimitustavoista myös verkkokauppani Toimitustavat-sivulta.)

 

Peruutusoikeus ja palautusoikeus

 

Kaikilla verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus tilauksen vastaanottamispäivästä lukien. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa tai palauttaa osa tai kaikki tilauksen tuotteet.

Lisää tilauksen peruuttamisesta ja palautuksesta, tuotteiden vaihdosta, takuusta, virhevastuusta ja reklamaatiosta voit lukea täältä.

bottom of page