• JaSie

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon


Vautsi vau! Talvi on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa lämpöisiä huiveja ja paksuja villapaitoja, tulet takassa ja raikasta viileyttä ilmassa. Meille tänne pohjoiseen satoi ensilumi jo syyskuun puolessa välissä....toki se suli heti pois. Saa nähdä, koska saamme pysyvän lumikerroksen. Aaaaah, rakastan talvea! Ja vaikka nyt eletäänkin vielä kaunista syksyn aikaa, kannattaa ihoa alkaa jo valmistelemaan talvea varten.Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Talvi ja pakkaset saapuvat pikkuhiljaa!

Kun talvi saapuu, ensimmäinen muutos, jonka huomaat kehossasi, on iho. Kuiva, karkea ja kutiava iho seuraa aina talvikautta. Miksiköhän?


Iho pitää itsensä kosteutettuna vetämällä kosteutta ympäristöstä. Kun kosteustaso pakkasten myötä laskee, ihosi kuivuu ja myös tuntuu kuivalta.


Se tarkoittaa myös, että on aika muuttaa ihonhoitorutiinejasi!

Aivan oikein! Sillä kuiva talvi-ilma voi todella ottaa veronsa ihostasi.


Tiesitkö, että vaatekaapin tavoin ihonhoitorutiinisi pitäisi muuttua vuodenaikojen mukaan?

Joten, kun vaihdat sandaalisi saappaisiin, on myös aika vaihtaa ihonhoitotuotteesi auttaaksesi ihoasi näiden kylmien kuukausien aikana!


Tiesitkö muuten, että monet naiset, jotka käyttävät saippuaa kasvojensa puhdistamiseen, muuttavat rutiinejaan talven ajaksi? Eikä se onneksi koske vain puhdistusaineita.


Voit tehdä muitakin muutoksia päivittäisiin ihonhoitorituaaleihisi, jotka auttavat suojaamaan ihoasi talvisäältä.


Talvi voi olla kylmä, pimeä ja synkkä, mutta se on oma suosikkini vuodenaikojen ihonhoidossa! Silloin ei nimittäin ole liian kuuma eikä hiki valu kasvoilla jatkuvasti.


Ensinnäkin, ihoni on yleensä kirkkaampi talvella, koska kasvoni eivät ole hikiset heti, kun lähden kotoa. Minun ei myöskään tarvitse tukkia huokosiani aurinkovoiteella, koska saan harvoin enemmän kuin päivittäin 15 minuuttia UV -säteilyä. Täällä pohjoisessa kaamosaikana ei juuri UV -säteitä näy. Ja minulla on yleensä enemmän aikaa leikkiä ihonhoitotuotteilla, kun olen käpertynyt kotiin pakkasta pakoon. Talvella ihoni sietää tuhdimpia tuotteita kuin yleensä, joten käytän kaikki kosteusvoiteet, jotka ovat muuten liian raskaita minulle, muiden vuodenaikojen aikana.


Yritän tässä sanoa, että minulla on PALJON kerrottavaa omissa talven ihonhoitorutiineistani!


Valmistaudu siis 10 ihonhoitovinkkiini talvi-ihon hoitoon, jotta saat kauniin ja terveen ihon myös talven ajaksi.Miksi talvisää vaikuttaa ihoomme?


Saatat huomata, että ruusunpunaisten poskien ja lumihiutaleiden tai pakkasen huurruttamien silmäripsien ohella talvi johtaa myös kuivaan, hilseilevään tai jopa halkeilevaan ihoon.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Valmista ihosi jo hyvissä ajoin talven kuiviin keleihin.

Talvi-ilma on kuivempaa ja kosteus alhaisempi. Tämä säämuutos yhdistettynä kuiviin sisätilojen lämpötiloihin vähentää ihon kosteutta.


Kun talvilämpötila laskee ja ilma kuivuu, iho maksaa tästä hinnan. Tämä voi johtaa halkeamiin ihon ulkokerroksessa, kosteuden menetykseen ja lopulta jopa tulehdukseen. Kun ihosi menettää kosteussuojansa, se heikentää sen kykyä suojautua.


Siksi kevyitä ihonhoitotuotteita, joita käytit kesällä - kun iho on tyypillisesti rasvaisempi ja kosteus voi olla korkeampi - ei voi käyttää talvella.


On tärkeää kiinnittää huomiota ihon kausitarpeisiin ja sopeutua sen mukaan!

Mutta onneksi on olemassa tiettyjä talven ihonhoitotapoja, joiden avulla voit nauttia pakkasesta tinkimättä terveestä ihosta.


Tärkein kaikista? Keskity kosteuteen. Ennen kaikkea sen varmistaminen, että ihosi pysyy nesteytettynä talven aikana, on tärkeä askel ihonhoitorutiinisi vahvistamiseen.


Sisällytän tähän artikkeliin vain tuotteita, jotka ovat JaSien nettikaupan tuotteita, sillä niistä minulla on paras kokemus ja laadun vuoksi olen ne nettikauppaani valinnutkin. Lisäksi kaikki tuotteet ovat luonnollista kosmetiikkaa.


Saan tietenkin osan myynnistä, jos ostat tuotteen tämän artikkelin linkin kautta, mutta ilahtuisin suuresti, jos tukisit pientä yksinyrittäjää.10 ihonhoitotuotteen vaihtoa, jotka kannattaa tehdä tänä talvena1. Vaihda geeli/puhdistusvaahto puhdistusmaitoon


Miksi: Koska ihostasi puuttuu jo kosteutta, et halua poistaa niitä vähäisiä luonnollisia ihosi öljyjä enää vahvemmilla puhdistusaineilla.


Voidemaiset puhdistusaineet ovat hellävaraisia kuivalle iholle ja niissä on kosteutta!


Sinun kannattaa siis vaihtaa puhdistusaineesi talvikuukausina, jos se saa kasvosi tuntumaan kuivalta ja tiukalta pesun jälkeen. Tarvitset miedompaa, kosteuttavampaa ja heikosti hapanta puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa, mutta tasapainottaa ihon pH -tasoja.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Käytä kermaista puhdistusmaitoa talvella.

Jos sinulla on rasvainen iho, kuiva talvi-ilma ei ehkä vaikuta sinuun yhtä vakavasti. Kuitenkin myös rasvainen iho voi olla kuiva ja siihen auttaa tarpeeksi kosteuttava - ei rasvainen - voidemainen puhdistustuote. Rasvaisen ja akneihon puhdistustuotteet löydät nettikaupastani.


Iho on puhdistettava huolellisesti, mutta varovasti. Jos kuivaa ihoa ei puhdisteta, se voi kuivua ja kuivua vain enemmän ja vaikeuttaa siten voiteiden imeytymistä. Puhdistusmaito lisää kosteutta ihoon jo puhdistamisvaiheessa ja se on paras vaihtoehto talvi-iholle.Suosituimmat talvipuhdistusaineeni

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC -Cleansing Milk

MADAME CHIC CLEANSING MILK on puhdistusmaito, joka on hyvin mieto ja joka lisää kosteutta kuivalle iholle jo puhdistuksen aikana.


Se liuottaa lian, pölyn, rasvan ja kuolleet ihosolut hyvin lempeästi. Se poistaa meikin, hien ja epäpuhtaudet iholta ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Se tarjoaa syvän puhdistuksen epäpuhtauksien ja meikin poistamiseksi samalla rauhoittaen ihoa ja vahvistamalla ihon luonnollista suojatoimintoa.


MADAME CHIC CLEANSING MILK sisältää luonnollisia raaka-aineita ja rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa, misteliä ja humalaa, mikä tekee siitä sopivan herkälle iholle.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC ORGANIC - Cleansing Foam

Toinen hyvä puhdistusaine on MADAME CHIC ORGANIC -sarjan Cleansing Foam (luomu) ja vaikka se vaahto onkin, on se erittäin kosteuttava myös talviaikaan, sillä se sisältää sekä pre- että probiootteja tasapainottamaan ihon pH:ta. Maitohappobakteerit ovat peräisin maissista ja punajuurista.


MADAME CHIC ORGANIC Cleansing Foam on puhdistusvaahto sekaiholle. Sitä voidaan käyttää myös puolikuivalla ja herkällä iholla, koska se sisältää erittäin mietoja puhdistusaineita, itse asiassa maailman lievintä pinta-aktiivista ainetta.

MADAME CHIC ORGANIC Cleansing Foamin pohja on orgaaninen Aloe Vera -mehu. Tämä tarkoittaa, että se lisää paljon kosteutta jo puhdistamisen aikana, mikä on yksi Madame Chicin tunnusmerkkejä. Sitä on myös täydennetty sekä kasvisglyseriinillä että ksylitolilla. Nämä kaksi raaka-ainetta täydentävät toisiaan siten, että glyseriini lisää kosteutta ja koivusokerista peräisin oleva ksylitoli säilyttää kosteuden.2. Vaihda fyysiset kuorintavoiteesi kemiallisiin eli entsyymihappokuorintoihin


Miksi: Säännöllinen kuorinta talvikuukausina voi olla hyväksi ihollesi! Se poistaa kaikki kuivat, kuolleet ihosolut karkottaakseen tylsän, kuivan ihosi ja paljastaa hehkuvan ihosi.


Fyysiset kuorinnat - siis sellaiset, joissa käytetään rakeita kuorimaan kuolleita ihosoluja - voivat olla liian ankaria jo haavoittuvalle talvi-iholle ja aiheuttaa vaurioita tai lisää kuivuutta.


Kokeile sen sijaan kemiallista kuorinta -ainetta. Älä anna nimen pelotella sinua. Se on itse asiassa koostumus, joka käyttää alfa -hydroksihappoja (AHA), beetahydroksihappoja (BHA) tai entsyymejä kuivan ihon yläkerroksen hellävaraiseen liuottamiseen ja pesemiseen.


Tämä on paljon lempeämpi kuorintamenetelmä kuivalle iholle, eikä se aiheuta lisää kuivuutta. Kuorinta kerran pari viikossa riittää.Suosikkini talvikuorintaan

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Cosmopharma x3 Triple Action Peeling


Aivan ehdoton suosikkini on Cosmopharman x3 Triple Action Peeling - ainutlaatuinen kuorinta-aine, joka kuorii ja irrottaa nopeasti kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja täyttäen kasvojen juonteita.


Erittäin tehokas rakeeton entsyymikuorinta, joka pitää ihon sileänä, pehmeänä ja puhtaana. Kuorivana aineena x3 Triple Action Peelingissä on luonnolliset AHA-hapot, kuten maitohappo (Lactid Acid) ja glykolihappo (Glycolic Acid).


Glykolihappo on tehokkain ja se, jolla on pienin molekyylikoko kaikista AHA-hapoista, mikä tarkoittaa, että se kuorii ihon parhaiten. Glykolihappo voi tunkeutua ihon läpi ja stimuloida kollageenia ja elastaania, mikä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Tuloksena on, että saat terveellisen hehkun kasvoillesi ja pääset eroon liasta ja ylimääräisestä ihokerroksesta helposti ja tehokkaasti.

3. Vaihda kiristävä kasvovesi kosteuttavaan kasvoveteen


Miksi: Jos käytät yleensä supistavaa kasvovettä, jotta ihosi ei näyttäisi öljyiseltä, mutta se on hieman liian kuivattavaa talvi-ihollesi, ei hätää! Sinun ei tarvitse uhrata hienostuneita huokosiasi ja tasapainoista, virkistynyttä ihoasi kylmän sään vuoksi.


Erilaiset kasvovedet voivat tarjota monia samoja etuja, mutta ilman kuivausvaikutuksia. Ja kasvovesiä on saatavana erilaisilla koostumuksilla, jotka kohdistavat kaiken aknesta ikääntymiseen ja kyllä, myös kuivaan ihoon.Kaikille ihotyypeille löytyy kasvovesi:

  • Jos sinulla on rasvainen iho ja haluat silti säilyttää kiillon ihollasi, käytä supistavaa tai kirkastavaa kasvovettä.

  • Jos sinulla on rasvainen iho ja haluat ihostasi mattapintaisen, käytä kosteuttavaa ja tasapainottavaa kasvovettä.

  • Jos sinulla on sekaiho, voit kokeilla kaikenlaista kosteuttavaa kasvovettä tai vain käyttää sitä kohdistamaan T-alueellesi (otsa, nenä ja leuka), jossa iho on eniten rasvainen.

  • Kuivalle iholle etsi ehdottomasti kosteuttava koostumus.


Suosituimmat talven kasvoveteni


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC - Skin Tonic Mild
MADAME CHIC SKIN TONIC MILD on mieto, alkoholiton kasvovesi, joka virkistää, rauhoittaa ja lisää kosteutta ihoon. Se sis­ältää muun muassa D -pantenolia, kamferia ja Salviaa, jotka supistavat ihohuokosia.Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC ORGANIC - FACE MIST

MADAME CHIC ORGANIC - FACE MIST on ekologinen, mieto, neutraloiva suihkeen muodossa oleva kasvovesi, joka sopii sekaiholle ja puolikuivalle iholle.


Tämä ilahduttavan kosteuttava kasvovesi rauhoittaa ihoa ja tulehdusta sekä tasapainottaa ihoasi. Se lisää runsaasti kosteutta ja sitä voidaan käyttää myös virkistävänä ja kosteuttavana suihkeena päivän aikana.


Pre & probiootit - tuovat iholle ravintoa, joka edistää kasvikunnasta saatavien hyvien maitohappobakteerien kasvua.4. Vaihda seerumin käyttämättä jättäminen seerumin käyttöönMiksi: Todellisuuteen, please. Jos et ole jo sisällyttänyt seerumia ihonhoitorutiineihisi, saatat menettää joitain uber-kosteuttavia ja ikääntymistä ehkäiseviä etuja.


Päivittäisen hoidon lisäksi voimme lisätä seerumia ihollemme. Seerumi on voimakas tiiviste, joka me­nee syvemmälle ihoon kuin voiteet ja se voi vahvistaa päivittäisen hoidon vaikutus­ta jopa 3 kertaa.


Seerumit ovat ohuempia koostumukseltaan, mutta sisältävät todella tehokkaita pitoisuuksia vaikuttavia aineita. Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihappoa, käyttävät tätä tehokasta kostutusainetta kosteuden poistamiseen ilmasta ja pitämään sitä ihon pinnalla syvän ja kestävän kosteuden aikaansaamiseksi.


Seerumi levitetään ennen kosteusvoidettasi, jotta ainesosat todella imeytyvät ihoon ja antavat maksimaalisen tuloksen. Kosteuttava seerumi on täydellinen tapa antaa kosteuttavia ja ikääntymistä estäviä aineita ihollesi suojaamaan sitä kuivalta talvi-ilmalta!


Lempiseerumini talvi -iholle
MADAME CHIC ENERGY SERUM lisää energiaa, vitamiineja, kosteutta ja anti-ageingia väsyneelle, harmaalle ja elottomalle ihollesi. Antaa ihollesi joustavu­utta ja kirkkautta. Sisältää mm. Aloe Vera, Q10, Liposomit / Matrixyyli, Hy­aluronihappo, A-, E- ja B5-vitamiinit, Bisabololi.


Kosteutus on pelin nimi - Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa!


MADAME CHIC ENERGY SERUM sisältämä hyaluronihappo pystyy sitomaan vettä solujen väliin jopa1000 kertaa oman painonsa verran, parantaen näin välittömästi ihon elastisuutta ja häivyttäen samalla ihossa jo olevia juonteita ja ryppyjä. Ihosi on joustava ja täyteläinen täyttäen hienoja viivoja ja ryppyjä ja tämä seerumi imeytyy nopeasti ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta.