top of page
  • Writer's pictureJaSie

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon


Vautsi vau! Talvi on aivan nurkan takana, mikä tarkoittaa lämpöisiä huiveja ja paksuja villapaitoja, tulet takassa ja raikasta viileyttä ilmassa. Meille tänne pohjoiseen satoi ensilumi jo syyskuun puolessa välissä....toki se suli heti pois. Saa nähdä, koska saamme pysyvän lumikerroksen. Aaaaah, rakastan talvea! Ja vaikka nyt eletäänkin vielä kaunista syksyn aikaa, kannattaa ihoa alkaa jo valmistelemaan talvea varten.Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Talvi ja pakkaset saapuvat pikkuhiljaa!

Kun talvi saapuu, ensimmäinen muutos, jonka huomaat kehossasi, on iho. Kuiva, karkea ja kutiava iho seuraa aina talvikautta. Miksiköhän?


Iho pitää itsensä kosteutettuna vetämällä kosteutta ympäristöstä. Kun kosteustaso pakkasten myötä laskee, ihosi kuivuu ja myös tuntuu kuivalta.


Se tarkoittaa myös, että on aika muuttaa ihonhoitorutiinejasi!

Aivan oikein! Sillä kuiva talvi-ilma voi todella ottaa veronsa ihostasi.


Tiesitkö, että vaatekaapin tavoin ihonhoitorutiinisi pitäisi muuttua vuodenaikojen mukaan?

Joten, kun vaihdat sandaalisi saappaisiin, on myös aika vaihtaa ihonhoitotuotteesi auttaaksesi ihoasi näiden kylmien kuukausien aikana!


Tiesitkö muuten, että monet naiset, jotka käyttävät saippuaa kasvojensa puhdistamiseen, muuttavat rutiinejaan talven ajaksi? Eikä se onneksi koske vain puhdistusaineita.


Voit tehdä muitakin muutoksia päivittäisiin ihonhoitorituaaleihisi, jotka auttavat suojaamaan ihoasi talvisäältä.


Talvi voi olla kylmä, pimeä ja synkkä, mutta se on oma suosikkini vuodenaikojen ihonhoidossa! Silloin ei nimittäin ole liian kuuma eikä hiki valu kasvoilla jatkuvasti.


Ensinnäkin, ihoni on yleensä kirkkaampi talvella, koska kasvoni eivät ole hikiset heti, kun lähden kotoa. Minun ei myöskään tarvitse tukkia huokosiani aurinkovoiteella, koska saan harvoin enemmän kuin päivittäin 15 minuuttia UV -säteilyä. Täällä pohjoisessa kaamosaikana ei juuri UV -säteitä näy. Ja minulla on yleensä enemmän aikaa leikkiä ihonhoitotuotteilla, kun olen käpertynyt kotiin pakkasta pakoon. Talvella ihoni sietää tuhdimpia tuotteita kuin yleensä, joten käytän kaikki kosteusvoiteet, jotka ovat muuten liian raskaita minulle, muiden vuodenaikojen aikana.


Yritän tässä sanoa, että minulla on PALJON kerrottavaa omissa talven ihonhoitorutiineistani!


Valmistaudu siis 10 ihonhoitovinkkiini talvi-ihon hoitoon, jotta saat kauniin ja terveen ihon myös talven ajaksi.Miksi talvisää vaikuttaa ihoomme?


Saatat huomata, että ruusunpunaisten poskien ja lumihiutaleiden tai pakkasen huurruttamien silmäripsien ohella talvi johtaa myös kuivaan, hilseilevään tai jopa halkeilevaan ihoon.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Valmista ihosi jo hyvissä ajoin talven kuiviin keleihin.

Talvi-ilma on kuivempaa ja kosteus alhaisempi. Tämä säämuutos yhdistettynä kuiviin sisätilojen lämpötiloihin vähentää ihon kosteutta.


Kun talvilämpötila laskee ja ilma kuivuu, iho maksaa tästä hinnan. Tämä voi johtaa halkeamiin ihon ulkokerroksessa, kosteuden menetykseen ja lopulta jopa tulehdukseen. Kun ihosi menettää kosteussuojansa, se heikentää sen kykyä suojautua.


Siksi kevyitä ihonhoitotuotteita, joita käytit kesällä - kun iho on tyypillisesti rasvaisempi ja kosteus voi olla korkeampi - ei voi käyttää talvella.


On tärkeää kiinnittää huomiota ihon kausitarpeisiin ja sopeutua sen mukaan!

Mutta onneksi on olemassa tiettyjä talven ihonhoitotapoja, joiden avulla voit nauttia pakkasesta tinkimättä terveestä ihosta.


Tärkein kaikista? Keskity kosteuteen. Ennen kaikkea sen varmistaminen, että ihosi pysyy nesteytettynä talven aikana, on tärkeä askel ihonhoitorutiinisi vahvistamiseen.


Sisällytän tähän artikkeliin vain tuotteita, jotka ovat JaSien nettikaupan tuotteita, sillä niistä minulla on paras kokemus ja laadun vuoksi olen ne nettikauppaani valinnutkin. Lisäksi kaikki tuotteet ovat luonnollista kosmetiikkaa.


Saan tietenkin osan myynnistä, jos ostat tuotteen tämän artikkelin linkin kautta, mutta ilahtuisin suuresti, jos tukisit pientä yksinyrittäjää.10 ihonhoitotuotteen vaihtoa, jotka kannattaa tehdä tänä talvena1. Vaihda geeli/puhdistusvaahto puhdistusmaitoon


Miksi: Koska ihostasi puuttuu jo kosteutta, et halua poistaa niitä vähäisiä luonnollisia ihosi öljyjä enää vahvemmilla puhdistusaineilla.


Voidemaiset puhdistusaineet ovat hellävaraisia kuivalle iholle ja niissä on kosteutta!


Sinun kannattaa siis vaihtaa puhdistusaineesi talvikuukausina, jos se saa kasvosi tuntumaan kuivalta ja tiukalta pesun jälkeen. Tarvitset miedompaa, kosteuttavampaa ja heikosti hapanta puhdistusainetta, joka ei kuivata ihoa, mutta tasapainottaa ihon pH -tasoja.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Käytä kermaista puhdistusmaitoa talvella.

Jos sinulla on rasvainen iho, kuiva talvi-ilma ei ehkä vaikuta sinuun yhtä vakavasti. Kuitenkin myös rasvainen iho voi olla kuiva ja siihen auttaa tarpeeksi kosteuttava - ei rasvainen - voidemainen puhdistustuote. Rasvaisen ja akneihon puhdistustuotteet löydät nettikaupastani.


Iho on puhdistettava huolellisesti, mutta varovasti. Jos kuivaa ihoa ei puhdisteta, se voi kuivua ja kuivua vain enemmän ja vaikeuttaa siten voiteiden imeytymistä. Puhdistusmaito lisää kosteutta ihoon jo puhdistamisvaiheessa ja se on paras vaihtoehto talvi-iholle.Suosituimmat talvipuhdistusaineeni

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC -Cleansing Milk

MADAME CHIC CLEANSING MILK on puhdistusmaito, joka on hyvin mieto ja joka lisää kosteutta kuivalle iholle jo puhdistuksen aikana.


Se liuottaa lian, pölyn, rasvan ja kuolleet ihosolut hyvin lempeästi. Se poistaa meikin, hien ja epäpuhtaudet iholta ja saa ihon tuntumaan pehmeältä ja joustavalta. Se tarjoaa syvän puhdistuksen epäpuhtauksien ja meikin poistamiseksi samalla rauhoittaen ihoa ja vahvistamalla ihon luonnollista suojatoimintoa.


MADAME CHIC CLEANSING MILK sisältää luonnollisia raaka-aineita ja rauhoittavia ainesosia, kuten kamomillaa, misteliä ja humalaa, mikä tekee siitä sopivan herkälle iholle.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC ORGANIC - Cleansing Foam

Toinen hyvä puhdistusaine on MADAME CHIC ORGANIC -sarjan Cleansing Foam (luomu) ja vaikka se vaahto onkin, on se erittäin kosteuttava myös talviaikaan, sillä se sisältää sekä pre- että probiootteja tasapainottamaan ihon pH:ta. Maitohappobakteerit ovat peräisin maissista ja punajuurista.


MADAME CHIC ORGANIC Cleansing Foam on puhdistusvaahto sekaiholle. Sitä voidaan käyttää myös puolikuivalla ja herkällä iholla, koska se sisältää erittäin mietoja puhdistusaineita, itse asiassa maailman lievintä pinta-aktiivista ainetta.

MADAME CHIC ORGANIC Cleansing Foamin pohja on orgaaninen Aloe Vera -mehu. Tämä tarkoittaa, että se lisää paljon kosteutta jo puhdistamisen aikana, mikä on yksi Madame Chicin tunnusmerkkejä. Sitä on myös täydennetty sekä kasvisglyseriinillä että ksylitolilla. Nämä kaksi raaka-ainetta täydentävät toisiaan siten, että glyseriini lisää kosteutta ja koivusokerista peräisin oleva ksylitoli säilyttää kosteuden.2. Vaihda fyysiset kuorintavoiteesi kemiallisiin eli entsyymihappokuorintoihin


Miksi: Säännöllinen kuorinta talvikuukausina voi olla hyväksi ihollesi! Se poistaa kaikki kuivat, kuolleet ihosolut karkottaakseen tylsän, kuivan ihosi ja paljastaa hehkuvan ihosi.


Fyysiset kuorinnat - siis sellaiset, joissa käytetään rakeita kuorimaan kuolleita ihosoluja - voivat olla liian ankaria jo haavoittuvalle talvi-iholle ja aiheuttaa vaurioita tai lisää kuivuutta.


Kokeile sen sijaan kemiallista kuorinta -ainetta. Älä anna nimen pelotella sinua. Se on itse asiassa koostumus, joka käyttää alfa -hydroksihappoja (AHA), beetahydroksihappoja (BHA) tai entsyymejä kuivan ihon yläkerroksen hellävaraiseen liuottamiseen ja pesemiseen.


Tämä on paljon lempeämpi kuorintamenetelmä kuivalle iholle, eikä se aiheuta lisää kuivuutta. Kuorinta kerran pari viikossa riittää.Suosikkini talvikuorintaan

Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Cosmopharma x3 Triple Action Peeling


Aivan ehdoton suosikkini on Cosmopharman x3 Triple Action Peeling - ainutlaatuinen kuorinta-aine, joka kuorii ja irrottaa nopeasti kuolleet ihosolut samalla kosteuttaen ja täyttäen kasvojen juonteita.


Erittäin tehokas rakeeton entsyymikuorinta, joka pitää ihon sileänä, pehmeänä ja puhtaana. Kuorivana aineena x3 Triple Action Peelingissä on luonnolliset AHA-hapot, kuten maitohappo (Lactid Acid) ja glykolihappo (Glycolic Acid).


Glykolihappo on tehokkain ja se, jolla on pienin molekyylikoko kaikista AHA-hapoista, mikä tarkoittaa, että se kuorii ihon parhaiten. Glykolihappo voi tunkeutua ihon läpi ja stimuloida kollageenia ja elastaania, mikä parantaa ihon kiinteyttä ja rakennetta. Tuloksena on, että saat terveellisen hehkun kasvoillesi ja pääset eroon liasta ja ylimääräisestä ihokerroksesta helposti ja tehokkaasti.

3. Vaihda kiristävä kasvovesi kosteuttavaan kasvoveteen


Miksi: Jos käytät yleensä supistavaa kasvovettä, jotta ihosi ei näyttäisi öljyiseltä, mutta se on hieman liian kuivattavaa talvi-ihollesi, ei hätää! Sinun ei tarvitse uhrata hienostuneita huokosiasi ja tasapainoista, virkistynyttä ihoasi kylmän sään vuoksi.


Erilaiset kasvovedet voivat tarjota monia samoja etuja, mutta ilman kuivausvaikutuksia. Ja kasvovesiä on saatavana erilaisilla koostumuksilla, jotka kohdistavat kaiken aknesta ikääntymiseen ja kyllä, myös kuivaan ihoon.Kaikille ihotyypeille löytyy kasvovesi:

  • Jos sinulla on rasvainen iho ja haluat silti säilyttää kiillon ihollasi, käytä supistavaa tai kirkastavaa kasvovettä.

  • Jos sinulla on rasvainen iho ja haluat ihostasi mattapintaisen, käytä kosteuttavaa ja tasapainottavaa kasvovettä.

  • Jos sinulla on sekaiho, voit kokeilla kaikenlaista kosteuttavaa kasvovettä tai vain käyttää sitä kohdistamaan T-alueellesi (otsa, nenä ja leuka), jossa iho on eniten rasvainen.

  • Kuivalle iholle etsi ehdottomasti kosteuttava koostumus.


Suosituimmat talven kasvoveteni


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC - Skin Tonic Mild
MADAME CHIC SKIN TONIC MILD on mieto, alkoholiton kasvovesi, joka virkistää, rauhoittaa ja lisää kosteutta ihoon. Se sis­ältää muun muassa D -pantenolia, kamferia ja Salviaa, jotka supistavat ihohuokosia.Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
MADAME CHIC ORGANIC - FACE MIST

MADAME CHIC ORGANIC - FACE MIST on ekologinen, mieto, neutraloiva suihkeen muodossa oleva kasvovesi, joka sopii sekaiholle ja puolikuivalle iholle.


Tämä ilahduttavan kosteuttava kasvovesi rauhoittaa ihoa ja tulehdusta sekä tasapainottaa ihoasi. Se lisää runsaasti kosteutta ja sitä voidaan käyttää myös virkistävänä ja kosteuttavana suihkeena päivän aikana.


Pre & probiootit - tuovat iholle ravintoa, joka edistää kasvikunnasta saatavien hyvien maitohappobakteerien kasvua.4. Vaihda seerumin käyttämättä jättäminen seerumin käyttöönMiksi: Todellisuuteen, please. Jos et ole jo sisällyttänyt seerumia ihonhoitorutiineihisi, saatat menettää joitain uber-kosteuttavia ja ikääntymistä ehkäiseviä etuja.


Päivittäisen hoidon lisäksi voimme lisätä seerumia ihollemme. Seerumi on voimakas tiiviste, joka me­nee syvemmälle ihoon kuin voiteet ja se voi vahvistaa päivittäisen hoidon vaikutus­ta jopa 3 kertaa.


Seerumit ovat ohuempia koostumukseltaan, mutta sisältävät todella tehokkaita pitoisuuksia vaikuttavia aineita. Seerumit, jotka sisältävät hyaluronihappoa, käyttävät tätä tehokasta kostutusainetta kosteuden poistamiseen ilmasta ja pitämään sitä ihon pinnalla syvän ja kestävän kosteuden aikaansaamiseksi.


Seerumi levitetään ennen kosteusvoidettasi, jotta ainesosat todella imeytyvät ihoon ja antavat maksimaalisen tuloksen. Kosteuttava seerumi on täydellinen tapa antaa kosteuttavia ja ikääntymistä estäviä aineita ihollesi suojaamaan sitä kuivalta talvi-ilmalta!


Lempiseerumini talvi -iholle
MADAME CHIC ENERGY SERUM lisää energiaa, vitamiineja, kosteutta ja anti-ageingia väsyneelle, harmaalle ja elottomalle ihollesi. Antaa ihollesi joustavu­utta ja kirkkautta. Sisältää mm. Aloe Vera, Q10, Liposomit / Matrixyyli, Hy­aluronihappo, A-, E- ja B5-vitamiinit, Bisabololi.


Kosteutus on pelin nimi - Hyaluronihappo on superkosteuttava ainesosa!


MADAME CHIC ENERGY SERUM sisältämä hyaluronihappo pystyy sitomaan vettä solujen väliin jopa1000 kertaa oman painonsa verran, parantaen näin välittömästi ihon elastisuutta ja häivyttäen samalla ihossa jo olevia juonteita ja ryppyjä. Ihosi on joustava ja täyteläinen täyttäen hienoja viivoja ja ryppyjä ja tämä seerumi imeytyy nopeasti ja tarjoaa pitkäkestoista kosteutta.
Toinen ehdoton suosikkini on Cosmopharman x3 - Active Vitamin Serum, joka on huipputehokas aktivoitua C -vitamiinia ja luonnollista Guinoaöljyä sisältävä kasvoseerumi, joka ehkäisee ikääntymisen merkkejä ja neutraloi vapaita radikaaleja.


x3 - Active Vitamin Serum sisältää aktivoitua C -vitamiinia sekä ihon pehmeyttä ja sileyttä ylläpitävää hyaluroniahappoa. C -vitamiini pitää ihosi hehkuvana ja terveen näköisenä. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ja ylläpitää näin ihosi kiinteyttä.


Tämä tehokas seerumi ei ainoastaan hoida ihoa, vaan antaa sille tasaisemman, pehmeämmän ja nuorekkaamman rakenteen. Se sisältää tehokkaita vitamiineja ja antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan ihoa vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta. Tämä tarkoittaa vähemmän hienoja viivoja ja ryppyjä sekä ikääntymisen merkkejä!5. Vaihda kevyt kosteusvoiteesi runsaampaan voiteeseen


Miksi: Jos sinusta tuntuu, että kasvosi eivät saa tarpeeksi kosteutta talvella tai sinulla on vielä kuivia laikkuja ihossasi päivän päätteeksi, sinun on ehkä vaihdettava myös tuhdimpaan kosteusvoiteeseen.


Lämpimänä kesäkuukautena käyttämäsi tuotteet eivät ehkä toimi ihollesi talvikaudella. Jos käytät yleensä voidetta tai geeliä, siirry runsaampaan, "kermapohjaiseen" kosteusvoiteeseen. Tämä estää ihon ärsytystä ja rauhoittaa ihoa.


Käytä sellaista voidetta, joka sisältää rasvahappoja ja keramideja, jotka auttavat ihoa lukitsemaan kosteuden ja säilyttämään sen suojaavan esteen. Jos et pidä tunteesta käyttää runsaita voiteita päivän aikana, voit myös vaihtaa kosteusvoiteesi johonkin tuhdimpaan yövoiteeseen, joka ravitsee ihoa nukkuessasi! Suosittelen kyllä vaihtamaan myös päivävoiteesi.


Jopa rasvaiset ihot voivat silti kuivua talvella ja hyötyä säännöllisestä nesteytyksestä. Etsi öljytöntä kosteusvoidetta, joka sisältää alfa-hydroksihappoja, jotka auttavat hallitsemaan öljyä tasapainottamaan kosteutta.


Suosituimmat kosteusvoiteeni talven ihon pelastamiseksiEhdoton suosikkini tässä sarjassa on MADAME CHIC LIFTING CREME päivävoide, jolla on Anti-Aging vaikutus. Lifting Creme parantaa ihon omaa vastustuskykyä muun muassa tulehdusta ja verenkiertoa edistävän sitruunan, laventeliöljyn ja oliiviöljystä peräisin olevan skvalaanin avulla. Se suojaa ihoa pakokaasuilta ja muilta ilmassa esiintyviltä epäpuhtauksilta, tarjoaa paremman joustavuuden ja optimoi kosteustasapainon.


Se sopii kaikille ihotyypeille, paitsi herkälle iholle, koska se on todella aktiivista. Aktiivinen Anti-Aging aine on Matrixyl, joka saa ihon tuottamaan enemmän Kollageenia ja Elastiinia ja lisää siten ihon kimmoisuutta ja vähentää ryppyjä.


Kosteusvoide antaa ihollesi suuren päivittäisen kosteuden samalla, kun se nuorentaa sitä torjumaan ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Ja se on luonnon omasta apteekista, kuten kaikki muutkin tämän artikkelin tuotteet!

Mikäli Lifting Creme ei riitä sinulle talviaikaan, on MADAME CHIC WINTER LIFTING CREME silloin parempi vaihtoehto. Winter Lifting Creme on samanlainen kuin Lifting Creme Anti-Aging tehokkuudessa, mutta lisää myös ihoon enemmän rasvaa, jota tarvitaan kuivalle iholle talvella.


Säästä kuiva, vaurioitunut ihosi tällä koostumuksella, joka kietoo ihosi kosteuteen. Se tunkeutuu jopa syvempiin ihokerroksiin ja tarjoaa kosteutta samalla, kun se vahvistaa ihon luonnollisia lipidiesteitä kosteuden lukitsemiseksi. Ah, kuulostaa ihanalta kuivalle, talviselle iholle!


6. Vaihda silmänympärysvoiteen käyttämättä jättäminen silmänympärysvoiteen käyttöön


Miksi: Kuten seerumi, myös silmänympärysvoide on kauneusrutiineissasi askel, joka tarjoaa niin monia ihoa vahvistavia ja ikääntymistä estäviä etuja!Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Silmänympärys on herkkää ihoa.

Silmänympärysvoide ravitsee ja kosteuttaa silmien ympärillä olevaa herkkää ihoa hoitamaan ikääntymisen merkkejä (tai estämään niitä ennen kuin ne alkavat) tummien ympyröiden vaalentamisesta, ärsyttävien pienten viivojen ja variksenjalkojen tasoittamiseen.


Silmänympärysvoide on useista syistä erittäin tärkeä talvella:


1. Kuiva ja kuivunut iho tekee juonteista näkyvämpiä ja korostaa todella ryppyjä.


2. Herkkä iho silmien ympärillä voi helposti halkeilla, kun nämä kylmät, kuivat tuulet saavat silmämme jatkuvasti kostumaan (puhumattakaan siitä, että kosteus ei tee silmämeikkiäsi ainakaan yhtään paremman näköiseksi!).


Käytä tuotteita, jotka sisältävät kollageenia ja elastiinia ihon rakenteen palauttamiseksi ja hienojen juonteiden täyttämiseksi, peptidejä terveen kudoksen tukemiseksi ja antioksidantteja solujen uusiutumisen edistämiseksi ja vapaiden radikaalien vaurioiden torjumiseksi.


Pidä silmänympäryksesi terveinä ja nuorekkaina varmistamalla, että kosteuttava peli on kohdillaan! Käytä silmänympärysvoidetta tai -seerumia aamulla ja illalla, jotta voit torjua talven kuivuutta koko vuorokauden ajan.Lempituotteeni talvisilmänympärysten säästämiseksi
MADAME CHIC EYE CREME FOR SENSITIVE SKIN on silmänympäryksille tarkoitettu mieto päivävoide, joka sisältää anti-aging aineita ja paljon kosteutta. Minimoi silmäpussit ja vähentää myös tummia alueita ja ryppyjä.


Olen tämän silmänympärysvoiteen henkilökohtainen fani! Se sisältää paljon kosteutta sekä tehokkaita ikääntymistä estäviä ainesosia parantamaan dramaattisesti kimmoisuutta ja kudosten korjaamista silmien ympärillä. Se suojaa ihoasi UV -säteilyltä ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta, joten silmänympärysihosi on kirkas ja nuorekas!MADAME CHIC EYE NIGHT CREME on silmänalueiden yövoide, joka tasoittaa ja ehkäisee ryppyjä. Se pehmentää pussit ja tummat silmien alla olevat renkaat. Se sisältää paljon kosteutta ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä vähentää ryppyjä.


Se sisältää A -vitamiinia, tripeptidejä ja hyaluroniuutetta, jotka vähentävät hienoja juonteita ja suojaavat tulevia ikääntymisen merkkejä vastaan.

7. Vaihda yövoiteesi tuhtimpaan talveksi


MIKSI: Koska ihosi imee aktiivisia ainesosia paremmin yöllä kuin päivällä ja ihosi solujen uusiutumiskyky on suurempi yöllä, kun nukut. Yövoide myös poistaa viimeisenkin lian kasvoiltasi, uudistaa kasvosolut ja estää kudosten vaurioitumisen.


Yövoide auttaa paitsi pitämään ihosi ravittuna, myös auttaa korjaamaan vaurioituneet solut.Parhaimmat yövoiteeni talveksi

MADAME CHIC LIFTING NIGHT CREME on yövoide, jolla on anti-aging vaikutus ja joka korjaa ihosoluja sekä sää­telee kosteus- ja rasvatasapainoa. Se sisältää muun muassa hyaluroni­happoa, joka voi sitoa yli 1000 kertaa oman painonsa verran kosteutta ihoon.


Se on aktiivinen yövoide, joka korjaa ihoa ja laukaisee kollageenin muodostumisen vähentäen samalla ryppyjä. Lisää runsaasti kosteutta. Sillä on myös korjaava vaikutus auringon aiheuttamiin vaurioihin.
Mikäli tarvitset vielä tuhdimman yövoiteen on valintasi MADAME CHIC ABSOLUTE LIFTING NIGHT CREME, joka on MADAME CHICin aktiivisin ikääntymistä estävä tuote, kaikissa kategorioissa. Se on niin aktiivinen, että sinun on totuteltava siihen askel askeleelta.Tämä on Madame Chicin paras rypynhävittäjä kaikissa kategorioissa. Absolute Lifting Night Creme on yövoide, joka vastustaa aktiivisesti ihon ikääntymistä ja vähentää ryppyjä ja muita aurinkovaurioita.

8. Vaihda paljaat huulet huulirasvaan


Miksi: Monille meistä kylmä sää tuo mukanaan kuivat, halkeilevat tai jopa tuskallisen rohtuneet huulet.


Top 10 ihonhoitovinkkiä talvi-ihon hoitoon
Käytä huulirasvaa talvisin.

Huulet ovat alttiimmat kuivumiselle, koska huulten iho ei sisällä öljyrauhasia, joten ne eivät voi täydentää omaa kosteuttaan.


Lisäksi, mikään ei pilaa lumoavia kirkkaanpunaisia huulia kuin rohtuneet huulet!


Voit kuoria huulet hieromalla niitä varovasti märällä pesuliinalla tai puhtaalla, pehmeällä hammasharjalla kuivan ihon poistamiseksi. Voit käyttää myös entsyymihappokuorintaa huultesi kuorimiseen.Valintani talvihuulille


Tämä upea huulivoide ei sisällä mineraaliöljyjä eikä vaseliinia!


RUBUS on täällä pelastaakseen hymysi!Erittäin kosteuttava RUBUS HOITAVA HUULIVOIDE hoitaa ja hellii herkkiä, rohtuneita huuliasi. Sisältää hoitavina yrtteinä hillanlehteä ja kehäkukkaa sekä stevian lehteä. Monipuoliset kasviöljyt ja –voit imeytyvät hyvin, eivätkä tee huulistasi ”rasvatun” näköisiä.


Yrtit on kasvatettu luonnonmukaisesti kotipuutarhassa Ranualla ja hillanlehti poimittu ympäröiviltä ranualaisilta soilta.
8. Vaihda tavallinen vartalovoiteesi runsaampaan kosteusvoiteeseen


Miksi: Talvi-ihon suojaaminen ei ole vain kasvoillesi, vaan koko kropallesi - päästä varpaisiin.

Olet ehkä huomannut sen kireän, kutiavan tunteen selässäsi. Ja kuivan ihon "lumimyrskyn" käsissäsi ja jaloissasi. Se on kaikki talven kuivuutta, ystäväni.


Voide, jonka voitelit ajeltuihin sääriisi kesällä? Se kevyt, enimmäkseen vettä sisältävä tuote, joka oli hyvä kuumalla säällä, koska olit jo hikoillut? Se ei ehkä tee niin hyvää iholle talviaikaan.


Jos huomaat ihosi vain imevän kosteusemulsion, etsi runsasrasvaisempi tuote, joka sisältää rasvaisia lipidejä - kuten sheavoita - jotta ihosi saa hyvän kosteussuojan.


Ammattilaisvinkki: Levitä vartalovoide suoraan tultuasi suihkusta tai noustuasi kylpyammeesta, kun iho on vielä kostea. Tällöin vartalovoide "tarttuu" kosteuteen. Lisäksi se palauttaa kaiken sen kosteuden, joka on kadonnut erittäin kuuman veden alla.Talven vartalovoidesuosikkini


MADAME CHIC - BODY CREME on ylellinen ja tehokas vartalovoide, joka kiinteyttää velttoa ja ryppyistä ihoa. Lisää rasvaa ja kosteutta niin, että iho tasapainottuu. Body Creme on voimakas, paksu vartalovoide, joka sisältää kaiken. Tuoksuina Pear, Cotton ja Breeze.


Tämä on vartalotuote, jota kutsutaan usein vartalovoiksi. Se soveltuu iholle, joka on todella kuiva ja joka tarvitsee todellisen lisäyksen sekä kosteuteen että rasvaan. Toisin kuin monet muut tämän tyyppiset vartalovoiteet, Body Creme menee ihoon tahraamatta. Koska voide pääsee ihoon kunnolla, se toimii myös paremmin kuin ihon pinnalla.

Tämä on yksi Madame Chicin hienoimmista tuotteista, jossa on todella kaikkea.


10. Vaihda käsiesi hoitamattomuus käsien hemmotteluun


Miksi: Jos olet minun kaltaiseni, talvisää tekee todella paljon haittaa käsissäsi!


Kuivan ilman ja jatkuvan käsienpesun vuoksi kätesi voivat kuivua, halkeilla ja jopa paljastaa pieniä haavoja. Varsinkin, jos käytät käsidesiä, koska se syö ihon oman öljykerroksen kokonaan pois.


Kun epidermis (ihon yläkerros) on erittäin kuiva, suojakerros vaarantuu, jolloin iho on altis vaurioille ja vammoille. Koska käsiemme iholla on hyvin vähän öljyrauhasia, on tärkeää palauttaa kosteus ihon suojakerroksen säilyttämiseksi.


Osoita käsillesi rakkautta runsaalla, ylellisellä voiteella, joka ravitsee ihoa ja poistaa kuivuuden! Kun kuorit kätesi ennen voiteen levittämistä, saat vielä paremman hemmottelun käsillesi.


Suosituimmat valintani käsille


MADAME CHIC - HAND CURE on tehohoitoa ongelmakäsille! Hand Cure on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa ja sen tarkoituksena on lievittää kuivia, halkeilevia ja rosoisia käsiä.


Kuivat, halkeilevat ja rosoiset kädet muuttuvat pehmeiksi ja terveiksi tämän öljyisen voiteen ansiosta. Voide parantaa ihon sietokykyä ja toimii nopeasti. Monista vaikeista ongelmakäsistä tulee kauniit ja pehmeät ja ongelmattomat tämän parantavan voiteen avulla. Kun kätesi voivat hyvin, voit käyttää Hand Curea pehmentävänä voiteena tarvit­taessa.Heitä kuivaava, alkoholipohjainen desinfiointiaine pois ja suojaa käsiäsi tällä ravitsevalla, kosteuttavalla voiteella. Kädet kiittää! Ja mainitsinko, että se tuoksuu uskomattomalta?


Lopuksi


Koko vuoden ja erityisesti talvella on tärkeää, että käytät kunnollisia tuotteita parhaan mahdollisen ihonhoidon varmistamiseksi.


Nämä ovat minun 10 suosituinta ehdotustani, mutta sinun on käytettävä niitä tuotteita, jotka toimivat sinulle!


Kuuntele ihoasi äläkä pelkää muuttaa asioita vuodenajan muuttuessa!


Miten suojaat omaa ihoasi talvisäältä? Jaa vinkkisi kanssamme kommenttikentässä!Luonnollisin terveisinTyylilyyli Jaana


PS. Jos et ole varma omasta ihotyypistäsi tai sinulle sopivista ihonhoitotuotteista ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan ILMAISEEN IHONHOITONEUVONTAAN.Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page