top of page

Olen vahvasti sitoutunut ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

LUMOUDU TYYLISTÄSI™ - tyylianalyysi

00010
259.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

LUMOUDU TYYLISTÄSI™ - tyylianalyysissa perehdytään kokonaisvaltaisesti muotoihin, mittasuhteisiin sekä omaan persoonaasi.

Kun olet tietoinen mittasuhteistasi, pystyt luomaan illuusioita vaatteiden avulla ja tiedät minkälaiset pituudet, kankaat ja yksityiskohdat sinulle sopivat.

Tyylianalyysin tarkoitus on tehdä sinut tietoiseksi omasta vartalomuodostasi sekä siitä, miten puet vartalosi parhaimmalla tavalla.

Tyylianalyysin avulla opit myös kokoamaan itsellesi toimivan peruspuvuston.

Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen LUMOUDU TYYLISTÄSI -tyylikansion, joka on täynnä vinkkejä ja ohjeita juuri sinun kasvojen- ja vartalomuodoillesi.

Tyylinanalyysiin on mahdollisuus lisätä myös ihonhoitoneuvonta (ilmainen) ja meikkausopastus 56 €, hiusväri- ja mallisuunnittelu 56 € sekä värianalyysi 205 €.


Mikäli haluat ostaa analyysin ja tehdä varauksen johonkin muulle paikkakunnalle, ota yhteyttä jaana@jasie.fi
Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page