top of page
 • Writer's pictureJaSie

21 syytä, miksi valitsin 100 % luonnolliset BaraFaced Beauty mineraalimeikit

Minun valintani on Barefaced Beauty -mineraalimeikit, koska se on palkittu mineraalimeikkimerkki, joka on valmistettu Englannissa vuodesta 2005 alkaen ja joka tarjoaa laajan valikoiman puhdasta, luonnollista mineraalikosmetiikkaa.

Meikkejä on helppo käyttää, ne ovat todella riittoisia, värejä on paljon ja jos et löydä omaa väriäsi, voi kaikkia meikkejä sekoitella keskenään. Meikkipohja sulautuu ihoon täydellisesti ja luomivärit pysyvät hyvin koko päivän. Lisäksi ne ovat myös luonnostaan vedenkestäviä.BareFaced Beauty -mineraalimeikit ovat 100 % luonnollisia meikkejä.
BareFaced Beauty -mineraalimeikit

BareFaced Beauty -mineraalimeikit ovat 100 % luonnollisia ja sopivat hyvin myös ongelmaiholle


BareFaced Beauty on valmistettu 100% luonnollisista ainesosista, ne eivät sisällä kemikaaleja, parabeeneja, etanolialkoholia, talkkia, vismuttioksikloridia, hajusteita eikä väriaineita, joten ne on lempeitä ja hyödyllisiä myös ongelmalliselle tai herkälle iholle.

BareFaced Beauty mineraalimeikit koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia. Näitä mineraaleja louhitaan eri puolilta maailmaa, jonka jälkeen ne puhdistetaan ja jauhetaan hienoiksi jauheiksi. Niissä on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen.

BareFaced Beauty -mineraalimeikit ovat täysin turvallisia, täysin testattuja ja saaneet kansainvälisen Cruelty Free international -merkin (Leaping Bunny -sertifikaatti), PETA -hyväksynnän, Vegan Society -sertifikaattin ja Vegetarian Society sertifikaatin.

Myös Barefaced Beautyn siveltimet soveltuvat vegaa­neille, sillä siveltimet ovat valmistettu 100 % synteet­tisistä ja pehmeistä harjaksista.


Cosmopharmalla ja Madame Chicillä on BareFaced Beauty mineraalimeikkien yksinmyyntioikeus Pohjoismaissa! Barefaced Beautyn mineraalimeikit ovat saavuttaneet hurjan suosion ja uskollisen käyttäjäkunnan nyt siis myös Suomessa.
BareFaced Beautylla löytyy ihania luomivärejä lahjapakkauksessa.
BareFaced Beauty luomivärien lahjapakkaus


21 syytä, miksi valitsin BareFaced Beauty -mineraalimeikit


 1. Kaikki ainesosat ovat 100% luonnosta peräisin.

 2. Koko sarja on täysin vegaaninen, myös siveltimet.

 3. Asiantuntijoiden suunnittelemat korkealaatuiset koostumukset ja sävyvalikoima

 4. Kansainvälisesti rakastettu meikkibrändi, joka on saanut useita eri palkintoja

 5. Sopii kaikille ihotyypeille. Erinomainen rasvoittuvalle epäpuhtaalle iholle.

 6. Mineraalimeikki ei tuki ihohuokosia.

 7. Meikkipuuteri sulautuu jokaisen ihoon täydellisesti, eikä se jätä rajoja tai läiskiä. Saat tasaisen ja huolitellun ihon.

 8. Luonnollisista maamineraaleista valmistettu meikki pysyy kasvoilla koko päivän.

 9. Veteen liukenemattomana sinkkioksidi tekee meikistä hikoilun ja uimisen kestävän. Silti puhdistus iholta onnistuu ihan tavallisella meikinpoistoaineella.

 10. Peittää juuri niin paljon kuin haluat. Saat ihovirheet peittoon helposti kerrostamalla ja lopputulos on aina luonnollinen, vaikka kerroksia olisi enemmän.

 11. Mineraalimeikkipohjan levitys on helppoa ja nopeaa. Pyörittele puuteri ihoon tiiviillä kabukilla.

 12. Meikkipohja tekee ihon samettisen pehmeäksi.

 13. Sinkki- ja titaanioksidi antavat molemmat suojaa UV-säteitä vastaan.

 14. Sinkkioksidi on lisäksi anti-inflammatorinen eli tulehdusta hillitsevä, joten tämä meikki sopii myös herkälle ja epäpuhtaalle iholle

 15. Piidioksidi pelastaa tilanteen, jos kärsit rasvoittuvammasta ihosta - se nimittäin imee itseensä ylimääräistä öljyä iholta.

 16. Parasta on kevyt tunne iholla!

 17. Erittäin riittoisa - meikkipuuteripurkki kestää useita viikkoja, jopa kuukausia, riippuen omasta käyttötottumuksesta.

 18. Tuotteet eivät sisällä nano- tai mikronisoituja hiukkasia (hiukkaskoko alle 0,1 mikronia), esimerkiksi titaanidioksidin keskimääräinen hiukkaskoko on 20 mikronia.

 19. Olipa ihosi kuiva, öljyinen tai mitä tahansa siltä väliltä, BareFaced Beautyn mineraalimeikit antavat peittävän, kevyen, virheettömän, mutta luonnollisen ja kuulaan lopputuloksen, ihoa tukkimatta tai sitä ärsyttämättä.

 20. Meikkipohjia voi sekoitella keskenään ja luomiväreillä saat aikaan voimakkaampia meikkejä, kun kastelet siveltimen.

 21. Sisältää monta tuotetta yhdessä paketissa, sillä esimerkiksi meikkipohja toimii meikkipohjana, puuterina ja halutessasi jopa peite-aineena.


BareFaced Beauty on saanut Englannin ekologisimman kosmetiikkayrityksen palkinnon 2020
BareFaced Beauty - Englannin ekologisin kosmetiikkayritys 2020


Näin levität meikkipohjan helposti


1. Aloita puhtailta, kuivilta kasvoilta ja varmista, että käyttämäsi kosteusvoide imeytyy ihoon ennen kuin levität meikkipohjaa. Tämä antaa sinulle puhtaan, selkeän ja kauniin pohjan. Jos kosteusvoide ei imeydy, mineraalit kasautuvat ja leviävät epätasaisesti.

2. Napauta etusormellasi purkin pohjaan saadaksesi pienen määrän meikkipuuteria purkin kanteen.

3. PYÖRITÄ kabukia puuterissa kannella muutaman kerran. Näin puuteria tarttuu siveltimen harjaksiin niin kuin pitää.

4. Napauta ylimääräinen jauhe takaisin kannelle ja napauta vielä kabukia joko kämmeneesi tai pöydän pintaan, jotta jauhe menisi mahdollisimman syvälle kabukin sisään.

5. Levitä kasvoille kevyillä, alaspäin suuntautuvilla pyörivillä liikkeillä niin, että ihon hienot karvat asettuvat tasaisiksi.

6. Voit jatkaa perustuskerrosten lisäämistä, kunnes olet saavuttanut haluamasi peittävyyden. Voit laittaa monta ohutta kerrosta, mutta älä koskaan yhtä paksua kerrosta meikkipohjaa.

7. Huomaa, että 100 % synteettiset ja vegaaniset siveltimet ja kabukit on valmistettu erityisesti irtomineraalikosmetiikkamme levittämistä varten. Mikäli käytät jotain muuta sivellintä tai kabukia, tulokset eivät ehkä ole yhtä hyviä

8. Jos haluat mieluummin nestemäisen meikkivoiteen, lisää vain vähän vettä tai mieluummin päivävoidetta (kuivalle iholle) purkin kanteen ja sekoita hyvin, kunnes olet saavuttanut haluamasi sakeuden.

Kerroksia voit lisätä sen mukaan, kuinka peittävän meikkipohjan haluat. Meikkipuuteri on runsaspigmenttistä, joten vähäisempikin määrä riittää. Itse laitan yleensä 2 ohutta kerrosta, jolloin pienet virheet peittyvät, mutta iho näyttää silti lähes meikittömältä.

Mineraalimeikkipuuteri sulautuu ihoon muutaman minuutin levittämisen jälkeen, jolloin lopullinen tulos näkyy iholla.

Mikäli haluat "muotoilla" kasvojasi, voit valita vaaleamman sävyn kasvojen T-alueelle ja tummemman sävyn muille alueille.

BareFaced Beaytyn palkittu meikkipohja
BareFaced Beauty meikkipohja on saanut palkintoja useina vuosina


Näin löydät oikean mineraalimeikkipohja sävyn:

BareFaced Beautyn mineraalimeikkipohjia löytyy kylmällä, lämpimällä ja neutraalilla pohjasävyllä.


Saatavilla 15 eri värisävyä, joista löydät tarkemmat tiedot JaSie Shopin sivuilta.

Kylmä pohjasävy

 • Iho usein punertavaan taittava tai punapigmenttinen

 • Iho ruskettuu vain vähän ja palaa herkästi

 • Kylmät värit, kuten hopea ja platina sopivat sinulle hyvin

 • Yleensä vaaleat tai maantienväriset hiukset, silmät siniset/vihreät

Lämmin pohjasävy

 • Iho kellertävään taittava

 • Iho ruskettuu eikä pala helposti

 • Kulta, ruusukulta ja muut lämpimät sävyt sopivat sinulle hyvin

 • Hiusten väri yleensä kultainen tai punertava

Neutraali pohjasävyBarefaced Beautylla on 15 eri sävyä meikkipohjan valintaan.
Barefaced Beautyn meikkipohjien sävyt

Lisäksi valikoimassa ovat mineraalipuuterit, neljä eri sävyä mineraaliposkipunaa, keltaista ja vihreää peiteväriä, 17 eriväristä luomiväriä, hohdepuuterit, huulipunat ja -kiilteet, ripsiväri ym. eli kyseessä on todella laaja tuotesarja, jolla teet niin arki- kuin juhlameikin!

Barefaced Beautyn valikoimasta löydät myös kauniit ja todella laadukkaat, meikkitaiteilijoidenkin käyttämät Pro siveltimet mineraalimeikeille. Synteettisistä, uskomattoman pehmeistä harjaksista valmistetut siveltimet eivät ärsytä herkintäkään ihoa.BareFaced Beautyn meikit sopivat niin arkeen kuin juhlaan.
BareFaced Beautyltä löytyy meikit arki ja juhlakäyttöön!

Kerro kommenteissa, käytätkö sinä ns. tavallisia meikkejä vai mineraalimeikkejä? Ja miksi käytät niitä, mitä käytät.

Kysyttävää?


Ota rohkeasti yhteyttä yhteydenottolomakkeellamme


Lumoudu tyylistä, väristä ja kauneudesta


Jaana


PS. Tästä alkaa julkaisussarja, jossa kerron jokaisesta tuotteesta erikseen - käytön ja parhaat vinkit!
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page