JaSie Shopista löydät Madame Chicin luonnollista kosmetiikkaa ja pesuaineita, BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä, uutuutena doTerran eteeriset öljytväri- ja tyylianalyysejä, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

KUUKAUDEN TARJOUKSET

 Cosmopharman Valkoinen sarja sekä luomusarja Organic on tullut tiensä päähän.

Näiden valmistus lopetettiin, kun vallitsevan maailmantilanteen takia Cosmopharma siirsi tuotteidensa valmistuksen Israelista Ruotsiin.

Uusi tehdas ei enää valmista näitä tuttuja tuotesarjoja. Nyt on VARASTONTYHJENNYKSEN aika

- jotta voin uusia tuotevalikoimaani, pitää ensin saada hyllyille tilaa 

Löydät kaikki poistuvat tuotteet Alelaarista.

BareFaced Beauty Mineraalimeikit

Ammattitason BareFaced Beauty mineraalimeikit koostuvat luonnollisesti esiintyvistä mineraaleista, joita on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia.

Niissä on erityistä valoa taittavaa hohdetta, joka antaa kasvoille kauniin hehkun ja saa aikaan terveen ja nuorekkaan ilmeen.


Näitä mineraaleja louhitaan eri puolilta maailmaa, jonka jälkeen ne puhdistetaan ja jauhetaan hienoiksi jauheiksi. Maamineraalit ovat tuoksuttomia, sillä ne eivät tuoksu miltään. Tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia, sillä puhtaisiin mineraalimeikkeihin eivät kuulu parabeenit, mineraaliöljyt, alkoholi, talkki, hajusteet, karmiini eikä vismuttioksikloridi.

Tuotteet ovat erittäin hyvin siedettyjä ja sopivat yleensä myös allergikoille.


BareFaced Beauty mineraalimeikit syntyvät luonnollisena maaperässä esiintyvistä mineraaleista. Maamineraaleja on käytetty kosmetiikassa jo tuhansia vuosia ja ne on todettu turvallisiksi. Mineraalit louhitaan Jharkhandista Intiasta, jonka jälkeen ne ovat käyneet läpi puhdistusprosessin. Puhdistuksen jälkeen ne on jauhettu erittäin hienoksi jauheeksi. Jauheen raekoko määrittelee värin tuotteeseen.

BareFaced Beautyn mica on toimittajalta, jotka käyttävät tarkastajia, jotka varmistavat, että kaikki kaivokset ovat laillisia ja eivät käytä lapsityövoimaa.


Meikit on jaoteltu värianalyysin perusteella lämpimiin, neuraaleihin ja kylmiin sävyihin.

Lämpimät värit sopivat Keväälle ja Syksylle, neutraalit värit sopivat kaikille ja kylmät värit sopivat Kesälle tai Talvelle.


Barefaced Beautyn mineraalimeikit - kuten myös siveltimet - ovat vegaanisia.

Cosmopharmalla on BareFaced Beauty mineraalimeikkien yksinmyyntioikeus Pohjoismaissa!


Sarja on voittanut useita kertoja palkintoja erilaisissa kilpailuissa, mm. Luxlife Magazinen, Health Beauty & Wellnes Award 2020 ensimmäisen palkinnon kategoriassa: Englannin paras eettinen kosmetiikkayritys! Myös mineraalimeikkipohjalle on myönnetty hopeamitali Englannissa järjestettävässä The Green Parent Beauty Awardsissa 2019.


BareFaced Beauty -mineraalimeikeillä on sekä Vegan Society -sertifikaatti että Leaping Bunny -sertifikaatti.


Sarja on valmistettu Englannissa.


Tilaa uutiskirjeemme

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään