top of page
 • Writer's pictureJaSie

Herää henkiin väreillä!

Oikeat värit, jotka imartelevat ihonväriäsi, hiuksiasi ja silmiäsi, saavat Sinut loistamaan, näyttämään nuoremmalta ja eloisammalta!


Kauniilla syksyn naisella upet ruskeat hiukset ja oranssi takki.
Syksynainen

Väreillä on valtavan suuri vaikutus ulkonäköön. Niillä todellakin on. Tämän vaikutuksen vuoksi minulle on tullut aivan intohimo väreihin ja ne, jotka tuntee minut, näkevätkin minun käyttävän värejä paljon enemmän kuin aikaisemmin. Olinhan ennen täysin musta tyyppi: olin värjännyt kohtalaisen vaaleat hiukseni sinisenmustaksi, kaikki vaatteeni olivat mustia (ja telttoja) ja jälkeenpäin ajateltuna olen varmaan ollut mieleltänikin aivan musta.Naisella kaikki vaatteet mustia.
Nainen mustissa

Ihmiset, jotka ymmärtävät värejä ja käyttävät niitä, näyttävät usein paljon kiinnostavammilta, hallituimmilta, tyylikkäimmiltä ja ehdottomasti paljon itsevarmemmilta!Naisella on todella tummaa huulipunaa.
Kevätnainen kultaisissaan
Värit saavat sinut näyttämään: • nuoremmalta tai vanhemmalta

 • kirkkaammalta tai suttuisemmalta

 • terveeltä tai sairaalta

 • elinvoimaisemmalta tai väsyneemmältä

 • hoikemmalta tai lihavammalta

 • pitkältä tai lyhyeltä
Herää henkiin väreillä!


En tiedä sinusta, mutta minä ainakin haluan mieluummin hehkua kuin näyttää kelmeältä ja kalpealta. Minusta on parempi näyttää elävältä ja energiseltä. Väreillä, jotka imartelevat sinua, on elävämpi vaikutus. Väreillä, jotka eivät sovi sinulle, voit saada kasvosi näyttämään todella sairaalta. Minä tunnen nykyisin värit sydämessäni ja niin voit sinäkin tuntea.Kaunis nainen sinisessä villapaidassaan.
Tunne värit sydämessäsi

Jos sinulla on valtava takamus, ei se katoa sillä, että verhoilet sen mustaan. Hoikemmalta näytät vain, mikäli pukeudut kokomustaan - paitsi, jos musta ei sovi sinulle. Eikä musta ole ainoa hoikentava väri, vaan kaikki värit hoikentavat, kun pukeudut samaan väriin päästä varpaisiin

- kunhan väri sopii juuri sinulle.

Jos aamulla heräät jo valmiiksi pahalla päällä (tosin en ymmärrä, miten tämä voi olla mahdollista) ja menet vaatekaapillesi, joka on täynnä ihan vääränvärisiä vaatteita, huono aamusi vain pahenee. Oikeanvärisillä vaatteilla täytetty vaatekaappisi sen sijaan herättää sinut ihanasti energiseen ja itsevarmaan päivään.

Värien käyttö vaatii itseluottamusta, mutta juuri ne oikeat värit antavat sitä sinulle. Miksi sulautuisit väkijoukkoon juhlissa tai työpaikalla, kun voisit erottua eduksesi joka tilanteessa? Usko tai älä, mutta en minäkään ymmärtänyt väreistä mitään vielä neljä vuotta sitten, vaan pukeuduin siihen hoikentavaan mustaan ja kuvittelin loistavani.Värianalyysin mukaan naiselle ei sovi musta huivi kasvoja vasten.
Hänelle ei sovi musta kasvoja vasten

Oikeanväristen vaatteiden valitseminen on äärimmäisen vaikeaa, mikäli väreistä ei ymmärrä juuri mitään. Oikeanväristen vaatteiden valitseminen on myös äärimmäisen tärkeää ja siksi se on myös hämmentävää. Miten ihmeessä voit tietää, pitäisikö punaisen mekkosi olla oranssinpunainen vai pinkin punainen?

Kaapissasi on varmaan paljon värejä juuri omasta lempiväristäsi - oletetaan, että se olisi juuri tuo punainen - lohenpunaista, kirkkaanpunaista, pinkkiä, oranssinpunaista, tummanpunaista jne., paljon eri punaisia. Onko ne kaikki hyvän näköisiä päälläsi ja loistatko kaikissa väreissä? Onko sinulla itsevarma olo kaikissa väreissä?


Kauniilla naisella ihanan punaiset vaatteet ja huulet.
Punaista on monen sävyistä. Mikä sinun sävysi on?

Tee testi!


Kokeile eri värejä kasvojesi eteen ja katso peilistä, kuinka paljon väri muuttaa ulkonäköäsi. Aseta kaksi huivia tai toppia toistensa päälle (hyvässä luonnollisessa valaistuksessa tietenkin) ja heitä sitten ylin väri pois samalla, kun katselet intensiivisesti kasvojasi.


 1. Näyttääkö ihosi jossain värissä valjulta, väsyneeltä tai tuleeko silmien ympärillesi tummat renkaat?

 2. Katso näyttääkö ihosi jossain värissä kauniilta ja kuulaalta ja silmäsi loistavat?

 3. Vai harmaantuuko ihosi tai jos vaikka silmiesi loiste sammuu ja ne haalenevat?

 4. Huomioi, haluatko katsella väriä (väri on vetovoimainen) vai keskitytkö kokonaan kasvoihisi.

 5. Etsi värejä, jotka saavan sinut näyttämään valoisammalta, ikään kuin valot olisi kytketty pois päältä ja sisäinen valosi valaisisi ihosi.


Poista vaatekaapistasi kaikki ne vaatteet, jotka tekevät sinut väsyneen ja sairaan näköiseksi ja käytä vain niitä värejä, joissa loistat.Vaaleanpunainen on Kesänaisen väri.
Kesänaisella on värit kohdallaan

Ja muista - vaikka hiuksesi harmaantuisivat tai päättäisit vaikka vaihtaa niiden väriä keski-iän kynnyksen kriisin syövereissä, väripalettisi pysyy silti aina samana. Toki hiuksesi tulee silloin olla värjättynä oikealla, juuri sinulle sopivalla sävyllä.

Jos et tiedä itsellesi sopivaa hiusväriä, voit varata ajan Hiusväri- ja mallisuunnitteluun.


Ja mikäli haluat apua omiin väreihisi, voit varata myös värianalyysin, jonka tarkoitus on saada sinut näyttämään harmoniselta, kauniilta ja loistavalta. Yksi tyylin rakentamisen kulmakivistä onkin tietää, mitä vaatevärejä kannattaa valita, jotta saisi omia värejään oikealla tavalla korostavan, helposti yhdisteltävän ja koordinoidun vaatekaapin.


Lumoudu tyylistä

Jaana


PS. Oletko jo lukenut postaukseni Tunnetko värit?


736 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page