• JaSie

Mitä päälle pikkujouluihin?

Liikaa paljastava mekko ei ole kaunis juhla-asu.
Punainen mekko pikkujouluihin?

Nyt kun marraskuu on jo yli puolen välin, alkavat pikkujoulut häämöttämään jo aivan kulman takana. Pikkujouluja löytyy jokaisen makuun, mutta usein pukeutuminen on kaikilla hyvin juhlavaa. Harva menee juhliin työ- tai vapaa-ajan vaatteissaan.


Jos et ole vielä päättänyt, mitä haluat laittaa päällesi pikkujouluihin - ei hätää. Kokosin tähän postaukseen muutaman vaihtoehdon, mitä voit pukea päällesi pikkujouluihin. Ylipukeutuminen on nimittäin pikkujouluissa parempi vaihtoehto kuin alipukeutuminen.


Iätön, ajaton ja aina tyylikäs pikkumusta

Yksinkertainen ja ajaton pikkumusta on yksi suosituimmista vaihtoehdoista pukea päälle pikkujouluihin. Eikä mikään ihme, sillä se näyttää todella hyvältä monilla, vartalonmuodosta riippumatta. Oman vartalotyyppisi ja tyylisi mukaan voit valita mieleisesi laajasta pikkumustien joukosta. Musta kotelomekko on klassinen, mutta voit löytää paljon muitakin tyylikkäitä mekkoja.


Mikäli musta ei kuulu väripalettiisi, muista laittaa jotain oman väripalettisi väriä kasvojesi lähelle, sillä musta voi saada sinut näyttämään sairaalta ja väsyneeltä. Ja sitähän et suinkaan juhliessasi halua!