• JaSie

Tervetuloa blogiini - 16 eri kategoriaa, joista tulet löytämään vinkkejä pukeutumiseesi!

Ihanaa, että olet löytänyt tiesi uuteen blogiini, kiitos siitä.

Olen stylisti Jaana Sierilä ja olen käynyt Cosmopharman Color Me ja Style Me väri- ja tyylianalyysikoulutukset. Cosmopharman Color Me ja Style Me on 1. elokuuta 2020 siirtynyt ruotsalaiselle Color & Style Academylle, jonka omistaa Annica Ullhag. Voit lukea lisää minusta ja koulutuksestani blogini sivupalkista.Color Me väripaletteja on kaikkiaan 12.


Vaatteista innostuin jo pikkutyttönä, kun ompelin ensimmäiset vaatteet barbilleni ja muille nukeilleni. Ja vaatteita teinkin sitten paljon vuosien mittaan. Harmi vaan, kun en ole säilyttänyt niitä, vaan ne ovat jossain vaiheessa lähteneet jonkun muun leikkeihin. 16 -vuotiaana menin ompelijakoulutukseen ammattikouluun ja sen jälkeen olen tehnyt paljon vaatteita itselleni ja myös perheelleni. Jo silloin minua kiinnosti väri ja tyyli ja teinkin itselleni hyvin erilaisia vaatteita, kuin mitä muilla ikäisilläni oli. Aikoinaan halusin mukaan muodin maailmaan, mutta elämä vei kuitenkin toisin.

Väreistä, tyyleistä ja pukeutumisesta kiinnostuin jälleen enemmän oman väri- ja tyylianalyysini kautta. Haluan koko ajan saada oppia lisää, haluan kehittää ja varsinkin haluan kehittyä - niin ihmisenä kuin ammatillisesti. Siksi etsin koko ajan uusia koulutuksia, joita voisin käydä. Tänä koronavuonna 2020 olen opiskellut nettisivujen tekemistä sekä kaikkia niitä osa-alueita, mitä yleensä sosiaaliseen mediaan kuuluu. Ja tuloksenhan saatte nähdä juuri näillä sivuillani. Mutta väreistä tai tyylistä en ole juuri löytänyt koulutuksia tai onhan Uudenmaan alueella joitain koulutuksia, mutta esimerkiksi peruskoulutusten jälkeen ei löydy lainkaan täydennyskoulutuksia. Joten myös tähän asiaan tulee saada parannus ja olenkin kehittelemässä uusia koulutuksia peruskoulutusten rinnalle.

Jatkuva kasvaminen ja monipuolinen kehittyminen, joka puolestaan mahdollistaa uusien asioiden luomisen, pitää minut siis vauhdissa. Olen koulutukset käytyäni hurahtanut täysin värien ja tyylin maailmaan. Olen itse löytänyt oman tyylini ja myös ne omat värini ja haluaisin, että muutkin löytävät omansa ja pääsevät nauttimaan siitä, että loistavat.