top of page

BRÄNDIT

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Niinhän sitä sanotaan ja niinpä myös JaSiella puhaltavat uudet tuulet.

JaSie muuttaa liiketoimintansa suuntaa ja näin ollen nettikaupasta poistuu kaikki kosmetiikkatuotteet yms., lukuun ottamatta mineraalimeikit ja Jaguarin minitrimmerit. Jatkossa kaupasta löytyy enemmän väriin ja tyyliin liittyviä asioita ja tuotteita.

Kaupasta poistuvat: Alga Maris, doTerra, Euca, JOIK Organic, Madame Chic, Madame Chic Organic, Chic Home sekä Rubus Cosmetics.

 Kosmetiikkavaraston loppuunmyyntibileet - 20 %

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Pukeutumisneuvonta

20010
179.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Kaipaatko varmuutta oikeanlaisten asujen valinnassa?


Stylisti auttaa sinua valitsemaan vaatteita, jotka pukevat vartaloasi parhaiten.


Pukeutumisneuvonnassa käydään läpi vartalon mittasuhteita ja opetellaan tuomaan vartalon parhaat puolet esiin tasapainottamalla vartalo oikeanlaisella pukeutumisella. Näin saat lisää varmuutta ja itseluottamusta omaan pukeutumiseesi ja saatat jopa nauttia vaateostoksilla käymisestä.


Henkilökohtaiset kirjalliset ohjeet sähköpostiin auttavat muistamaan vinkit jälkeenkin päin.HUOM! Varaa aika pukeutumisneuvontaan numerosta 040 754 4961/Jaana tai ota yhteyttä jaana@jasie.fi

Aikaa neuvonnassa menee pari tuntia.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page