top of page
Väri ja tyyli
jasie-lumoudu-kansi.png

Värillä on väliä

 

Oletko koskaan miettinyt, miksi joku tietty väri saa sinut näyttämään väsyneeltä ja sairaalta, kun taas joku toinen väri saa sinut hehkumaan ja näyttämään upealta? 

Oikeilla väreillä tuot itsesi upeasti esille ja korostat parhaita puoliasi. Väärät värit saavat ihosi näyttämään samealta, kirjavalta ja väsyneeltä.

 

Värianalyysi ei  ole mitään hömppää, vaikka niin usein ajatellaankin. Jos et ole varma omista väreistäsi, kannattaa varata aika värianalyysiin. Yhtä ja oikeaa värianalyysia ei varmasti ole, mutta minä suosin kehittämääni LUMOUDU VÄREISTÄSI -värianalyysia, sillä se perustuu ihon, silmien ja hiusten omaan väriin. Ne eivät muutu elämän aikana, vaikka hiuksia värjäisikin tai ihosi ruskettuisi.

 

Värillä on väliä ja se kyllä pitää paikkansa. Musta on aina muodissa ja luullaan, että se sopii kaikille. Totaalisen väärin! Musta sopii kasvoja vasten vain 12% suomalaisista eli niille, jotka ovat niin sanottuja talvi-ihmisiä.  Varsinkin syksyllä ja talvella suurin osa ihmisistä käyttää paljon mustaa. Kun iho on kalpea ja olo jo vähän väsynyt ja siihen yhdistetään musta suoraan kasvoja vasten, se vain korostaa entisestään väsynyttä ja kalpeaa ilmettä.

 

Itse asiassa kaikille ihmisille käyvät kaikki värit, mutta sävyillä on eroa. Sinistä kuviteellan aina viileäksi väriksi ja keltaista lämpimäksi, mutta itse asiassa molemmat värit voivat olla sekä viileitä että lämpimiä.

 

Oikeissa väreissä näytät aina kauniilta, upealta, hehkeältä, fressiltä, nuorekkaalta ja hyväkuntoiselta. Kun pukeudut oikeisiin väreihin, et tarvitset niin paljoa meikkiä ja hiustesi oikea väri saa kasvosi loistamaan.

jasie-color-me-style-me1.jpg

Tyyli – toistaa ja tasapainottaa 

 

Kaipaako vaatekaappisi vaihtelua? Joudutko joskus aamuisin tyhjentämään koko vaatekaapin löytääksesi sopivan asun, mutta et kuitenkaan löydä juuri sitä oikeaa? Onko vaatekaappisi täynnä, mutta käytät kuitenkin jatkuvasti samoja vaatteita? 

 

Tyyli on suurin ja tärkein osa itsevarmaa ja hyvin pukeutunutta, kun yhteen laitetaan laatu, linjat ja muotoratkaisut. Oman tyylinsä tunteva nainen on itsevarma, tietää, mitä vaatteita kaupasta ostaa ja löytää aina vaatekaapistansa päälle pantavaa.

Mikäli haluat tietää lisää väreistä ja tyylistä, voit kurkata blogiini ja ehkäpä löydät jo sieltä pientä vinkkiä pukeutumiseesi.

bottom of page