• JaSie

Mies - kulmikkaat kasvonmuodot!Mietitkö koskaan, minkä muotoiset kasvot sinulla on?


Kasvojesi määrittämiseksi sinun on tarkasteltava useita tekijöitä: kasvojen leveys, kasvojen pituus ja luiden rakenne. Muut tekijät, kuten rasvan määrä poskissa ja hiusrajan sijainti, voivat myös vaikuttaa merkittävästi miehen kasvojen muotoon.


Helpoin tapa selvittää, mikä muotoiset kasvosi ovat, on tarkastella valokuvia ja piirtää yhtä-läisyyksiä. Kasvosi muodon tunteminen on myös hyödyllistä, kun mieti, mitkä hiustyylit, silmälasit, vaatteet, asusteet tai hatut sopivat sinulle parhaiten.


Kasvojen perusmuoto määräytyy siis sekä luuston rakenteen että sen mukaan, miten lihakset ja rasva ympäröivät luustoa. Ihmisen perusmuoto säilyy koko aikuisiän ajan, mutta toki ikääntyminen sekä mahdolliset huomattavat painonvaihtelut tuovat muutoksia myös kasvoihin.


Kasvonmuodon määrittelemiseksi vertaillaan kasvojen pituutta ja leveyttä toisiinsa, etsitään kasvojen levein ja kapein kohta, tarkastellaan poskipäiden leveyttä, nenän pituutta, hiusrajaa sekä kasvojen kehyslinjaa eli onko kasvot kaarevat vai kulmikkaat.


Tässä postauksessa käydään läpi kulmikkaita kasvonmuotoja miehillä. Mikäli sinulla on kulmikkaat kasvonmuodot, tulisi kulmikkuus jatkua myös pukeutumisessasi, jotta olisit harmonisen näköinen.