top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?

Mies, oletko koskaan ajatellut, minkä muotoiset kasvot sinulla on? Oletko ajatellut, että kasvojesi muoto voi vaikuttaa myös siihen, minkälaisia vaatteita sinun kannattaisi pitää, jotta näyttäisit parhaimmalta, komealta itseltäsi? Eikö edes vaimosi ole koskaan maininnut sinulle tästä asiasta?Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Kasvojasi tutkimalla voit korostaa komeuttasi.


Kasvojen perusmuoto määräytyy sekä luuston rakenteen että sen mukaan, miten lihakset ja rasva ympäröivät luustoa. Ihmisen perusmuoto säilyy koko aikuisiän ajan, mutta toki ikääntyminen sekä mahdolliset huomattavat painonvaihtelut tuovat muutoksia myös kasvoihin.


Kasvonmuodon määrittelemiseksi vertaillaan kasvojen pituutta ja leveyttä toisiinsa, etsitään kasvojen levein ja kapein kohta, tarkastellaan poskipäiden leveyttä, nenän pituutta, hiusrajaa sekä kasvojen kehyslinjaa eli onko kasvot pyöreät vai kulmikkaat.


Kasvonmuodot jaetaan kaareviin ja kulmikkaisiin kasvonmuotoihin ja tässä postauksessa käydään läpi kaarevia kasvonmuotoja miehillä. Mikäli sinulla on kaarevat kasvonmuodot, tulisi kaarevuus jatkua kasvotyyppimyös pukeutumisessasi, jotta olisit harmonisen näköinen ja toisit kasvojesi parhaat puolet esiin.Mikä on sinun kasvotyyppisi - Kaarevat kasvonmuodot ?Mikäli sinulla on kaarevan muotoiset kasvot, valitse vaatteisiisi kaarevia yksityiskohtia, kun valitset kelloa, vyönsolkea, kenkiä ja asusteita. Myös vaatteittesi kuvioiden tulisi olla enemmän kaarevia kuin kulmikkaita."Valitse vaatteisiisi kaarevia yksityiskohtia, kun valitset kelloa, vyönsolkea, kenkiä ja asusteita"

Ovaalit kasvot


Ovaalit eli soikeat kasvot ovat alhaalta kapeammat ja ylhäältä leveämmät. Päältä ovaali on hiukan litistynyt verrattuna geometriseen soikiokuvioon. Poskiluiden kohta on hiukan leveämpi kuin ohimolinja, joka taas on puolestaan leuan linjaa leveämpi.

Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Ovaalit kasvot

Ovaaleista kasvoista sanotaan, että ne ovat ns. täydelliset kasvot eli niiden linjoja ei tarvitse korjailla millään hokkuspokkus-tempuilla.


Jos sinulla on ovaalit kasvot, valitse paitaasi yksinkertaisia, klassisia kauluksia. Kaulusten tulisi olla mielellään pehmeitä ja kaarevia, jotta ne toistaisivat kasvojesi kaarevaa muotoa. Vältä teräviä paidan- ja takinkauluksia.


Neuleissa tulisi olla pyöreä kaula-aukko, mutta ei mitään liian erikoista kaulusta.


Sinulle käy melkein minkälainen hiustyyli tahansa.


Mikäli käytät silmälaseja, tulisi kehysten olla kaarevat, ei liian erikoiset vaaka- eikä pystysuorilta linjoiltaan.
Pyöreät kasvot


Pyöreät kasvot ovat leveämmät ja lyhyemmät kuin ovaalin muotoiset. Posket, leukalinja ja hiusraja ovat pyöreät ja kasvojen levein kohta on poskien korkeudella. Myös profiilista katsottuna otsa ja posket ovat pyöreät.


Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Pyöreät kasvot

Valitse paitoihisi kauluksia, jotka ovat kaarevia ja pidempää mallia, joka pidentää kasvojasi. Valitse takkeihisi hiukan paidankauluksia pidemmät kauluskäänteet.


Neuleissa tulisi olla pyöreä kaula-aukko ja mielellään hiukan syvempi kuin aivan kurkkua myöten menevä.


Hiuksissa lisää pituutta päälaelle, pitkät kerrostetut hiukset sopivat, vältä runsautta sivuilla ja korvien ympärillä.


Silmälasinkehysten tulee olla kaarevat ja mielellään niissä saa olla pystysuora linja, joka pidentää kasvojasi.
Pitkänomaiset kasvot


Pitkänomaiset kasvot ovat kuin ovaalit kasvot, mutta pidemmät ja kapeammat. Profiilista katsottuna nenä ja leuka ovat usein pitkät ja kapeat.

Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Pitkänomaiset kasvot

Valitse paitoihisi kauluksia, joissa on kaarevat, leventävät linjat, jotka toistavat kasvojen kaarevaa muotoa.


Neuleissa saa olla pyöreä kaulus, mutta kaulus ei saa olla liian syvä, jotta kasvosi eivät vaikuttaisi vieläkin pidemmiltä.


Hiussesi tulisi lyhentää ja/tai leventää kasvojasi. Suosi lyhyitä tai puolipitkiä hiuksia.

Jos sinulla on pitkät hiukset, niskassa tulee olla runsautta. Valitse hiustyyli, jossa on

runsautta sivuilla. Myös sivujakaus sopii sinulle. Vältä kaikkialta tasapitkää hiusmallia sekä erittäin lyhyitä hiuksia, jakausta keskellä sekä ohimoilta tasaisen litteää kampausta (kuten kuvassa).


Silmälasinkehysten tulisi olla muodoltaan kaarevat ja niissä tulee olla voimakas vaakasuora linja, joka lyhentää kasvojasi.Sydämen muotoiset kasvot


Sydämen muotoiset kasvot ovat ylhäältä leveät ja alhaalta kapeat. Sydämen muotoisissa kasvoissa korostuu ylöspäin levenevä muoto ja alaspäin kapeneva kärki, josta syntyy kolmiomainen yleisvaikutelma. Kasvojen levein alue on ohimoiden kohdalla. matala tai korkea otsa on leveä ja silmät ovat usein kaukana toisistaan. Poskipäät ovat korkeat. Profiili on litteähkö ja leuka kapea.

Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Sydämen muotoiset kasvot

Valitse paitoihisi kaulukset, joissa on pehmeät kulmat, jotka toistavat kasvojesi kaarevaa muotoa ja vaakasuoraa linjaa, joka leventää leukalinjaa.


Neuleissa saa olla pyöreä kaulus, mieluummin leveämpi kuin syvä. Leveämpi kaula-aukko tasapainottaa kapeaa leukaasi.


Hiustesi on hyvä ulottua leukaan tai hieman alemmas. Sinulle sopii hyvin myös jakaus sivulle sekä pehmeä otsatukka. Voit valita myös lyhyemmän hiusmallin, mutta silloin olisi tärkeää että niskassa on runsaammin hiuksia tasapainottamassa kasvojesi muotoa. Vältä taakse kammattuja tai liian lyhyitä ja päälaelta runsaita hiuksia.


Silmälasinkehysten tulisi olla kaarevat ja alhaalta leveämmät kuin ylhäältä.Pisaran muotoisen kasvot


Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Pisaran muotoiset kasvot

Pisaranmuotoisten (päärynänmuoto) kasvojen levein kohta on leukalinjassa ja otsa on kapeampi. Yleisvaikutelma on hiukan raskas. Silmät ovat usein lähellä toisiaan tai ainakin näyttävät olevan. Hiusraja on usein epäsäännöllinen ja ohimot ovat kapeat.


Tavoitteena on vähentää leveän leukalinjan vaikutelmaa ja luoda kasvoillesi tasapainoa leventämällä otsaa.


Valitse paitaasi kaulukset, joissa on pehmeät kulmat, jotka toistavat kasvojen kaarevaa muotoa. Kaula-aukko voi olla syvempi kaareva, joka kaventaa leukalinjaasi. Neuleissa tulisi olla pyörä kaula-aukko ja sekin mielellään hieman syvempi, jotta se kaventaa leukaasi.


Hiuksissasi on hyvä olla runsautta sekä ohimoilla että ohimoiden yläpuolella. Sinulle sopii jakaus sivulle ja ylös nostettu poikamainen, villimpi hiusmalli, joka antaa runsautta ylöspäin. Vältä päälaelta litteitä hiuksia.


Silmälasinkehysten tulisi olla muodoltaan kaarevat ja ylhäältä huomattavasti leveämmät kuin alhaalta.


Nyt vain tutkimaan omia kasvojaan ja sen jälkeen katsomaan niitä paidankauluksia, ovatko ne ollenkaan sellaisia kuin pitäisi. Ja jos et löytänyt omia kasvoja näistä malleista, malta hetki, sillä kulmikkaista kasvoista on tulossa postaus hiukan myöhemmin.Tyylikkäin terveisin


Tyylilyyli Jaana


PS. Jos et ole varma omista kasvojesi muodoista ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan tyylianalyysiin ja ostaa sen JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi ja tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös värianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page