• JaSie

Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?

Mies, oletko koskaan ajatellut, minkä muotoiset kasvot sinulla on? Oletko ajatellut, että kasvojesi muoto voi vaikuttaa myös siihen, minkälaisia vaatteita sinun kannattaisi pitää, jotta näyttäisit parhaimmalta, komealta itseltäsi? Eikö edes vaimosi ole koskaan maininnut sinulle tästä asiasta?Mies - mikä on sinun kasvotyyppisi?
Kasvojasi tutkimalla voit korostaa komeuttasi.


Kasvojen perusmuoto määräytyy sekä luuston rakenteen että sen mukaan, miten lihakset ja rasva ympäröivät luustoa. Ihmisen perusmuoto säilyy koko aikuisiän ajan, mutta toki ikääntyminen sekä mahdolliset huomattavat painonvaihtelut tuovat muutoksia myös kasvoihin.


Kasvonmuodon määrittelemiseksi vertaillaan kasvojen pituutta ja leveyttä toisiinsa, etsitään kasvojen levein ja kapein kohta, tarkastellaan poskipäiden leveyttä, nenän pituutta, hiusrajaa sekä kasvojen kehyslinjaa eli onko kasvot pyöreät vai kulmikkaat.


Kasvonmuodot jaetaan kaareviin ja kulmikkaisiin kasvonmuotoihin ja tässä postauksessa käydään läpi kaarevia kasvonmuotoja miehillä. Mikäli sinulla on kaarevat kasvonmuodot, tulisi kaarevuus jatkua kasvotyyppimyös pukeutumisessasi, jotta olisit harmonisen näköinen ja toisit kasvojesi parhaat puolet esiin.Mikä on sinun kasvotyyppisi - Kaarevat kasvonmuodot ?