top of page

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

LUMOUDU™ VÄREISTÄSI JA TYYLISTÄSI- väri- ja tyylianalyysi samassa paketissa naiselle

00016
328.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Täydellinen paketti - saat kerralla pukeutumisesi, oman tyylisi ja vaatekaappisi kuntoon!


LUMOUDU VÄREISTÄSI™ -värianalyysissä määrittelen yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt.

Katson myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi.


Kerron, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi, meikissäsi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi.

LUMOUDU VÄREISTÄSI™ - värianalyysistä saat omat 35 värin, käsilaukkuusi sopivan värikartan.


LUMOUDU TYYLISTÄSI™ - tyylianalyysissa perehdytään kokonaisvaltaisesti muotoihin, mittasuhteisiin sekä omaan persoonaasi. Kun olet tietoinen mittasuhteistasi, pystyt luomaan illuusiota vaatteiden avulla ja tiedät minkälaiset pituudet, kankaat ja yksityiskohdat sinulle sopivat.
Tyylianalyysin tarkoitus on tehdä sinut tietoiseksi omasta vartalomuodostasi sekä siitä, miten puet vartalosi parhaimmalla tavalla.

Tyylianalyysin avulla opit myös kokoamaan itsellesi toimivan peruspuvuston.

Saat sähköpostiisi henkilökohtaisen LUMOUDU TYYLISTÄSI™ - tyylikansion, joka on täynnä vinkkejä ja ohjeita juuri sinun vartalomuodollesi.

Pakettiin on mahdollisuus lisätä myös ihonhoitoneuvonta (ilmainen) ja meikkausopastus 49 € sekä hiusväri- ja mallisuunnittelu 49 €.

HUOM! Kun olet ostanut tyylianalyysin JaSie Shopista, voit sen jälkeen varata ajan analyysiin Rovaniemelle ja lähiympäristöön.

Mikäli haluat ostaa analyysin ja tehdä varauksen johonkin muulle paikkakunnalle, ota yhteyttä jaana@jasie.fi


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page