top of page
  • Writer's pictureJaSie

Vartalonmuodot – 8 -muotoinen vartalo


Vartalonmuodot jaetaan kulmikkaisiin ja kaareviin muotoihin ja 8 -vartaloinen kuuluu aivan ehdottomasti kaareviin muotoihin.


Usein X -vartaloinen ja 8 -vartaloinen sekoitetaan toisiinsa, mutta ne ovat täysin erimalliset vartalomallit.Mikä ero 8-muodon ja X-muodon välillä on?


Molemmilla on selkeä vyötärö ja heidän lantionsa ja hartiansa ovat tasaisia lantioon nähden, mutta heidän lantionsa ovat täysin eri muotoisia. 8 -muotoisella painokohta on korkealla lantiolla, hieman vyötärön alapuolella, sen sijaan x -muotoisella painokohta on matalammalla lonkan / reiden alueella.8 -muotoinen vartalotyyppi


Kaunis musta Elloksen uimapuku.
8 -mallisen vartalon lantion levein kohta on heti vyötärön alapuolella, ei lantiolla. Kuva Ellos


Mikäli olet 8 -muotoinen, on sinulla olkapäät ja lantio yleensä suunnilleen saman levyiset. Hartiasi ovat yleensä aika pyöreät ja rintasi keskikokoiset tai hiukan normaalia suuremmat. Vyötärösi erottuu selvästi ja sekä lantiosi että takamuksesi on pyöreä. Vartalosi on naisellisen kaareva ja pehmeä. Jos painosi nousee, se asettuu tasaisesti sekä ylä- että alavartalolle, mutta silti vyötärösi erottuu edelleen selkeästi.


Vartalonmuotoasi ei ole tarpeen tasapainottaa optisilla illuusioilla, sillä se on valmiiksi ideaalinen.


Vartalonmuotoasi ei ole tarpeen tasapainottaa optisilla illuusioilla, sillä se on valmiiksi ideaalinen. Vaatteidesi tulee olla vartalonmyötäisiä siten, että ylä- ja alavartalosi ovat tasapainossa. Käytä vaatteidesi leikkauksissa kaarevia muotoja ja muista korostaa vyötäröäsi. Käytä vaatteissasi pehmeitä laskeutuvia materiaaleja tai joustomateriaaleja.


Yläosien hihoissa pehmeät ragla -leikkaukset, pehmeät poimutukset olkapäillä ja hihansuissa sopivat sinulle. Jakkujen tulisi olla vartalonmyötäisiä, pitkähköjä ja kaula-aukkojen sekä kaulusten pyöreän muotoisia. Vyötäröllä voi olla pieniä, pehmeitä laskoksia ja kapeaa vyötäröä kannattaa korostaa vyöllä.Kaunis hopeanhohtoinen peplum -jakkupuku.
Peplum -mallinen jakku ja kapea hame sopivat täydellisesti 8 -muotoiselle vartalolle.

Hameiden ja mekkojen tulee pudota kauniisti ja tasaisesti lantion yli - ei leventää sitä -, joten suorat hameet ovat oivallisia 8-muotoiselle. Jos ne levenevät alaspäin, korkea lantiosi näyttää paljon leveämmältä kuin vyötärösi ja silloin näytät yleisesti hyvin leveältä. Hame tai mekko ei saa kuitenkaan olla täysin laatikko, vaan siinä pitää olla pehmeyttä ja naisellisuutta.Myös housujesi tulee olla suorat tai bootcut, mutta eivät leveät tai levenevät. Pitkät sirot saappaat tai korkokengät sopivat hyvin kaareviin muotoihisi.

Vältä näitä


Vältä laatikkomaisia tai suoria takkeja, 8 -muotoisen on oltava vyötärön muotoinen yläosissaan. Usein peplum -mallinen on houkuttelevin, koska pidemmät suoremmat takit voivat olla liian tiukkoja lantiosi ympärille, mutta liian löysä vyötäröltä.


Sinun kannattaa myös välttää liian tiukkoja yläosia sekä suuria yksityiskohtia, kuten esimerkiksi suuria päällitaskuja juuri rintojen kohdalla, isoja olkatoppauksia sekä kaksirivistä napitusta jakuissasi. Myöskään liian pienet ja ahtaat pääntiet eivät sovi sinulle.Punainen kaunis Elloksen jakku.
Liian suora ja kulmikas jakku ei sovi 8 -muotoiselle vartalolle


Housuissa ja hameissa kannattaa välttää liian laatikkomaisia tai jopa muodottomia linjoja. Vekki- ja pliseeratut hameet eivät ole sinun juttusi. Hameissa ja housuissa kannattaa välttää sivutaskuja sekä liian paksuja kankaita. Huomaa, että housuissa ja hameissa on aina oltava vyötärönauha. Housut, joissa on leveä vyötärönauha, voivat toimia parhaiten muotojesi puolesta.
Lumoudu tyylistä


Jaana


PS. Haluatko tietää vartalotyyppisi ja saada täydelliset pukeutumisohjeet itsellesi? Tilaa STYLE ME -tyylianalyysi. Tyylianalyysi voidaan tehdä myös verkossa. Voit samalla varata ajan myös COLOR ME -värianalyysiin ja saat koko paketin kerralla kaikkine ohjeineen. Kysy tarjous yhteishinnasta.

Kuvat
1 483 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Não foi possível carregar comentários
Parece que houve um problema técnico. Tente reconectar ou atualizar a página.

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page