top of page
 • Writer's pictureJaSie

Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä"Nyt mennään klassiseen ja naiselliseen A -muotoon, jolla on luultavasti terveellisin rasvan jakautuminen kropassaan ja jolla on todennäköisesti vähiten sydänsairauksia kuin muilla vartalomuodoilla. Voi sua onnekasta!
Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä"
PäärynäA -muotoinen "päärynä"

A-muotoisen naisen hartiat ovat kapeammat kuin lantio / reidet, joten voit tarkistaa tämän mittaamalla molemmat leveimmistä kohdistaan ja nähdä, onko eroja kuinka paljon. Mutta pääasiassa alavartalosi on reilusti suurempi kuin ylävartalosi.


Vyötärösi on erottuva ja rintasi yleensä pienet. Sinulla on voimakkaat reidet, lanteet ja takamus verrattuna kapeampaan ylävartaloosi ja hartioihisi. Vatsasi voi olla melko litteä, mutta paino saattaa kerääntyä vyötäröllesi.


Tavoitteesi on kiinnittää huomiota kasvoihisi ja luoda enemmän muotoja vyötärön yläpuolelle. Ajattele tiimalasin muoto oman A-kolmion muotoisen vartalosi päälle. Tällöin huomaat, että tarvitset lisää volyymiä ylävartaloosi. Keskity luomaan volyymiä ylöspäin, jotta saat luotua tasapainon lantiosi ja olkapäidesi välille.


Tavoitteesi on kiinnittää huomiota kasvoihisi ja luoda enemmän muotoja vyötärön yläpuolelle.

Joten, jos ajattelet, että pukeudut mielenkiintoisesti päästä vyötärölle saakka ja tylsästi vyötärön alapuolella, on se hyvä tapa selvittää, mihin laittaa yksityiskohdat, kuten taskut, röyhelöt, rimpsut, kuviot, kiiltäväpintaiset vaatteet jne.


Täältä voit lukea kehonmuotosi määrittelevistä pisteistä.Parhaat yläosasi


Tasapainota kurvikasta alavartaloasi yläosilla, joissa on puhtaat ja selkeät värit, suuret kaulukset, käänteet tai muut yksityiskohdat. Yläosat saavat olla vyötäröltä tyköistuvia.


Valitse toppi, jossa on leikkaus rintojen alla. Käytä mieluummin leveitä kuin syviä päänteitä, esim. venepääntie tai neliö. Olkatoppaukset tasapainottavat leveää lantiota.


Käytä koruja, kuvioita ja muita yksityiskohtia korostamaan rintojasi. Yläosan tulisi ylettyä täsmälleen lantion yläpuolelle.Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä", röyhelöpusero
Runsas yläosa tasapainottaa leveää lantiota.

Yläosissa voi olla kuvioita ja ne voivat sisältää paljonkin yksityiskohtia varsinkin, jos sinulla on pienet rinnat. Käytä vaaleita tai tummemmalla pohjalla olevia kuvioituja yläosia.
Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä" 3/4 osa hihat
Leveä kaulus ja lyhyemmät hihat tasapainottavat.

3/4 -hihat vetävät silmät vartalon ja lantion / reisien alueelta pois ja saavat sinut näyttämään myös pitemmältä. Leveä kaulus auttaa myös tasapainottamaan lantiota.Parhaat alaosasi


Valitse housuja, jotka laskeutuvat lantion leveimmältä kohdalta suoraan alaspäin. Farkkujesi tulisi olla suorat tai bootcut -lahkeiset.Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä"
Bootcut housut sopivat päärynälle.


Housujen on oltava bootcutit, leveät tai levenevät, jotta tasapainotat lantiosi ja reitesi. Pidä housusi mahdollisimman pitkänä, jotta jalkasi näyttävät pidemmiltä ja oikeasuhteisemmilta. Teräväksi silitetyt prässit hoikentavat ja pidentävät jalkojasi. Vältä lantion ja reiden kohdalla yksityiskohtia, kuten esimerkiksi taskuja. Pidä housusi hyvin yksinkertaisina.


Valitse housuja, jotka laskeutuvat lantion leveimmältä kohdalta suoraan alaspäin.


A-malliset hameet, joiden materiaali on hyvin laskeutuvaa, ovat omiaan A -vartaloiselle. Tyköistuva hame korostaa liikaa kurvejasi, joten lisää tällöin volyymiä rintamukseesi ja hartioihisi. Hame voi olla lyhyt, mikäli jalkasi ovat hoikat.Vartalonmuodot - A -muotoinen "päärynä"
Rimpsu helmassa tasapainottaa leveää lantiota.

Hameiden tulee päättyä polviin ja olla hiukan A-linjaisia tai helmassa voi olla rimpsuja ja frilloja tasapainottamaan lantiotasi.Käytä alaosassa tummia värejä, selkeitä linjoja ja yksinkertaisia ompeleita. Valitse pystysuoria linjoja vyötärön alapuolella. Valitse kapea vyö tai vyötärönauha, jotta vaate asettuu siististi vatsan päälle.Käytä koruja tai huiveja, jotka vetävät huomion kasvoihin. Kapeita vöitä ja vyötärönauhoja.Kaunis takki A-muotoiselle päärynävartalolle
Leveä kaulus sopii päärynälle

Takit voivat olla yksi- tai kaksirivisiä, kunhan ne ovat muotoiltuja. Vältä lantion suuria paikkataskuja, etsi leveämpiä kauluksia ja yksityiskohtia vyötärön yläpuolella. Trenssitakit voivat olla myös hyvä vaihtoehto.A-muotoiselle vartalolle "päärynä" sopiva nahkatakki
Runsas koristeelisuus yläosassa


Takkeja ja puseroita voi koristaa kaikilla mahdollisilla puhvihihoista epoletteihin, jotta hartialinja levenisi. Pituuden tulisi päättyä lantioluusi kieppeille, ei koskaan takamuksen tai käsiesi pituuden alle, koska tämä saa sinut näyttämään laatikolta ja leveämmältä. Pystykaulus voi tasapainottaa lantiota.
Vältä näitä


 • Tiukkoja tuubihameita

 • Laskoshameita ja pliseerattuja hameita, joissa laskokset lähtevät heti vyötäröltä

 • Tiukkoja housuja ja leggingsejä tai lantiolta leveitä farkkuja

 • Sileitä, tiukkoja yläosia

 • Pitkiä, leveitä lantiolle ulottuvia hihoja

 • Alaosassa olevia yksityiskohtia kuten taskuja, kuvioita tai rypytyksiä

 • Jos olet runsasmuotoinen, vältä kaikkia liian pieniä yksityiskohtia ja kuvioita

 • Jos olet pienikokoinen, vältä pitkiä takkeja, jotka saavat sinut näyttämään vielä pienemmältä

 • Lyhyitä yläosia

 • Leveitä vöitä

 • Korkeavyötäröisiä housuja ja hameita


Vartalonmuodot - A -muotoinen"päärynä"
Mustaraitainen kesämekko

Tämä mekko ei olisi hyvä valinta A-muotoiselle, sillä se leventää lisää lantion kohdalta.Mekot korostavat pientä vyötäröäsi ja soljuvat sujuvasti kurviesi yli.


Etsi pystysuoria yksityiskohtia ja pehmeitä, laskeutuvia kankaita. Neliömäiset pääntiet voivat tasapainottaa lantiotasi.


Mikäli haluat ammatillisen mielipiteeni kehosi muodosta - ota yhteyttä tai osta Tyylianalyysi JaSie Shopista (myös yhdessä värianalyysin kanssa). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.Lumoudu tyylistä


Jaana


Kuvat

https://niinmua.com/tuote/horoskop-valkoinen-royhelopusero-90-luvulta/

https://www.ginatricot.com/fi/vaatteet/housut/pu-trousers-878939000

https://www.zalando.fi/vero-moda-villakangastakki-old-rose-ve121u077-j11.html


442 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page