• JaSie

Vartalonmuodot – H -muoto eli suorakaide

Kuten varmaan muistat, vartalonmuodot jaetaan kulmikkaisiin ja kaareviin muotoihin ja

H -vartaloinen kuuluu kulmikkaisiin muotoihin.


Tämä on Suomessa tavallisin naisten vartalonmuoto. Se on tasapainoinen lantion ja rinnanseuduilta, mutta Sinulla ei ole selkeää vyötäröä. Sinulla saattaa olla hieman suuremmat rinnat ja takamuksesi voi olla litteä ja painon noustessa se jakautuu tasaisesti koko vartalolle. Tavoitteena on tasapainottaa ylä- ja alavartalosi mittasuhteet oikein ja luoda illuusio vyötäröstä.


Saavuttaaksesi vaikutelman kurvikkaammasta vartalosta, sinun on lisättävä volyymiä sekä ylä- että alaosaan. Voit myös luoda itsellesi kurveja käyttämällä vyötäröä korostavia vaatteita. Nosta hyvät ominaisuutesi esiin: hoikat sääret, leveät hartiat, kaunis rinnanseutu jne.Vartalonmuodot – H -muoto eli suorakaide
Lisäämällä volyymia sekä ylä- että alaosaan, saat vyötärösi esiin.


Tavoitteenasi on näyttää pidemmältä, hoikemmalta ja muodokkaammalta!


Lantiosi ja hartioittesi leveys on suunnilleen sama (voit mitata ne, jos haluat tarkistaa), mutta vyötärösi ei tosiaan erotu lainkaan. Jotta vyötärösi näkyisi, pitäisi sen olla vähintään parikymmentä senttiä pienempi kuin lantiosi / hartioittesi mitat.

Joten tosiasia on, että sinulla ei siis ole vyötäröä ja riippumatta siitä, kuinka paljon laihdutat, sinulla ei koskaan tule olemaan sitä.