top of page
  • Writer's pictureJaSie

12 vinkkiä, joilla voit näyttää hyvältä jouluna ja sen jälkeen!

Joulun alla voimme olla niin kiireisiä, että unohdamme itsemme, joten tässä on kaksitoista helppoa vinkkiä, joiden avulla voit näyttää upealta jouluna ja sen jälkeen!Vinkki 1: Näytä värikkäältä


Värien käyttäminen saa sinut näyttämään näkyvämmältä ja auttaa sinua tuntemaan olosi iloisemmaksi etenkin joulun aikaan. Valitse joulun vaatekaappiisi useita erivärisiä yläosia, joita voit käyttää leveämpien ja mukavampien housujen kanssa.


Vinkki 2: Punainen huulipuna


Mikään ei ole niin juhlava kuin punainen huulipuna ja se voi muuttaa asun paremmin kuin mikään muu väri! Jos punainen on sinulle uusi tuttavuus, aloita pehmeällä huulipunalla ja lisää sitten hieman kirkasta punaista kiiltoa tuomaan jouluista glamouria. Kaikille löytyy sopiva punainen, mutta jos haluat kirkkaamman punaisen, kannattaa selvittää, sopiiko sinulle sinipohjainen vai oranssipohjainen punainen. Kumpi siis sopii paremmin ihonväriisi? Huippua, mikäli satut löytämään niin sanotun True Red –värin, sillä se on neutraali punainen, joka sopii kaikille.


Vinkki 3: Asusteet


Ehkä sinulla on vaikeuksia löytää uutta asua joulupäiväksi tai rahasi ei enää tänä vuonna riitä uusiin vaatteisiin. Säihkyvä kaulakoru tai huivi voisi saada suosikkitoppisi näyttämään paljon juhlavammalta.


Vinkki 4: Hiusten leikkaus ja värjäys


Varaa jouluinen kampaamokäynti ajoissa, sillä kampaamot ovat pian täynnä. Jos harkitset hiusvärin vaihtamista, kannattaa tutkia, mitkä hiusvärit sopivat ihonväriisi, sillä se säästää paljon sydänsuruja ja rahaa. Aiemmin oma hiusvärini on ollut aivan liian tumma, mikä on saanut minut näyttämään hieman karkealta ja vaikeasti lähestyttävältä. On hyvä keskustella kampaajasi kanssa, jotta voit varmistaa, että näytät upealta jouluna! Vielä parempi, mikäli olet käynyt värianalyysin, jolloin tiedät varmasti, mitkä hiusvärit sopivat sinulle. Mikäli et ole käynyt värianalyysia, toivon sydämestäni, että saat sellaisen lahjaksi.


Vinkki 5: Lahjakortit


Kuinka usein saammekaan sellaisia joululahjoja, kuten koruja ja huiveja, jotka eivät vain sovi meille? On sääli, kun läheisemme ovat käyttäneet arvokasta rahaa lahjoihin, joita emme koskaan käytä, joten miksemme voisi pyytää lahjakortteja. Näin voit ostaa haluamasi tuotteen tai palvelun ja tuntea enemmän kiitollisuutta lahjasta. Se voi olla sinulle myös elämys tai ostosmatka, jota voit odottaa uudelta vuodelta.


Vinkki 6: Alusvaatteet ja muotoilevat alusvaatteet


On hämmästyttävää, miten paljon oikeat alusvaatteet ja muotoilevat alusvaatteet muuttavat asua. Linjat näyttävät sileämmiltä ja näytämme nykyaikaisemmilta pienen kohotuksen ansiosta. On myös mahdollista valita ns. shapeweareja, joissa on kevyt muotoilu, joka on vain silottava eikä lainkaan epämukava. Ostamalla itsellemme jouluksi uusia alusvaatteita, voimme näyttää ja tuntea olomme paljon paremmaksi!

Vinkki 7: Sinun tyylisi


Ennen stylistiksi kouluttautumista en ymmärtänyt omaa tyyliäni enkä kyseenalaistanut sitä, sopivatko vaatteeni todella minulle. Joskus tiesin, etten näyttänyt hyvältä, mutten tiennyt miksi, käytin ehkä liian korkeita kaula-aukkoja ja hameita, jotka saivat vyötäröni näyttämään isommalta. Kookkaana ihmisenä käytin paljon myös mustia tunikoita, joita nykyisin kutsun ”teltoiksi”. Nyt sanon asiakkailleni, että heidän pitäisi tuntea olonsa hyväksi kaikessa, mitä he käyttävät, joten jouluasu kannattaa suunnitella etukäteen, varsinkin, jos se on uusi. Kokeile sitä, ota valokuva ja päätä, sopiiko kaula-aukko sinulle ja imarteleeko tyyli muotojasi, sillä olet saattanut saada houkutusta monista kaupoissa tällä hetkellä myytävistä pussimaisista vaatteista. Kysy itseltäsi, tuntuuko tämä hyvältä ja parasta on, kun sanot: "Rakastan tätä"!


Vinkki 8: Kauneushoidot


Koska joulu lähestyy nopeasti ja aika käy vähiin, kannattaa varata pari tuntia aikaa tärkeisiin kauneushoitoihin. Päätä, milloin otat kasvonaamion, hoidat hiuksiasi ja maalaat kynsiäsi, jotta näytät juhlaVinkkinä kiireen keskellä huolitellulta ja hyvännäköiseltä!


Vinkki: 9 Suunnittele asusi - kuvaa


Joulun kolmeksi juhlapäiväksi on hyvä suunnitella asuja, jotta varmistetaan, että ne ovat siistejä, sopivat vielä päälle ja että pidät niistä ja tunnet olosi niissä mukavaksi. Ehdotan sinulle, että kokoat kolme asua, sovitat niitä ja otat valokuvia. Näin muistat, mitä aiot pukea päällesi ja voit päättää, mitkä asusteet ja kengät sopivat yhteen. Kun olet päättänyt kolme asua, pidä ne erillään jouluviikon ajan, niin olet valmis aloittamaan juhlallisuudet jouluaattona!


Vinkki 10: Vaatekaappi


Joulun ja uudenvuoden välinen aika on hyvä aika käydä läpi vaatekaappiasi. Se on täydellinen aika järjestää ja tehdä tilaa uudelle. Kun tyhjennät vaatekaappiasi, laita vaatteet ensin kategorioihin (takit, topit, housut, mekot jne.), jotta ne ovat helpommin hahmotettavissa. Sen jälkeen on hyödyllistä tarkastella jokaista vaatekappaletta ja päättää, käytätkö sitä, sopiiko se vielä ja onko se hyvässä kunnossa. Tee seuraavaksi sängylle kolme kasaa, yksi korjattavaksi ja pestäväksi tai puhdistettavaksi, yksi myytäväksi eteenpäin ja yksi kierrätettäväksi. Näin saat lisää tilaa ja järjestyksen tunnetta, kun uusi vuosi alkaa!


Vinkki 11: Alennusmyynnit


Tammikuun alennusmyynnit ovat loistava aika ostaa isompia tai kalliimpia tuotteita, jotka normaalisti maksaisivat satoja euroja. Miksi et käyttäisi joulun arvokkaita rahoja tai lahjakortteja investointikohteiden, kuten laadukkaan takin, työlaukun, kellon tai jonkun muun kalliimman vaatteen ostamiseen? Näiden tuotteiden hinnat ovat yleensä alhaalla joulun jälkeen, mikä antaa mahdollisuuden ostaa tuotteita, joihin ei ehkä normaalisti olisi varaa. Laadukkaammat tavarat ja vaatteet saavat meidät näyttämään ja tuntemaan, että meihin kannattaa panostaa!


Vinkki 12: Hyvää joulua ja hymyile!


Jouluna perheen kanssa seurustellessa tunteet ja odotukset voivat olla korkealla. Päätin muutama vuosi sitten vain hengittää syvään ja jatkaa hymyillen läpi. Kuten Roald Dahl toteaa yhdessä lempilainauksistani: "Jos sinulla on hyviä ajatuksia, ne loistavat kasvoiltasi kuin auringonsäteet ja näytät aina ihanalta". Lisäksi, jos joudut kameran eteen, näytät paljon paremmalta, jos hymyilet!


Jos voin auttaa sinua jossakin edellä mainituista palveluista, ota minuun yhteyttä.


❤️ Toivotan Sinulle oikein hyvää joulua ja menestyksekästä Uutta Vuotta ❤️Lumoudu tyylistäsiTyylilady Jaana

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page