• JaSie

Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Jos sinulla on henkilökohtaisen värianalyysin perusteella laadittu väripaletti, tekee tämä työkalu värien valitsemisesta erittäin helppoa. Mutta, vaikka sinulla olisikin paletti, mistä aloittaa?Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?
Henkilökohtainen väripaletti helpottaa vaatekapselin rakentamista.


Aloita hiustesi väristä


Kun valitset neutraaleja sävyjä vaatekaapin perustaksi, ensimmäinen paikka, josta kannattaa aloittaa, on hiusvärisi. Voit valita 1 tai 2 neutraalia sävyä, jotka sopivat hiuksiisi. Jos sinulla on monisävyiset hiukset, kuten monilla harmaantuvilla leideillä on tai jos sinulla on korostuksia, raitoja yms., nämä ovat hyvä kohtia aloittaa, sillä niiden sävyt sopivat hyvin yhteen kanssasi!Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

- Jos sinulla on mustat hiukset, valitse musta.

- Hopeatukka? Valitse oman hiustesi värisiä neutraaleja, mikäli hiuksesi ovat aivan hopeiset, valitse hopeaa.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

- Vaalea? Etsi sellainen neutraali, joka sopii hyvin hiusväriisi. Viileälle viileää tai neutraalia vaaleaa ja lämpimälle beessiä.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

- Ruskeat hiukset, valitse samanlainen ruskean sävy.


Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

- Punaiset hiukset, valitse konjakinvärinen tai ruskehtava sävy, joka on samanlainen kuin sinun versiosi punaisesta."Yksinkertaista!"

Katso silmiisi


Toinen kohta löytää hyviä neutraaleja värejä on toistaa värejä, jotka ovat silmissäsi.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Jos sinulla on siniset silmät, pehmeämmät harmaan siniset ja laivastonsävyt voivat olla täydellinen valinta – tietenkin ihosi sävystä riippuen joko viileänä tai lämpöisenä.


Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Vihreät silmät? Jos ne ovat lämpimät, etsi oliivinvärisiä sekä vaaleampia että tummempia sävyjä. Jos silmäsi ovat kylmät vihreät, etsi syviä metsänvihreitä tai jaden sävyjä.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Ruskeat silmät voivat olla ruskeat, punaisenruskeat tai kultaisenruskeat, joten tarkista omasi ja etsi ruskean sävyjä, jotka ovat samankaltaisia ja tarjoavat täydellisen taustan väreillesi.


"Toista sitten silmiesi väri myös erilaisissa vaatteissa - tosin värikkäämmissä ja vähemmän neutraaleissa versioissa."

Mitkä ovat ihoasi ja huuliasi vahvistavat värit?


Ihoa ja huulia vahvistavat värit liittyvät tietenkin ihosi ja huuliesi sävyyn. Ne voivat olla oranssin, korallin, vaaleanpunaisen, punaisen, viininpunaisen ja jopa punavioletin sävyjä ihostasi riippuen. Hämmästyisit, jos tietäisit, miten monenlaisia värejä ihmisten ihossa ja huulissa onkaan.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Jos sinulla on lämmin pohjaväri, valitse lämpimämpiä oranssin, vaaleanpunaisen, korallin, punaisen ja viininpunaisen sävyjä.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?

Jos olet viileä, viileämmät pinkit, punaiset ja luumut saavat sinut näyttämään terveeltä ja eloisalta.


Rakenna vaatekapselisi värit kuviollisen vaatteen ympärille.


Jos haluat vaikeusastetta vaatekapselisi rakentamiseen, etsi rakastamallasi kuviolla varustettu vaate, jossa on vähintään kaksi sinulle ominaista väriä - joko silmäsi, hiustesi, ihosi tai huuliesi värejä. Aloita sitten kapselin rakentaminen tämän kuviollisen vaatteen värien ympärille.


Tässä on neljä esimerkkiä, joissa olen käyttänyt kuviollisia hameita värimaailman perustana ja tarkastellaan niitä nyt jokaista erikseen.Kuinka valitset värit omaan kapselivaatekaappiisi?