• JaSie

KUINKA MONTA KODIN PESUAINETTA SINULLA ON KÄYTÖSSÄ?


Kaapissa on paljon erilaisia siivousaineita eri kohteita varten.
Kuinka monta kodin pesuainetta sinulla on käytössä?


Jokaiseen kodin kohteeseen pitää olla oma pesuaineensa, eikö vain? Keittiön pöydän pinnat vaativat omansa, hella ja uuni omansa, vessan pesu ei onnistu uuninpesuaineella eikä ikkunoita voi pestä pyykinpesuaineella, ettei jää raitoja. Pyykille pitää olla oma pesuaineensa ja lisäksi vielä huuhteluaine, mutta samoilla aineilla ei onnistu astioidenpesu. Sitä paitsi astianpesuunkin tarvitaan ainakin kaksi eri ainetta - käsitiskille omansa ja koneeseen omansa. Kuulostaako tutulta?

Paljonko sinä käytät rahaa kodin eri pesuaineisiin? Ovatko ostamasi tuotteet ekologisia ja luontoystävällisiä? Kuinka monta kodin pesuainetta sinulla on käytössä?Uskotko, jos väitän, että peset kaikki kodin kohteet YHDELLÄ AINOALLA pesuaineella?

Tiedän todellakin, miltä tuntuu, kun kaapit pursuavat erilaisia pesuaineita. Niin tiedät varmaan sinäkin. Itse asiassa osa tuotteista on jo päässyt kuivumaan, kun seuraavan kerran tarvitsisit sitä tai et aina edes muista, mitä varten olet jonkin aineen ostanut. Tiedät myös, miltä tuntuu raahata kaupasta noita pesuaineita - joista muuten suurin osa on vettä. Aika kallista vettä, mikäli lasket litrahinnat!