JaSie Shopista löydät Madame Chicin luonnollista kosmetiikkaa ja pesuaineita, BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä, uutuutena doTerran eteeriset öljytväri- ja tyylianalyysejä, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

KUUKAUDEN TARJOUKSET

 Cosmopharman Valkoinen sarja sekä luomusarja Organic on tullut tiensä päähän.

Näiden valmistus lopetettiin, kun vallitsevan maailmantilanteen takia Cosmopharma siirsi tuotteidensa valmistuksen Israelista Ruotsiin.

Uusi tehdas ei enää valmista näitä tuttuja tuotesarjoja. Nyt on VARASTONTYHJENNYKSEN aika

- jotta voin uusia tuotevalikoimaani, pitää ensin saada hyllyille tilaa 

Löydät kaikki poistuvat tuotteet Alelaarista.

Euca pesutiiviste 450 ml

Tuotenro: 00036
12.50€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ekologinen, saippuaton Euca-pesutiiviste - yksi pesuaine, monta käyttötapaa ja kohdetta.


Pese pyykit, siivoa koko koti, tiskaa tiskit, pese sauna, raikasta saniteettitilat, käytä tahranpoistoon ym.

Eucan ainutlaatuisten ominaisuuksien takana on etanolin ja eteerisen eucalyptuksen tehot - yhdessä ne muodostavat luontaisesti desinfioivan vaikutuksen.

Euca ei sisällä säilöntäaineita, ei homeenestoaineita, ei fosfaattia, ei zeoliittia eikä väriaineita.

Bonuksena huikean raikas eucalyptuksen tuoksu.

Eläinkokeeton, sopii vegaaneille.


KÄYTTÖ:

SAUNANPESUUN JA KOKO KODIN PUHDISTUKSEEN – korkillinen ämpärilliseen vettä

Eucalla voit pestä saunan ja koko kodin kaikki vesipesua kestävät pinnat. Euca ei sisällä saippuaa, joten sillä voi pestä myös laminaattilattiat.
Eucalla puhdistuu ja kirkastuu myös ikkunat. Lisää hyvin pieni määrä ämpärilliseen vettä ja pese ikkunat normaalisti – huuhtelua ei tarvita.
Laita tyhjän suihkepullon pohjalle 0,5 cm Eucaa ja loput vettä = raikas siivoussuihke!


KÄYTÄ PYYKINPESUUN JA TAHRANPOISTOON

Hikiset treenivaatteet, teinien haisevat lenkkarit, tekniset ulkoiluvaatteet - kaikki raikastuu ja puhdistuu Eucalla ja samalla raikastuu myös tunkkainen pesukone! Eteerinen eucalyptus on haihtuva öljy, joten siitä ei jää pesuainejäämiä ja kuiva pyykki tuoksuu vain raikkaalle.


PYYKIN PESUUN – 30 ml koneelliseen pyykkiä
Euca raikastaa ja kirkastaa vaatteiden värit, käytä pesuohjeen mukaisissa lämpötiloissa. Hikiset treenivaatteet kannattaa laittaa likoamaan kylmään veteen, jossa on Eucaa. Liota yön yli ja pese normaalisti Eucalla koneessa.
Eucalla puhdistuu ja raikastuu myös koirien/kissojen peitot ja lelut. Mattopyykissä (räsy- ja puuvillamatot) Euca on erinomaista; huuhtoutuu helposti, jättää raikkaan tuoksun ja kirkastaa värit. Paha haju pyykinpesukoneesta lähtee pesemällä pyykit Eucalla!TAHRANPOISTOON
Kuulakärkikynä, marjatahrat, maitokahvi, ruoste ym. Kaada tahran päälle Eucaa laimentamattomana - anna vaikuttaa pari tuntia ja liota sekä pese koneessa. Tarkista aina ensin, että tekstiili kestää vesipesun.

Euca pesutiivisteellä raikastuu myös pahanhajuinen pesukone. Laita Eucaa 2 korkillista normaaliin pesuun 60 astetta - pari pesukertaa yleensä riittää raikastamaan pesukoneen. Pesukoneen paha haju voi johtua monesta syystä, usein se on pesuaineen sisältämä zeoliitti, joka kasaantuu koneen rakenteisiin. Euca pesutiiviste ei sisällä zeoliittiä eikä fosfaatteja.


Eucan PH on neutraali.

Neutraalit - aine lasketaan neutraaliksi mikäli pH-arvo on välillä 6-8. Tämän kaltaiset aineet ovat turvallisia käyttää ja soveltuvat useimmille vedenkestäville/pitäville pinnoille.


Eucan ainesosat: Aqua, Etanoli 5-15%, et. eucalyptusöljy, biologisesti hajoavat tensidit.

Euca on kotimainen ja biohajoavana ympäristölle turvallinen.


Valmistaja Green Bouquet Oy

Kotka

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään