top of page
  • Writer's pictureJaSie

Kuinka valitset luomivärin, joka saa katseesi loistamaan?

Kuinka valitset luomivärin, joka saa katseesi loistamaan – ihanteellisimmat värit saavat silmäsi näyttämään kirkkaammilta ja niiden värin intensiivisemmiltä.

 

Kuinka valitset luomivarin, joka saa katseesi loistamaan

Tässä artikkelissa kerron vinkkejäni imartelevimpien luomivärien löytämiseen silmillesi ja näet lämpimät ja viileät luomiväripalettini, joita käytän asiakkaiden kanssa heidän henkilökohtaisessa värianalyysikonsultaatiossaan. Itse käytän vain luonnollisia ja puhtaita mineraalimeikkejä, jotka eivät allergisoi ja sopivat siten kaikille.

 

Mineraalimeikkeinä käytän brittiläisiä Barefaced Beautyn ja uutuutena hollantilaisen Mineralissiman mineraalimeikkejä.

 

Luo harmoniaa

 

Väri on hyvin tärkeä tekijä, kun valitset meikkivärejäsi.

 

Vanha peukalosääntö, että luomivärin tulisi olla silmiesi värinen, ei enää pidä paikkaansa. Silmiesi väri näyttää lähinnä samealta, jos varjostukset ovat täsmälleen silmiesi väriä. Vastaväri saa sitä vastoin silmäsi loistamaan.

 

Kaikkein tärkein tekijä väriä valitessasi on oman väripersoonasi lämpöisyysaste eli onko väri kylmä vai lämmin. Meikkivärien tulee olla harmoniassa sekä ihon, hiusten että silmien kanssa. Saman väriryhmän sävyillä saadaan harmoninen kokonaisuus. Toki voi aina käyttää myös neutraaleja värisävyjä.

 

Kuinka valitset luomivärin, joka saa katseesi loistamaan?

 

Käytä henkilökohtaista väripalettiasi löytääksesi ihanteellisimmat värit – jos paletin värit toimivat luomivärisi kanssa – ne ovat todennäköisesti hyvä valinta. Paletistasi löytyy kaikki sinun parhaimmat värisi - siis myös silmiisi. Luomivärisi ja meikkisi ovat yleensä pehmeämpiä kuin käyttämäsi vaatevärit, joten niin kauan kuin luomivärisi sulautuvat väripalettisi pohjasävyyn (kylmä/lämmin) - olet oikeilla jäljillä.

 

Mikäli sinulla ei ole väripalettia, saat sellaisen osana värianalyysiäni.

 

Väriympyrä ja vastavärit

 

Käytä väriympyrää ja vastavärejä - joista olen kirjoittanut täällä - löytääksesi värejä, jotka vahvistavat tai kirkastavat silmiesi väriä. Silmien väriä täydentävien värien ja esimerkiksi triad -vastavärien käyttäminen on yksi tapa löytää värejä, jotka saavat silmäsi oikein pompsahtamaan esiin!

 

Värien välisten suhteiden ymmärtäminen on meikkaamisessa a ja o. Kun ymmärrät värien väliset suhteet, voit tehdä silmiesi väristä intensiivisemmän valitsemalla värin, joka poikkeaa enemmän silmiesi omasta väristä.

 

Pohjasävyltään lämpimiä luomivärejä


Kuinka valitset luomivarin, joka saa katseesi loistamaan

Mikäli sinulla on lämpimän

 

siniset silmät - käytä pronssia, kultaa, ruskeaa

ruskeat silmät - käytä oliivinvihreää, kultaa, pronssia, korallia, persikkaa, terrakottaa

vihreät silmät - violettia, pronssia, kamelia, ruskeaa

pähkinänruskeat silmät - mauvea, pronssia, kamelia

harmaat silmät – käytä keltaisia, oranssia, ruskeita

 

Voit myös käyttää luomiväriesi tummimpia sävyjä eyelinerina, sillä se musta rajausväri on hyvä vain talven väripersoonille. Mutta ole varovainen käyttäessäsi luomiväriäsi rajauksena, sillä usein silmiesi väri on pehmeämpi ja vaimeampi kuin rajaus ja silloin voi käydä niin, että silmäsi eivät pomsahdakaan esiin, vaan sen sijaan ponnahtaa rajaus .

 

 

Pohjasävyltään kylmiä luomivärejä

 


Kuinka valitset luomivarin, joka saa katseesi loistamaan

Mikäli sinulla on kylmän

 

siniset tai siniharmaat silmät – käytä vaaleanpunaista, viileän ruskeaa, harmaata

ruskeat silmät - käytä sinistä, laivastonsinistä, hopeaa, vaaleanpunaista, metsänvihreää, turkoosia, luumua

vihreät silmät – käytä lilaa, vaaleanpunaista, viileän ruskeaa, pinkkiä, punaviolettia

sinivihreät silmät - pinkkiä, viileän ruskeaa, laivastonsinistä, tummaa sinivihreätä (Teal) ja jopa eyelinerina

harmaat silmät – käytä harmaata, hopeaa, sinertäviä, vihertäviä, liiloja

 

Muista, että, kun yhdistelet eri värejä luomillesi, on tummimmat värit sijoitettava uloimmaksi ja vaaleat sisäkulmaan.

 

"Mutta ei pieni bling bling vanhemmille luomillekaan haitaksi ole..."

Kannattaa muistaa myös, että mattapintaiset luomivärit sopivat kaikenikäisille naisille. Helmiäistä sisältävät luomivärit ajatellaan sopivan parhaiten iltakäyttöön ja nuorille, joiden luomet ovat vielä sileät. Mutta ei pieni bling bling vanhemmille luomillekaan haitaksi ole – ainakaan iltameikissä. Jos silmäluomesi ovat jo reippaasti rypistyneet, voi voimakas metallinhohde korostaa juonteita, joten hillitympi hehku on kauniimpaa.

 

Siinä se on – oppaasi luomivärien valitsemiseen, jotka imartelevat silmiesi väriä ja saavat ne pompsahtamaan – sillä kuten jo tiedät - silmät ovat sielun peili!


 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille väreistään ja tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Lataa itsellesi "Viisi askelta upeaan vaatekaappiin - budjettisi rajoissa" E -kirja ja liity samalla "Täydellisen tyylin työkalut" -viikkokirjeen tilaajaksi. Saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksesta


Lumoudu väreistäsi


Tyylilady

Kuinka valitset luomivarin, joka saa katseesi loistamaan


PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi).

Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki tai tarjous.


Kuvat

Mineralissima

Barefaced Beauty

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page