top of page
  • Writer's pictureJaSie

Kuusi sääntöä työpaikalla pidettäviin pikkujouluihin!Kaunis musta mekko vaikkapa pikkujouluihin
Liian lyhyt ja paljastava puku ei sovi työpaikan pikkujouluihin.Pikkujoulukausi on taas tullut, mutta tänä koronavuonna ei varmaan hirveästi yleisiä pikkujouluja juhlita.

Tänä vuonna pikkujouluja pidetään työpaikoilla ja työntekijät ovatkin varmaan jo puhuneet asiasta työnantajille. Monen mielestä työpaikalla pidettävät pikkujoulut voivat olla hieman ongelmalliset, koska työntekijät tulevat juhliin sopimattomasti pukeutuneena. Tai sitten he tulevat työvaatteissaan. Ajattelin tehdä pikaisen postauksen siitä, miten pukeutua työpaikan pikkujouluihin.

Sinun täytyy muistaa, että nämä tällaiset juhlat ovat edelleen liiketoimintaa, se ei ole ainoastaan tapaaminen ystävien tai perheen kanssa. Pomo - ja jos heillä on sellainen, heidän pomonsa - ovat yleensä siellä. Tuomioita ja arvosteluja tehdään aivan varmasti, pidät siitä tai et.

Kyllä, saatat olla ystäviä työkavereidesi kanssa ja haluat juhlia sen mukaisesti, mutta kun työnantajasi maksaa juhlasi, on sinun silti kunnioitettava sitä ja ymmärrettävä, että se on työtä. Sinun on käyttäydyttävä samalla tavalla kuin tavallisestikin käyttäytyisit työtovereidesi kanssa. Joten ole varovainen, älä anna juhlien mennä päähän!;usta avonainen mekko.
Aivan liian paljon paljasta pintaa työpaikan pikkujouluihin!Kuusi sääntöä työpaikalla pidettäviin pikkujouluihin

1. Muista, että juhlapaikka on edelleen työpaikkasi ja työpaikkasi käytännön sääntöjä ja etikettiä sovelletaan edelleen. Älä humallu liikaa, saattaa olla, että todennäköisesti häpäiset itsesi. Sen seurauksena voi olla vaikea elää seuraavana päivänä tai se voi mahdollisesti pilata jopa mahdollisuutesi ylennykseen.

2. Ole varovainen pukeutumisesi suhteen, ylin johto ei arvosta niukkoja asuja. Se voi kertoa heille, että sinulla ei ole hyvää arvostelukykyä, joten siksi et ehkä saakaan ylennystä. Jos et pysty tekemään kunnon päätöstä siitä, miten pukeudut työpaikkasi pikkujouluihin, niin mitä muita huonoja päätöksiä tulet tekemään? Nyt saatat ajatella, että juhlit vain iloisena pikkumustassasi, etkä usko, kun pyydän sinua pukeutumaan hiukan konservatiivisemmin. Mutta uskoa minua, pomosi toivovat sinun ymmärtävän, miten pukeutua!

3. Älä näytä liikaa ihoa. Liian suuri avonaisuus - selkä, vatsa tai jalat herättävät liikaa jännitystä ja kollegojen kesken sitä ei tarvita. Toki voit käyttää sitä minimekkoasi yökerhossa viikonloppuna ystävien kanssa, mutta älä vain käytä sitä mihinkään, mikä liittyy työhösi.

4. Älä käytä myöskään työpukuasi! On ihan sallittavaa pukeutua kauniisti, sinun ei tarvitse pysyä seinäruusuna ja ajatella, että pitää olla tylsää koko ajan. Jos sinulla ei ole aikaa mennä kotiin vaihtamaan vaatteitasi, harkitse kimaltavan yläosan lisäämistä housujesi kaveriksi ja ehkä vaikka upeat kiiltävät sandaalit jalkaan.

5. Jos juhlissa on jokin teema, pukeudu siihen. Et ehkä mene mustavalkoiseksi pukeutuneena kavereidesi mustavalkoisiin juhliin, mutta muista, että työtehtävä tarkoittaa, että mikäli et noudata teemaa, sinua katsotaan, että "et ole tiimipelaaja" tai "sinulla on mielikuvituksen puute". Joku näinkin yksinkertainen asia voi vaikuttaa uramahdollisuuksiisi.

6. Ole tyylikäs, sinut muistetaan siitä yhtä paljon, kuin muita muistetaan huonosta käytöksestään. Käytä jotain upeaa vaatetta, jota mielelläsi käyttäisit tulevan anoppisi tavatessasi. Tämä ei ole oikea aika eikä paikka paljastaa kaikkea.Kaunis hopeinen mekko.
Pikkujouluihin voi mennä myös tyylikkäässä mekossa.

Esittele persoonallisuuttasi samalla kun olet sopivasti pukeutunut, se on avain oman työryhmäsi menestykseen juhlissa!

Hauskaa pikkujoulua, nauti juhlistasi!


Lumoudu väristä, tyylistä ja luonnollisesta kauneudesta!


JaanaKuvat:


167 katselukertaa0 kommenttia

Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page