• JaSie

Kuusi sääntöä työpaikalla pidettäviin pikkujouluihin!Kaunis musta mekko vaikkapa pikkujouluihin
Liian lyhyt ja paljastava puku ei sovi työpaikan pikkujouluihin.Pikkujoulukausi on taas tullut, mutta tänä koronavuonna ei varmaan hirveästi yleisiä pikkujouluja juhlita.

Tänä vuonna pikkujouluja pidetään työpaikoilla ja työntekijät ovatkin varmaan jo puhuneet asiasta työnantajille. Monen mielestä työpaikalla pidettävät pikkujoulut voivat olla hieman ongelmalliset, koska työntekijät tulevat juhliin sopimattomasti pukeutuneena. Tai sitten he tulevat työvaatteissaan. Ajattelin tehdä pikaisen postauksen siitä, miten pukeutua työpaikan pikkujouluihin.

Sinun täytyy muistaa, että nämä tällaiset juhlat ovat edelleen liiketoimintaa, se ei ole ainoastaan tapaaminen ystävien tai perheen kanssa. Pomo - ja jos heillä on sellainen, heidän pomonsa - ovat yleensä siellä. Tuomioita ja arvosteluja tehdään aivan varmasti, pidät siitä tai et.

Kyllä, saatat olla ystäviä työkavereidesi kanssa ja haluat juhlia sen mukaisesti, mutta kun työnantajasi maksaa juhlasi, on sinun silti kunnioitettava sitä ja ymmärrettävä, että se on työtä. Sinun on käyttäydyttävä samalla tavalla kuin tavallisestikin käyttäytyisit työtovereidesi kanssa. Joten ole varovainen, älä anna juhlien mennä päähän!