top of page
  • Writer's pictureJaSie

Mikä on sinun voimavärisi?

Voimaväri… Oletko koskaan kuullut voimaväristä? Mistä ihmeestä nyt puhun? Mikä on sinun voimavärisi?

 

Kuvittele…

 

Kävelet aamulla isoon ja tärkeään kokoukseen, jakkupukusi partaveitsen teräväksi silitettynä, valmis tarttumaan upeaan päivään ja pitämään oman puheenvuorosi - mutta, jotenkin päivä ja aika sen sijaan ottaakin sinut etkä pääsekään loistamaan?

Mikä on sinun voimavärisi

Tiesitkö, että vaatevalinnoillasi - erityisesti väreilläsi - saattoi olla merkitystä? Mitä?! 

 

"Oletko koskaan valinnut jo illalla vaatteitasi seuraavaa päivää varten, mutta aamulla onkin ollut aivan erivärinen olotila?"

 

Voimaväri on paljon muutakin kuin pelkkää silmänruokaa!

 

Värit vaikuttaa tunteisiisi reaktioihisi ja jopa päätöksentekokykyysi. Lauseissa, joita käytät kuvaamaan mielialaasi/tunteitasi, on totuus… sininen olo, punainen päivä, kateudesta vihreä ja niin edelleen.

 

Kuvittele, että kanavoit tämän voiman seuraavaan hallituksen kokoukseen tai työhaastatteluun.   Tässä on kurkistus siitä, kuinka eri värit voivat tehostaa jopa puhettasi.


Voimista asuasi voimaväreilläsi


Sininen

Rauhan, luottamuksen ja vakauden väri. Hae laivastonsinistä pukua, kun haluat heijastaa luotettavuutta ja ammattimaisuutta. Varo vain, ettet huku samaan siniseen mereen jokaisessa yritysympäristössä!

 

Punainen

Se on rohkeaa! Punainen on intohimon, toiminnan ja voiman väri. Tämän tulenvärinen asuste tai pusero voi osoittaa luottamustasi ja kunnianhimoasi. Psst… onko sinulla treffit töiden jälkeen? Punainen on loistava valinta – miehet rakastavat punaista! Olen itse sen aikoinaan testannut....

Mikä on sinun voimavärisi

Vihreä

Rauhoittava väri, joka liittyy usein kasvuun ja luovuuteen. Ripaus vihreää voi ehdottaa innovaatiota, mikä tekee siitä täydellisen, kun esität uraauurtavan idean!


Harmaa

Ei niin synkkä kuin musta, vaan harmaa on tasapainon ja neutraalisuuden tavoite. Sitä voidaan pitää hieman tylsänä – joskus -, joten muista valita harmaa erilaisissa mielenkiintoisissa tyyleissä.

 

Lisätään seuraavaksi sekoitukseen muutama väri lisää. Jokainen väri voi tuoda esiin erilaisia tunteita ja merkityksiä. Oikeiden värien käyttäminen on kuin vaatekaappisi "työkalusarjassa" olisi voimakone!

 

Seuraavan tason tehovärit


Musta

Vaikka mustaa pidetään usein synkkänä ja muodollisena, on se kiistatta äärimmäisen auktoriteettinen väri. Mustaan pukeutuminen voi kuvastaa hienostuneisuutta ja herättää kunnioitusta, mutta tasapaino on avainasemassa.

 

Näyttääksesi arvovaltaiselta ja silti hieman paremmin lähestyttävältä, yhdistä musta bleiseri pastellinväriseen puseroon pehmentääksesi ilmettä.

 

Valkoinen

Valkoinen on puhtauden ja viattomuuden symboli. Se on erinomainen valinta, kun haluat olla rehellinen ja läpinäkyvä. Mutta varo kahvin roiskeita!

 

Keltainen

Kirkas ja aurinkoinen, keltainen huokuu optimismia ja luovuutta. Se sopii täydellisesti lisäämään auringonpaistetta työasuusi. Harkitse tarkkaan keltaisten vaatteiden käyttöä aistien ylikuormituksen välttämiseksi – sitä voi nimittäin olla vaikea katsoa pitkän aikaa.

 

Violetti

Olet luultavasti kuullut violetin olevan kuninkaallisten väri, joten violetti voi edustaa viisautta ja kunnioitusta. Luumun värinen huivi tai ametistikaulakoru voi lisätä ylellisyyttä asukokonaisuuteen.

 

"Mikset keräisi kaikkia rakkaimpia tehovärejäsi vaatekaappiisi?"
Mikä on sinun voimavärisi

Lisää voimakkaita värejä kaappiisi


Vaaleanpunainen

On kiistatonta, että se on tyttömäistä ja naisellista, mutta vaaleanpunainen voi olla rohkea ilmaisu liikemaailmassa. Se on täydellinen esittelemään luottamustasi naiseuteen ja vahvistamaan voimaasi. Vaaleanpunainen pusero tai huivi voi olla erinomainen lisä. Pinkki on edennyt pitkälle naisten liike-elämässä.


Oranssi

Tämä lämmin, energinen väri kertoo innostuksesta ja luovuudesta. Se on hieman rohkea kokopuvuksi tai mekoksi, mutta korostuksena - ajattele koruja, huiveja tai jopa kenkiä - se voi lisätä asuusi energiaa. Oranssi ja harmaa yhdessä – wau!

 

Ruskea

Ruskea huokuu vakautta ja luotettavuutta. Se on loistava väri asusteille, kuten kengille, laukuille ja vyölle, mitkä voivat maadoittaa asusi ja antaa sille vankan perustan.

 

Hopea

Hopea lisää ripauksen tyylikästä ammattimaisuutta mihin tahansa asuun. Se liittyy hienostuneisuuteen ja nykyaikaisuuteen, joten se sopii täydellisesti asusteisiin, kuten koruihin, vöihin tai jopa tyylikkääseen hopeakynään. Kulta on ollut edelläkävijä, mutta hopea on vähitellen tulossa takaisin muotiin.

 

Muista, että väreissä on kyse tasapainosta. Liian rohkea väri voi olla ylivoimainen, mutta pienet roiskeet siellä täällä voivat antaa voimakkaan vaikutelman.


"Pelaa eri yhdistelmillä löytääksesi sen, mikä saa sinut tuntemaan olosi tehokkaimmaksi, luottavaisimmaksi ja valmiimmaksi ottamaan päivän vastaan."

 

Lisäksi....värien yhdistäminen voi olla yhtä tärkeää kuin itse värit.


Tässä on lyhyt opas joihinkin tehokkaisiin väriyhdistelmiin, jotka voivat luoda täydellisen vaikutelman.

 

Voimakkaat väriyhdistelmät

 

Laivastonsininen ja valkoinen

Tämä klassinen yhdistelmä on puhdas, ammattimainen ja huokuu luotettavuutta. Täydellinen isoon tapahtumaan tai todella tärkeään kokoukseen.

 

Harmaa ja pastellinen vaaleanpunainen

Tasapaino voimakkaan harmaan ja lempeän vaaleanpunaisen välillä luo naisellisen, mutta vahvan ilmeen. Ihanteellinen päiviin, jolloin haluat osoittaa sekä myötätuntoa että käskyttää. Oih, itse rakastan tätä väriyhdistelmää.

Mikä on sinun voimavärisi

Musta ja punainen

Tämä on rohkea, vakuuttava yhdistelmä. Punainen korostus enimmäkseen mustaan asuun, välittää voimaa ja intohimoa. Paras tapa, kun haluat näyttää korkeaa itseluottamustasoa. Varoitan sinua tässä miettimään, miltä sinusta tuntuu pukeutua tähän yhdistelmään - se voi päihittää sinut, varsinkin, jos henkilökohtainen tyylisi ei ole olla niin rohkea.

 

Ruskea ja kerma

Tämä yhdistelmä on lämmin ja helposti lähestyttävä. Erinomainen verkostoitumiseen tai sosiaalisiin tapaamisiin kollegoiden kanssa. Ruskean odotetaan  palaavan piakkoin.

 

Violetti ja hopea

Violetti huokuu viisautta ja kunnioitusta, kun taas hopea lisää ripauksen nykyaikaisuutta ja hienostuneisuutta. Tämä yhdistelmä sopii erinomaisesti johtotehtäviin tai tapahtumiin.

 

Tietenkin nämä ovat vain muutamia lukemattomista väriyhdistelmistä. Nämä yhdistelmät ovat vasta lähtökohtia. Voit leikkiä eri sävyillä ja asusteilla tehdäksesi jokaisesta väriyhdistelmästä omasi. Muista, että kyse on siitä, miltä sinusta tuntuu näissä väreissä ja yhdistelmissä, mutta rohkaisen sinua kokeilemaan voimavärejäsi.

 

Ja voila!

Olet nyt aseistautunut omilla värikoodeillasi.

Nyt voit olla yhtä strateginen värien kanssa kuin olet urallasi!

Muista, että kyse ei ole vain väreistä, vaan siitä, kuinka käytät niitä.

 

Tarvitsetko apua väripalettisi läpikäymisessä? Älä epäröi ottaa yhteyttä ilmaiseen 30 minuutin konsultaatioon. Vapautetaan sisälläsi olevat voimavärisi!

 

Pidä itsesi tyylikkäänä seuraavaan kertaan asti ja muista - parasta, mitä voit käyttää, on itseluottamus!

 

Laita kommentteihin, mikä on sinun voimavärisi

– minun on violetti.....ja hopea.


 

Mikäli tykkäsit tästä postauksesta, jaathan sen myös kavereillesi ja muille väreistään ja tyylistään kiinnostuneille sivun alareunassa olevilla jakonapeilla, kiitos.


Lataa itsellesi "Viisi askelta upeaan vaatekaappiin - budjettisi rajoissa" E -kirja ja liity samalla "Täydellisen tyylin työkalut" -viikkokirjeen tilaajaksi. Saat joka keskiviikko lisää tietoa ja vinkkejä niin väreistä, tyylistä kuin meikkauksestaLumoudu tyylistäsi


Tyylilady

Mikä on sinun voimavärisi


PS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit ostaa Lumoudu väreistäsi -värianalyysin JaSie Shopista. Mikäli haluat sekä värisi että tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös Lumoudu tyylistäsi -tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi).

Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


PPS. Käy kurkkaamassa Jasien Insta, sieltäkin saattaa löytyä jokunen vinkki tai tarjous.


Kuvat


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page