top of page

Olen vahvasti sitoutunut ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

DOTERRA - ​BLUE TANSY (Tanacetum annuum/Pietaryrtti) ​5ml

60204445
115.20€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Sisältö: pietaryrtin kukkia, lehtiä ja varsia höyrytislattuina

Sadonkorjuualue: Marokko

Aromaattinen kuvaus: hedelmäinen, lempeä/ täyteläinen, rauhoittava

Kemialliset ainesosat: Sabineeni, kamatsuleeni, p-symeeni, α-pellandreenipella, ß-pineeni, kamfori


Tärkeimmät edut

  • Vähentää ihon kauneusvirheiden näkyvyyttä.
  • Aromaattisesti (huonetuoksuna tai tuoksukorussa) käytettynä kohottaa mielialaa.
  • Pehmentää ihoa iholle levitettynä.

Tuotekuvaus

Sinistä pietaryrttiä kutsutaan myös nimellä marokkolainen pietaryrtti. Se on vuotuinen keltakukkainen Välimeren alueen kasvi, joka on peräisin Pohjois-Marokosta. Kemiallinen komponentti kamatsuleeni tarjoaa tunnistettavan indigonsinisen värin. Se on myös tunnettu ihoa pehmentävistä ominaisuuksistaan. Tärkein ainesosa, sabineeni, auttaa vähentämään ihon pienten kauneusvirheiden näkyvyyttä. Sininen pietaryrtti kohottaa mielialaa ja saa huoneen tuoksumaan ihanalta. Se on täydellinen hierontaöljy yhdistettynä fraktinoituun kookokseen tai muuhun levitysöljyyn treenin tai rasittavan päivän jälkeen.


Käyttö

  • Diffusoi BT:ä mielialaa kohottamaan ja myönteistä ilmapiiriä luomaan.
  • Lisää tippa tai kaksi BT:ä suosikkikosteusvoiteeseesi tai puhdistusaineeseesi ja levitä paikallisesti ihon virheitä korjaamaan ja ihoa pehmentämään ja kirkastamaan.
  • Anna itsellesi tai läheisellesi rentouttava hieronta raskaan päivän tai treenin päätteeksi ja lisää BT:ä rasvan tai hierontaöljyn joukkoon.


Käyttöohjeet

* (A): Diffuusoriin 1-2 tippaa joko yksinään tai yhdistettynä muihin öljyihin. Parhaiten Blue Tansyn seuraan sopivat salvia, korianteri, pelargoni, katajanmarja, laventeli, pomeranssi, ruusu, viherminttu ja ylang ylang.

* (T): Paikallisesti 1-2 tippaa halutulle alueelle laimentaen tarvittaessa esim.kookosöljyllä.


Varoitukset

Ihon herkistyminen mahdollista, laimenna tarvittaessa. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Konsultoi lääkäriä, jos olet raskaana, imetät tai olet hoidossa. Vältä aineen joutumista silmiin, sisäkorviin ja muille herkille alueille.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page