BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

jasie-viikon-27-tarjous.png

Vaatekaapin kaappaus

Tuotenro: 00006
375.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Tiedäthän sen tunteen, kun katsot vaatekaapissasi roikkuvia vaatekappaleita - joita on varmaan pilvin pimein - ja silti et löydä mitään päälle laitettavaa.


Monesti varmaan mietit, että missä ihmeen mielentilassa olet tuonkin vaatekappaleen ostanut?

Kuulostaako tutulta?


Vaatekaapin kaappari tulee kotiisi - vaatekaappia ei tarvitse siivota ennen sitä - ja laittaa kaappisi järjestykseen.


Vaatekaappia karsiessa vastaan tulee helppoja poistoja ja vaikeita poistoja ja minä olen niitä vaikeita poistoja varten. Käymme yhdessä läpi vaatekaappisi ja tyylisiivoamme sen yhdessä, jotta saat toimivan vaatekaapin.

Voimme perustaa vaatekaappisi sisällön myös eri kapseleihin tai ekologisesti ajatellen kierrätyksen ja vanhan muodistuksen kautta.

Toimivan vaatekaapin rakentaminen sisältää myös oman väripaletin suunnittelun sekä ohjeet jatkoa varten omaan elämäntilanteeseen sopivan vaatekokonaisuuden rakentamiseksi.


Toimiva vaatekaappi on parhaimmillaan yhdistettynä väri- ja tyylianalyysiin, mutta se voidaan toteuttaa myös sellaisenaan.


Ja voimme sanoa hyvästit pursuilevalle vaatekaapillesi!


Varaa aikaa 5 tuntia, lisätunnit 75 € (sis. alv)


HUOM! Varaa aika meikkausopastukseen numerosta 040 754 4961/Jaana tai ota yhteyttä jaana@jasie.fi


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!