top of page

Verkkokaupan toimitukset ovat tauolla 2.6. saakka

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Jaguar J-Cut Liner minitrimmeri

852700
29.90€
Varastossa
1
Tuotetiedot

Ammattilaisten suosima Hopeinen Jaguar J-Cut Liner minitrimmeri tarjoaa miellyttävän ajon kulmakarvoille, pulisongeille, parralle, poskihaivenille jne. Erittäin kompakti ja kevyt, mutta myös tehokas muotoilultaan. Luotettava ja nopea.


Pieni ja erityisen kätevä monipuolisuutensa ansiosta - tämä minitrimmeri tuo kulmakarvat ja parran ääriviivat tarkasti muotoonsa. Käytä täydelliseen kulmien ja kasvojen hoitoon tai haivenien kesyttämiseen. Ajelee pois ei-toivotut karvat ja haivenet mukavasti ja tehokkaasti. Ihanteellinen nenäkarvoille, korvakarvoille ja bikinialueiden hoitoon.


Erityisen helppo työskennellä, sillä sarjan mukana tuleva irrotettava kampa lyhentää kulmakarvat tai parran täsmälleen joko 4 tai 2 mm:n pituisiksi. Ilman kampaa (suoraan terällä) saat tehokkaasti poistettua ei-toivotut kasvokarvat ja haivenet. Tämän ansiosta minitrimmeri on olennainen osa jokapäiväistä ihonhoitoa.


Kevyen 28 g:n painonsa ansiosta laite istuu mukavasti käteen ja sopii hyvin matkalle mukaan – tai vaikka käsilaukkuun. Hopeinen minitrimmeri on paristokäyttöinen ja AAA-paristo sisältyy toimitukseen. Mukana tulee myös laitteen puhdistusharja.


Jos sinulla on ei-toivottuja karvoja, olipa kyseessä nenä-, korva-, kasvo- tai bikinialue ja etsit nopeaa tapaa "ajella" ne ilman parranajokoneen vaivaa, pidät varmasti minitrimmeristä. Minitrimmeri sisältää myös napsautettavan kamman tasaisesti ja turvallisesti viiksien, parran, pulisonkien ja kurittomien kulmakarvojen leikkaamiseen.


1. Liu'uta hopeinen kahva irti trimmeristä ja aseta AAA-paristo paikoilleen. Liu'uta sitten kahva takaisin paikalleen.

2. Poistaaksesi kaikki karvat liu'uta virtakytkin ylös-asentoon, aseta trimmerin terä ihoasi vasten ja liu'uta sitä ihoasi pitkin poistaaksesi karvat sen reitiltä. Parhaan tuloksen saamiseksi leikkaa hiusten kasvun vastakkaiseen suuntaan.

3. Jos haluat leikata pitkät tai kurittomat karvat viiksistä, parrasta tai kulmakarvoista, liu'uta trimmeripää leikkauskamman sisään, kytke trimmeri päälle ja liu'uta ohjain leikattavien karvojen yli. Parhaan tuloksen saamiseksi leikkaa samaan suuntaan kuin karvat kasvavat. Huomaa, että kampa on kaksipuolinen, joten sinulla on mahdollisuus leikata kahteen eri pituuteen.

4. Kun olet lopettanut trimmauksen, liu'uta on/off-kytkin "off"-asentoon ja puhdista trimmeri mukana tulevalla harjalla.

Koska trimmerisi on akkukäyttöinen, on parasta pitää se poissa vedestä ja kosteudesta. Jos se vahingossa kastuu, sammuta se, irrota patteri ja pura trimmerin pää/teräalue. Kuivaa jokainen osa huolellisesti ja kokoa ne uudelleen. Ennen varastointia trimmerin korkki on asetettava pään päälle terän suojaamiseksi.

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page