top of page

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

LUMOUDU VÄREISTÄSI™ - värianalyysi online

00003
197.00€
Varastossa
1
Tuotetiedot

LUMOUDU VÄREISTÄSI™ -värianalyysi saatavana nyt myös verkon kautta!


LUMOUDU VÄREISTÄSI™- värianalyysissä määrittelen yksilöllisen värivuodenaikasi ja väripersoonasi, joiden mukaan valikoituvat sinulle parhaiten sopivat pukeutumisvärit ja sävyt. Katson myös omat tummuusasteesi, joiden mukaan löytyy oma väripersoonasi.


Kerron, mitä värejä käyttämällä saat olemukseesi uutta hehkua. Kun käytät sinulle sopivia värejä niin vaatteissasi, meikissäsi kuin hiuksissasi, näytät hyvältä ja tunnet olosi itsevarmaksi.

Analyysin tuloksena saat 32 värin digitaalisen LUMOUDU VÄREISTÄSI™ -väripaletin pukeutumisneuvoineen sekä oman digitaalisen värianalyysikansion, joka sisältää tietoa pukeutumisen perussäännöistä ja värien käytöstä eri tilanteissa. Etsin parhaat värisi sekä omat vastavärisi ja sinulle sopivat meikkivärit. Saat ohjeet toimivan peruspuvuston kokoamiseksi. Voimme olla myös Teamsin kautta yhteydessä ja käydä värianalyysisi läpi.

Digitaalisen LUMOUDU VÄREISTÄSI™ -väripaletin voit lähettää vaikka puhelimeesi ja näin sinulla on aina oma väripaletti mukanasi.

HUOM! Digitaalisessa LUMOUDU VÄREISTÄSI™ -värianalyysissä ei ole merkitystä sillä, näkyykö kuvasi sinun puhelimessasi eriväriseltä kuin minun tietokoneellani. Värianalyysissä katsotaan ns, pohjasävyjä eli esimerkiksi onko ihosi sävy punainen vai keltainen, ovatko hiuksesi punaiset vai keltaiset pohjasävyltään. Ainoastaan silmistä katsotaan ns. oikea väri ja siksi kuvan tulisikin olla hyvänlaatuinen. Minulla on digitaalinen ohjelma, jolla näen valokuvista oikeat sävyt.

Värinanalyysiin on mahdollisuus lisätä myös Teamsin kautta käytävä ihonhoitoneuvonta (ilmainen) ja meikkausopastus 49 €, hiusväri- ja mallisuunnittelu 49 € sekä LUMOUDU TYYLISTÄSI™ -tyylianalyysi online 179 €.

OHJEET VÄRIANALYYSIIN
 1. osta LUMOUDU VÄREISTÄSI™ - värianalyysi online verkossa
 2. ota itsestäsi kuva päivänvalossa, ei suorassa auringonpaisteessa
  1. kasvot suorassa, ei vinottain
  2. perusilme, ei hymyä
  3. hiukset peitettynä
 3. ota toinen kuva samoin perustein, mutta hiukset näkyvillä
 4. ota lähikuva hiuksistasi otsanrajasta, jossa näkyy oikea hiusvärisi (ei kannata olla vasta värjätyt hiukset)
 5. ota lähikuva silmistäsi niin, että silmien väri näkyy
 6. Lähetä kaikki nämä kuvat osoitteeseen jaana@jasie.fi ja otan sinuun yhteyttä sen jälkeen ja sovitaan Teams -tapaaminen.


Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page