• JaSie

10 periaatetta toimivan vaatekaapin luomiseen


Vaatekaapissa on kaikki hyvässä järjestyksessä
Täydellinen vaatekaappi?

Joku aika sitten mietin tällaista: Jos kaikki vaatteet katoaisi vaatekaapistasi yön aikana - jos kadottaisit kaikki vaatteesi jossakin ihmeellisessä onnettomuudessa tai veisit kaikki vaatteesi pesulaan ja pesula palaisi myöhemmin tai jotkut avaruusoliot sieppasivat vaatteesi tai kaappisi tai sinulla olisi mahdollisuus päästä eroon kaikista vaatteistasi (joka ainoasta) ja aloittaa kaikki alusta - mitä laittaisit ensimmäisenä tyhjään vaatekaappiisi?


Minusta tämä on mielenkiintoinen kysymys. Vaikka pidän hyvin epätodennäköisenä sitä, että avaruusoliot sieppaisivat kaikki vaatteeni, mietin ja pohdin kuitenkin vaatteitani kaapissani. Välillä tuntuu, ettei haittaisi mitään, jos joku ne veisikin.Haluaisitko sinä polttaa vaatekaappisi sisällön ja aloittaa puhtaalta pöydältä?


En usko, että tekisit niin - huolimatta siitä, että olet vuosien varrella tehnyt tajuttomiakin ostoksia ja että luopuisit vaatteistasi, jotka sinulla on nyt. Vaatekaappisi olet kuitenkin itsellesi huolella ja rakkaudella luonut ja se varmaankin toimii sinulle.


Mutta leikitään, että voisit aloittaa uudestaan puhtaalta pöydältä. Mitä haluaisit ehdottomasti olevan uudessa vaatekaapissasi?


Ennen kuin alat luettelemaan yksittäisiä tuotteita, jotka laittaisit kaappiisi aloittaaksesi aivan uuden vaatekaapin rakentamisen, kannattaa kuitenkin miettiä muutamia periaatteita.

<