top of page
 • Writer's pictureJaSie

Värivuodenajat - Kevät"Lähetä tunteesi kultakiharaiset lapset tervehtimään kevättä, joka tänään syntyi luonnon sydämessä, auringon säteissä ja ihmisessä." Uuno KailasJa sitä Kevään väripersoona todellakin on - kultakiharainen.Värivuodenajat - Kevät
Kullansävyinen Kevät -nainen

Kaikki värivuodenajat koostuvat kolmesta eri väriperheestä


VAALEA, MEDIUM JA KONTRASTINEN.


Kun kuvaan kevään väripalettia, ajattelen kevään ensimmäisiä kirkkaan, puhtaan vihreitä nurmikoita sekä lehmuksenvihreää. Keväällä mielikin on aivan vallaton, kun auringonsäteet nousevat jo aikaisin aamulla kirkkaan keltaisina meitä lämmittämään. Keltaiset narsissit, puhtaan violetit, siniset tai keltaiset krookukset, sinivuokot ja valkovuokot puhtaine vihreine lehtineen nousevat maasta ilostuttamaan meitä väreillään. Ihania, heleitä värejä!Kevään elinvoima tuntuu jopa sielussa asti - voi tytöt - luonto herää eloon taas!

Keväällä, jos milloin nähdään puhtaiden, kirkkaiden värien hurmaa!Kevään väritys


Keväällä on sekä korkea värikylläisyys, että korkea tummuusaste. Vaatteiden värit ovat vahvoja ja kirkkaita, kuten talvellakin. Kevään värit kuuluvat lämpimään väriskaalaan kuten syksyllä. Keväät ovat kuitenkin väritykseltään usein vaaleampia, kuten kesät.


Jokaisella Kevään väripaletin kauniilla sävyllä on samat väriominaisuudet kuin omilla väreilläsi eli ne täydentävät luonnollista väriäsi ja luovat harmoniaa!


Kun käytät värejä, jotka toistavat luonnollisia värejäsi, ihosi ja silmäsi ovat vieläkin kirkkaammat. Luonnollinen kauneus kukoistaa, mutta oikea meikki parantaa tätä kauneutta vielä enemmän.Oletko pirskahteleva Kevät?


Kevätihmistä kuvataan yleisesti sanoilla nuorekas, raikas, lämmin, hyväntahtoinen, välitön, lumoava, valoisa, tyylikäs ja hienostunut sekä varakas.


Parhaiten kevään persoonallisuutta kuvaa tunne, kun talvi loppuu ja näet ensimmäiset kevään merkit. Se tuo optimismia, saat uutta inspiraatiota, olet täynnä energiaa ja haluat aloittaa uusia projekteja.


Kenties haluat siivota talon, maalata seinät ja vaihtaa tyynyt kirkkaampiin väreihin. Olet jo niin kyllästynyt talveen, että et voi odottaa kaikkea lämpöä ja kirkkautta, jonka kevät tuo mukanaan.Värivuodenajat - Kevät
Vaalea Kevät lumisissa maisemissa.

Hiuksesi


Hiuksesi ovat yleensä vaaleat ja niillä on selvä kultainen lämmin sävy. Lisäksi voi löytyä vaaleanpunaisen, kultaisen tai ns. mansikkablondin elementtejä. Hiuksesi voivat olla myös kastanjanväriset, jopa hyvin tummat, mutta niissä on aina lämpöinen pohjasävy. Jos raidoitat hiuksiasi, raidoista tulee kullansävyisiä. Olet aina ollut kultatukkainen lapsi ja ikääntyessäsi todennäköisesti kannat samaa 'kultaista hehkua'.


Hiukset ovat hyvin yleensä siis vaaleat, kellanvaaleista vaaleanruskeisiin, kullanväriset, ei tuhkasävyä hiuksissa. Voit olla myös punahiuksinen ja todellakin - kaikki punatukkaiset eivät ole syksyjä. Sinulle sopivat hiusmallit ovat tyttömäisen naisellisia ja värit pehmeän lämpöisiä sävyjä.

Ihosi


Ihosi sävy on lämmin, posliininen, kuulakas ja kultainen. Ihosi on reilusti kultaisen beigen sävyinen ja sinulla voi olla pisaroita, mutta aina kultaisen / keltaisen lämmin pohjasävy. Läpikuultava ihonsävy, ruusuiset tai persikkaiset posket. Kun ajattelet kermaa ja persikkaa yhdessä, niin tunnistat kevätihmisen.


Väriperheesi kaunis värivalikoima lisää ja tehostaa lämpöä ja kirkkautta ja herättää värisi eloon. Monet kevätihmiset myös punastelevat herkästi, mutta ruskettuvat nopeasti hennosta ihonväristä huolimatta.Silmäsi


Silmiesi kirkkaus ja puhtaus on yksi ilmeisimmistä ominaisuuksistasi - kirkas sininen tai turkoosi, joskus vihreä tai topaasi ja usein keltaisilla pilkuilla varustettuna. Kullanruskeissa silmissä on yleensä myös kullanruskea rengas pupillin ympärillä, mutta usein reunus on tummempi. Silmiesi väri voi olla hyvin värikylläinen ja kirkas vihreän, sinisen ja ruskean sävyissä. Silmien sävy yleensäkin on kirkas.


Kevään väripaletti


Kevään väripaletti on kaikkein monipuolisin paletti sekä naisena että väreinä: löydät sekä beigen / aprikoosin että sinisen, mutta aina lämpöisen ja kirkkaan. Kaikkein pahimmat värit keväälle ovat harmaa ja musta. Mikä erottaa heidät kesästä, mutta myös syksyn naisista, on se, että he heillä on hyvin voimakkaat värit säteilevän ihonsa ansiosta.


Kevään väritys on siis hyvin värikylläinen, heleä, valoisa ja lämmin.


Keväälle sopivat kaikista sävyistä lämmin ja kirkas - keltapohjaisia, puhtaita ja raikkaita värisävyjä. Väreissä ja sävyissä on kultainen pohjasävy. Sinisissä sävyissä on kevyt lämpöisen punainen vivahdus. Valkoisista sopii lämmin kerma ja ivory. Musta on sinulle liian voimakas ja synkkä väri. Valitse lämpöisen harmaan, tummansinisen ja ruskean sävyjä. Lisäksi tummanvihreä sopii isoihinkin pintoihin. Ruskea sopii parhaiten arkiväriksi. Ruskeansävyistä kameli sopii hyvin.


Korostusväreiksi sopivat esimerkiksi luonnonvaalea, puhdas lämmin punainen, persikat, auringonkeltainen, omenanvihreä ja lämmin turkoosi. Saat ihon hehkua esille sekä korostettua pisamiasi korallinsävyillä sekä kirkkaalla lämpimällä punaisella ( esim. vesimeloni ). Metalliväreistä sinulle sopivat parhaiten kulta, ruusukulta ja punakulta.Pukeutuminen


Kevätnainen pukeutuu nuorekkaisiin ja naisellisiin asuihin ja arvostaa laatua. Kuviot asusteissa tulisi olla raikkaita, siroja ja värikkäitä.


Kevätnaisen korut ovat yleensä naisellisen siroja ja pieni kokoisia. Kullanväriset, turkoosit, koralli, norsunluunvaaleat helmet, topaasi. Hopea, platina ja valkokulta eivät sovi sinulle.


Kevätnaisen meikki on usein kevyt ja tyttömäinen. Voimakkaammin värittynyt (tumma) kevätihminen saattaa joskus näyttää ”pestyltä” värikarttansa vaaleimmissa väreissä samoin kuin vaalea kevät voi näyttää "likaiselta" tai ”murretulta” käyttäessään kartan kirkkaimpia sävyjä. Oikea meikki ja hiusten väri tasapainottaa, samoin kuin oikean tummuusasteen väripaletin värit.


Mairittelevimmat neutraalit


 • Vaalea lämmin beige

 • Vaalea kameli

 • Kullanruskea

 • Syvä suklaanruskea

 • Lämmin harmaa

 • Kirkas tummansininen


Värivuodenaika - Kevät
Kevään parhaat neutraalit värit


Sinulle parhaiten sopivat värit


 • Lämpimät, kevyet ja kirkkaat värit

 • Vaalea ja kirkas norsunluu on parempi kuin kliininen puhdas valkoinen

 • Kirkkaat persikan ja aprikoosin, periwinkle (sininen) ja vaalean sinisen sävyt

 • Kirkas vedenvihreä ja puhdas, kirkas punainen

 • Kaikki nämä kirkkaat sävyt parantavat kirkkaita silmiäsiVärivuodenajat - Kevät
Parhaita värejä kevättyypille!


Vältä näitä värejä


 • Vältä viileitä värejä, joissa on sininen pohjaväri - jäiset pinkit ja siniset, fuksia ja purppura eivät sovi sinulle

 • Vältä syviä raskaita värejä - ne latistavat ihastuttavan kultaisen sävyn ja saavat sinut näyttämään harmaalta.

 • Vältä tummia tai murrettuja sävyjä, sillä ne latistavat värisi kirkkautta


Värivuodenajat - Kevät
Näitä värejä kannattaa välttää!Lumoudu väreistä


JaanaPS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan värianalyysiin ja ostaa sen JaSie Shopista. Mikäli haluat värisi ja tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös tyylianalyysin. Koko paketin saat20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.


Kuvat
Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page