Male model with glasses

JaSie Shopista löydät Madame Chicin ja Cosmopharman luonnollista kosmetiikkaa ja pesuaineita, BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä, väri- ja tyylianalyysejä, koulutuksia ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Nyt joululahjat kätevästi nettikaupastamme!

Kun ostat tuotteita 20.11.2020-8.1.2021 välisenä aikana, saat korotonta maksuaikaa helmikuun 2021 loppuun saakka.

Kosmetiikka

Tervetuloa kosmetiikkaostoksille!


JaSie edustaa ruotsalaisen Cosmopharman luonnollista Aloe vera -pohjaista kosmetiikkaa sekä

myöskin ruotsalaisen Madame Chicin luonnollista ammattikosmetiikkaa, joka sopii myös kuluttajille .


Cosmopharma on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen pieni perheyritys, jolta löytyy luonnonkosmetiikkaa ja luonnollista kosmetiikkaa. Pääpaikka ja varasto ovat Tukholman lähikaupungissa, Kungsängenissa.

Suurin osa tuotteista valmistetaan Israelissa Kuolleenmeren läheisyydessä, sillä tuotteet ovat Aloe vera -pohjaisia - joka kasvatetaan Jordanjoen laaksoissa sekä lisänä on Kuolleenmeren mineraaleja. Kaikissa tuotteissa - paitsi luomusarjassa Organic - pohjana on SkinSupplement Complex Care©, joka on hyvin voimakas ja ravitseva yhdistelmä erilaisia eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita.


SkinSupplement Complex Care©

Aloe Vera, Kuolleenmeren mineraalit ja suola, Moringa, Kamomilla, Humala, Sheavoi, Avocadoöljy, Tyrnin siemenöljy, Macadamiaöljy, Viinirypäleen siemenöljy, Vihreätee -uute, Merileväuute, A -vitamiini, C -vitamiini, E -vitamiini, Omega 3, Omega 6.


Cosmopharman eikä Madame Chicin tuotteissa käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää (sulfaatteja), formaldehydin vapauttajia eikä synteettisiä hajusteita. "Säilöntäaineena" käytetään paljon E-vitamiinia ja muita luonnollisia aineita. Tuotteissa ei ole myöskään teollista saippuaa vaan luonnon omaa saponinaa eikä lisättyjä teollisia tuoksuja. Tuotteet siis käyvät hyvin myös tuoksuyliherkille. Madame Chicin tuotteet ovat ammattitason tuotteita, joita voivat käyttää myös kosmetologit omissa salongeissaan tai kampaajat kampaamoissaan.

Tuotteita, eikä yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä.

Tilaa uutiskirjeemme

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään