Happy Beauty Model

JaSie Shopista löydät Cosmopharman luonnollista kosmetiikkaa ja pesuaineita, BareFaced Beautyn mineraalimeikkejä, väri- ja tyylianalyysejä, koulutuksia ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Nyt tutustumistarjouksena Euca -pesuainetiiviste ilman postimaksuja 30.9. saakka!!!

Tervetuloa kosmetiikkaostoksille!


JaSie edustaa ruotsalaisen Cosmopharman luonnollista Aloe vera -pohjaista kosmetiikkaa.


Cosmopharma on vuonna 2006 perustettu ruotsalainen pieni perheyritys, jolta löytyy luonnonkosmetiikkaa ja luonnollista kosmetiikkaa. Pääpaikka ja varasto ovat Tukholman lähikaupungissa, Kungsängenissa.


Suurin osa tuotteista valmistetaan Israelissa Kuolleenmeren läheisyydessä, sillä tuotteet ovat Aloe vera -pohjaisia - joka kasvatetaan Jordanjoen laaksoissa sekä lisänä on Kuolleenmeren mineraaleja. Kaikissa tuotteissa - paitsi luomusarjamme Organic - pohjana on SkinSupplement Complex Care©, joka on hyvin voimakas ja ravitseva yhdistelmä erilaisia eteerisiä öljyjä ja kasviuutteita.


SkinSupplement Complex Care©

Aloe Vera, Kuolleenmeren mineraalit ja suola, Moringa, Kamomilla, Humala, Sheavoi, Avocadoöljy, Tyrnin siemenöljy, Macadamiaöljy, Viinirypäleen siemenöljy, Vihreätee -uute, Merileväuute, A -vitamiini, C -vitamiini, E -vitamiini, Omega 3, Omega 6.


Cosmopharman tuotteissa ei käytetä parabeeneja, mineraaliöljyjä, metyyli-isotiatsolinonia, SLS:ää (sulfaatteja), formaldehydin vapauttajia eikä synteettisiä hajusteita. "Säilöntäaineena" käytetään paljon E-vitamiinia ja muita luonnollisia aineita. Tuotteissa ei ole myöskään teollista saippuaa vaan luonnon omaa saponinaa eikä lisättyjä teollisia tuoksuja. Tuotteet siis käyvät hyvin myös tuoksuyliherkille.

Tuotteita, eikä yksittäisiä ainesosia ole testattu eläimillä.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

JaSie 

 Rovaniemi 

+358 40 754 4961 

jaana(at)jasie.fi 

Y-tunnus 2464161-1

© JaSie 2012-2020  Kaikki oikeudet pidätetään