top of page

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Niinhän sitä sanotaan ja niinpä myös JaSiella puhaltavat uudet tuulet.

JaSie muuttaa liiketoimintansa suuntaa ja näin ollen nettikaupasta poistuu kaikki kosmetiikkatuotteet yms., lukuun ottamatta mineraalimeikit ja Jaguarin minitrimmerit. Jatkossa kaupasta löytyy enemmän väriin ja tyyliin liittyviä asioita ja tuotteita.

Kaupasta poistuvat: Alga Maris, doTerra, Euca, JOIK Organic, Madame Chic, Madame Chic Organic, Chic Home sekä Rubus Cosmetics.

 Kosmetiikkavaraston loppuunmyyntibileet - 20 %

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Valopuuterit

Barefaced Beauty -luonnollinen valopuuteri eli "valokynä" antaa upea valoisan kimaltelun ihollesi,

korostaa ja lisää glamouria ilmeeseesi


Vegaaninen mineraali - highlighter/shimmer, jolla saat aikaan hienoja efektejä, kuten korostuksia ja tyylikkään kultaista tai hopeista hohtoa.

Dramatiikkaa ja intensiivisyyttä saat aikaan veden avulla.

Ota pigmenttiä siveltimeen, jonka kastat pieneen määrään vettä rasian ulkopuolella, esim omaan kämmenselkääsi. Älä kastele rasiaa. Levitä meikkipohjan tai puuterin päälle.


Ei tuki ihohuokosia vaan antaa ihon hengittää.

Sopii kaikille ihotyypeille ja on ihanteellinen ongelmaiholle tai herkälle iholle.

Suodatin

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page