top of page

Uusi vuosi, uudet kujeet!

Niinhän sitä sanotaan ja niinpä myös JaSiella puhaltavat uudet tuulet.

JaSie muuttaa liiketoimintansa suuntaa ja näin ollen nettikaupasta poistuu kaikki kosmetiikkatuotteet yms., lukuun ottamatta mineraalimeikit ja Jaguarin minitrimmerit. Jatkossa kaupasta löytyy enemmän väriin ja tyyliin liittyviä asioita ja tuotteita.

Kaupasta poistuvat: Alga Maris, doTerra, Euca, JOIK Organic, Madame Chic, Madame Chic Organic, Chic Home sekä Rubus Cosmetics.

 Kosmetiikkavaraston loppuunmyyntibileet - 20 %

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Miesten tuotteet

Cosmopharma for Men sisältää useita aktiivisia ainesosia, kuten Aloe Veraa, Moringaa, vihreää teetä ja humalaa, jotka hoitavat miehen hiukan karkeampaa ihoa.

Sisältää SkinSupplement Complex Caren.

Tuotteet ravitsevat miehistä ihoa ja hiuksia erityisesti valituilla luonnollisilla aineosilla, jotka pitävät ihon pehmeänä, kosteutettuna ja joustavana. Tuotteet tekevät hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset viettelevän maskuliinisen tuoksun kera.

Sarjalla on kautta linjan mahtava maskuliininen tuoksu, jonka tarkan valinnan teki ryhmä naisia. Näin löydettiin miesten tuoksu, joka viehätti naisia eniten.

SkinSupplement Complex Care©

Aloe Vera, Kuolleenmeren mineraalit ja suola, Moringa, Kamomilla, Humala, Sheavoi, Avocadoöljy, Tyrnin siemenöljy, Macadamiaöljy, Viinirypäleen siemenöljy, Vihreätee -uute, Merileväuute, A -vitamiini, C -vitamiini, E -vitamiini, Omega 3 ja Omega 6.

Sarja on valmistettu Israelissa.

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

bottom of page