top of page

Verkkokaupan toimitukset ovat tauolla 2.6. saakka

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

Miesten tuotteet

Cosmopharma for Men sisältää useita aktiivisia ainesosia, kuten Aloe Veraa, Moringaa, vihreää teetä ja humalaa, jotka hoitavat miehen hiukan karkeampaa ihoa.

Sisältää SkinSupplement Complex Caren.

Tuotteet ravitsevat miehistä ihoa ja hiuksia erityisesti valituilla luonnollisilla aineosilla, jotka pitävät ihon pehmeänä, kosteutettuna ja joustavana. Tuotteet tekevät hiuksista kiiltävät ja elinvoimaiset viettelevän maskuliinisen tuoksun kera.

Sarjalla on kautta linjan mahtava maskuliininen tuoksu, jonka tarkan valinnan teki ryhmä naisia. Näin löydettiin miesten tuoksu, joka viehätti naisia eniten.

SkinSupplement Complex Care©

Aloe Vera, Kuolleenmeren mineraalit ja suola, Moringa, Kamomilla, Humala, Sheavoi, Avocadoöljy, Tyrnin siemenöljy, Macadamiaöljy, Viinirypäleen siemenöljy, Vihreätee -uute, Merileväuute, A -vitamiini, C -vitamiini, E -vitamiini, Omega 3 ja Omega 6.

Sarja on valmistettu Israelissa.

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Tervetuloa mukaan Täydellisen tyylin työkaluihin!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page