HUOM! Mikäli olet tilaamassa muualle kuin Suomeen (esim. Ahvenanmaa, Ruotsi tms.), ole ystävällinen ja tee tilauksesi sähköpostilla. Kaupassa olevat postimaksut koskevat vain Suomea!

BRÄNDIT

JaSie Shopista löydät luonnonkosmetiikkaa, luomukosmetiikkaa, ekologisia pesuaineita, mineraalimeikkejä, eteerisiä öljyjä, magneettikoruja, väri- ja tyylianalyysejä, palveluja, koulutuksia

ja paljon muuta henkilökohtaista palvelua tarjoiltuna suurella sydämellä.

Olemme vahvasti sitoutuneet ympäristöön ja esimerkiksi tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä paperia tai muovia. Pakkaukset ovat myös kierrätettävissä tai poltettavissa.

Jasie käyttää lähetyksissään kierrätettäviä materiaaleja, joten älä ihmettele, mikäli tuotteesi saapuvat jo kertaalleen käytetyssä pakkauksessa.

VIIKON TARJOUS!

MADAME CHIC - YÖVOIDEPAKETTI

Tuotenro: vko 39/21
69.90€
Varastossa
1
Tuotetiedot

MADAME CHIC NIGHT CREME + MADAME CHIC EYE NIGHT CREME


Nyt peräti 27 % alennuksella yhteishintaan 69,90 € (ovh 95,80)


NIGHT CREME, on yövoide, joka säätelee kuivan ja halkeilevan ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Tekee ihosta pehmeän ja joustavan. Suojaa kuivumiselta ja pehmentää tehokkaasti kuivia juonteita.

45 ml


KÄYTTÖ

Joka ilta hyvin puhdistetulle iholle.


AKTIIVISET AINESOSAT

  • MEHILÄISVAHA
  • MAISSIÖLJY

Yön aikana iho rakentaa aktiivisimmin solujamme ja siksi on tärkeää käyttää yövoide yöllä ja päivävoide päivällä - myös silmänympäryksillä.


EYE NIGHT CREME on silmänalueiden yövoide, joka tasoittaa ja ehkäisee ryppyjä. Se pehmentää pussit ja tummat silmien alla olevat renkaat. Se sisältää paljon kosteutta ja vahvistaa kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä vähentää ryppyjä.


15 ml


KÄYTTÖ

Käytä Eye Night Cremea joka ilta puhdistuksen jälkeen. Mieluiten muutama minuutti EYE REPAIR SERUMin jälkeen.


AKTIIVISET AINESOSAT

MAISSIÖLJY

HYALURONIUUTE

A -VITAMIINI

SKVALAANI

TRIPEPTIDIT

VAHA OLIIVIÖLJYSTÄ

Tallenna tuote myöhempää käyttöä varten

Tilaa uutiskirjeemme

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!