top of page
  • Writer's pictureJaSie

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle?


Olet ehkä jo lukenut aikaisemman artikkelini "MIKSI MUSTA EI EHKÄ OLE PARAS YSTÄVÄSI - MUSTAN MYYTIN MURTAMINEN"


Joten, jos lopetat käyttämästä mustaa, mitä vaihtoehtoja sinulla on?


Kun muutin hiusvärini mustasta omaksi harmaaksi, musta neutraalivärini muuttui tumman harmaaksi, koska omat luonnolliset värini muuttui. Huomasin, että harmaa on hyvä neutraali, mutta musta, mikä oli hyvä silloin, kun minulla oli värjätyt mustat hiukset, ei enää ollutkaan niin hyvä.


Onneksi on lukemattomia neutraaleja, joista valita. Neutraalit ovat kuin värit ja voit testata, toimivatko ne sinulle, kuten väri.

Joitakin yleismaailmallisia neutraaleja, joita jokainen voi käyttää, ovat:

Marine Navy (erittäin syvänsininen)

Taupe (ruskeanharmaa)

Charcoal (hiilenharmaa)

Pehmeä valkoinen (täysin luonnonvalkoinen)


Muita neutraaleja vaihtoehtoja, joita voit kokeilla:

Lämmin iho: Lämmin ruskea, ruskea, kameli, khaki, syvän oliivinvihreä, kerma

Viileä iho: tumma suklaa, ruusubeige, puhdas valkoinen, siniharmaa, French navy (tumma sininen), hiilenharmaa ja sinisen harmaa.


Pidä värejä kasvojesi edessä ja katso, mitkä sävyt ovat imartelevimpia ihollasi. Huomaat myös, että sinulle parhaiten sopivat neutraalit matsäävät helposti sinulle parhaiten sopiviin muihin väreihin.

Kuinka teet valinnan, kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle?


Voit valita mustan, koska se on vapaasti saatavilla jokaisessa vaatekaupassa ympäri maailman. Se on helppo tapa…. mutta se ei todellakaan ole välttämättä paras tapa sinulle, eikä se ole mahdollisesti kaikkein imartelevin valinta.


Itse asiassa mustalla on ns. visuaalinen paino (sillä on raskaampi tunneskaala kuin millään muulla värillä), joten se ei ehkä ole myöskään kaikkein hoikentavin (vastoin yleistä käsitystä).


Musta heijastaa varjoja, joten sinulle voi "ilmestyä" kaksoisleuka, pussit silmien alle ja se korostaa jokaisen viivan ja rypyn kasvoillasi. Joten se ei ehkä ole myöskään nuorentavin värisi.


Iiiik apua, Jaana! Kuulen sinun melkein itkevän. Mitä vaihtoehtoja minulla on nyt, kun musta ei ole paras ystäväni?


Mitä valita tilalle?


Paras tapa valita houkuttelevimmat neutraalit on katsoa omaa väritystäsi ja käyttää luontaisia värejäsi.


Aloita hiuksistasi


Valitsemalla neutraaleja - joita hiustesi värissä on - on helpoin tapa valita imartelevia sävyjä, jotka toimivat hyvin juuri sinulla.


Mitkä neutraalit valita? Kokeile hiusten vahvistajia


Valitse ns. hiusten vahvistaja - tämä on väri, joka on hyvin samanlainen kuin omat hiuksesi ja näin se vahvistaa hiustesi omaa väriä.

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Kate Middleton

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Kate MiddletonMusta on liian viileää, tummaa ja ankaraa Katen kasvoja ja hiuksia vasten, niin paljon, että hänellä näyttää olevan pää, joka kelluu mustan hahmon päällä. Ruskeat sopivat todella hyvin hänen hiuksiinsa ja saavat hänet näyttämään upealta ja kokonaiselta, harmoniselta ihmiseltä!


Joten, jos sinulla on mustat tai hyvin, hyvin tummanruskeat hiukset, musta voi olla hyvä neutraali, mutta, jos sinulla on keskiruskeat tai vaaleammat hiukset - musta ei ole niin hyvä sinulle. Kokeile sen sijaan ruskeaa, joka on arvoltaan (tummuus) samanlainen kuin hiuksesi.Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Krysten Ritter

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Krysten Ritter

Tässä on toinen esimerkki - Krysten Ritterillä on mustat hiukset ja aika tummat silmät ja hän näyttää paljon paremmalta oikealla olevassa mustassa asussaan kuin vaaleammassa hopeanvärisessä asussaan (vaikka se on upea puku ja sopii hyvin hänen väripalettiinsa)


Onko sinulla punaiset hiukset? Kokeile konjakkia tai ruskeaa.

Onko sinulla vaaleat hiukset? Sitten etsit beigeä tai valkoista, joka vastaa parhaiten omien hiustesi väriä.

Onko sinulla harmaat hiukset? Sitten - totta kai - on harmaita, jotka ovat hiustesi tehostajia.Kokeile Hiusten tehostajia


Toinen vaihtoehto on valita hiuksillesi kirkaste- eli vastaväri (kontrasti). Tämä on väri, joka tehostaa hiustesi väriä - saa sinut näyttämään mös rohkeammalta.


Etsi hiuksillesi kirkaste- eli vastaväri!

Ruskeat hiukset tehostuvat tummansinisillä.

Punaiset hiukset tehostuvat syvillä tummilla khakinvihreillä.

Harmailla tai vaaleilla ei ole tehostajia vain siksi, että ne eivät ovat väripyörällä vaan sen ulkopuolella. Paitsi, jos sinulla on täysin valkoiset hiukset luonnostaan, on vastaväri silloin musta!


Mutta ei hätää, on muitakin juttuja, joista voit valita hienoja neutraaleja imartelemaan sinua!


Työskentele silmiesi kanssa


Aivan, kuten etsit sekä vahvistajia että tehostajia hiustesi neutraaleille - voit tehdä täsmälleen saman asian löytääksesi parhaat silmäsi vahvistajat tai tehostavat neutraalit.


Ruskeat silmät - vahvistajaksi ruskeat neutraalit tietysti, mutta katso tarkkaan - ehkä omissa silmissäsi on myös muita neutraaleja, joiden kanssa voit leikkiä. Ruskean tehostajat- kokeile tummansinistä tai joskus jopa tummaa vihreää.


Siniset silmät -tummansininen (navy) on vahvistajaneutraalisi - se saa silmät aina ponnahtamaan esiin. Sinisen tehostajat voivat olla ruskeita tai harmaita.


Vihreät silmät - olivatpa ne minkä tahansa vihreän sävyisiä (kylmiä/lämpimiä), etsi tummia tai murrettuja värejä silmistäsi - vahvistajana lämpimistä khakinvihreistä syviin metsänvihreisiin silmiesi mukaisesti. Silmiesi tehostajat ovat syviä tummia viininpunaisia sävyjä.


Hasselpähkinän (Hazel) väriset silmät - silmäsi itsessään sisältävät useita neutraaleja värejä - joten valitse mikä tahansa beige, ruskeat ja vihreä sopii vahvistajaksi. Tehostajavärisi riippuu täysin silmiesi sävyistä, mutta sininen on aina hyvä valinta ruskealle.

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Kate Middleton

Kuinka löydät oikeat neutraalin sävyt juuri Sinulle
Kate Middleton

Katella on vihreät silmät ja kuinka kauniisti hän loistaakaan syvissä vihreän sävyissä.


Tumma viininpunainen eli silmien vastaväri saa hänet ja hänen silmänsä loistamaan jopa kaksin verroin.Näin helppoa se on!


Se ei ole ollenkaan monimutkaista, kun ajattelet sitä näillä opeilla!


Kerro minulle kommenteissa, minkä neutraalin ympärille sinä rakennat vaatekaappisi?Jos koit postaukseni hyödylliseksi, jaathan sen myös eteenpäin, kiitos ❤️Värikkäin terveisin


Tyylilyyli JaanaPS. Jos et ole varma sinulle sopivista väreistä ja haluat ammattimaisen mielipiteeni, voit varata ajan värianalyysiin ja ostaa sen JaSie Shopista. Mikäli haluat värisi ja tyylisi kuntoon kerralla, voit ostaa myös tyylianalyysin. Koko paketin saat 20 % edullisemmin (sisältää henkilökohtaisen värianalyysin sekä lisätietoja kehon muodosta, mittasuhteista, kasvojen piirteet ja tietysti kuinka persoonallisuutesi vaikuttaa tyyliisi). Molemmat analyysit voidaan tehdä myös verkon välityksellä.
Kuvat

https://www.grazia.it/moda/celebrity-style/kate-middleton-cappotto-cammello-massimo-dutti

https://www.glamour.com/story/the-beauty-move-duchess-cather

https://www.glamour.com/story/want-to-know-exactly-how-duche

https://1.bp.blogspot.com/-zdNOuTWR5fA/VQmgggN6EKI/AAAAAAAAxoU/btXKmWQZfoU/s1600/duchess%2Bkate%2Basos%2Bdress.jpg

https://www.cheatsheet.com/entertainment/is-kate-middleton-left-or-right-handed.html/

https://www.hawtcelebs.com/wp-content/uploads/2020/03/kate-middleton-at-commonwealth-service-at-westminster-abbey-03-09-2020-9.jpg

https://www.12thblog.com/50-hot-and-sexy-krysten-ritter-photos/


Aiheeseen liittyvät päivitykset

Katso kaikki

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione

Tilaa Täydellisen tyylin työkalut sähköpostiisi

Kiitos uutiskirjeen tilaamisesta!

P.S. Ei huolta, pääset listalta pois halutessasi helposti koska tahansa ja tietosi ovat turvassa.

bottom of page